Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Panosm, αν είναι να δίνεις 300€/6μήνες, την στιγμή που μπορείς να βρεις στο eBay ~50€ για χρόνο και να προσθέσεις μέσα τα συστατικά του ScalpMed όπως έκανα και εγώ, ε δεν το συζητώ καν.panosm είπε:Στον 1 μήνα και κάτι χρήσης έχω παρατηρήσει πάρα πολύ έντονο χνούδι ( που δεν υπήρχε πριν)
Οι ερεθισμοί από την μινοξιδίλη είναι κάποια πολύ μικρά και ελαφρά κόκκινα σπυράκια
(την αλόη την έχω ξεκινήσει εδώ και 3 μέρες )
Το αρχικό κόστος είναι πολύ μικρό ( 15 $ ) για 2 μήνες , στην συνέχεια όμως σου στέλνουν όλο το σετ το οποίο είναι περίπου 300 € το 6μηνο .
* Το proscar πως το κάνετε 5 κομμάτια ; είναι πολύ μικρό ρε παιδιά
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γι'αυτό έχουμε ξαναμιλήσει. Του είχα στείλει 2 email αλλά δεν μου απάντησε. Αν μπορεί να στείλει, δεν γνωρίζω...panosm είπε:Βρήκα αυτό το site http://www.qdbd.com/scalp_med_review_complaints_does_it_work.htm
που λέει ακριβώς τα ίδια με αυτά που είπε ο Άκης
Στο τέλος έχει ένα link που μπορείς να αγοράσεις το αντίστοιχο που έχει φτιάξει μόνος του
( hair muck )
Ποιο είναι καλύτερο το hair muck ή το super zix ; ( τα πουλάει και τα 2 )
ετεροχρονισμεναAdmin είπε:"Scalp Med™ for Men's proprietary formulation is the result of years of painstaking research and development". Ναι καλά λέω εγώ, "years of painstaking research"... Τι άλλο θα γράψουν για να πείσουν τον κόσμο. Μου θυμίζει τα "15 χρόνια" έρευνας Έλλην ερευνητή :-\