scalp med

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

panosm

Member
Παιδιά καλησπέρα
Χρησιμοποιώ εδω και 1 μήνα το scalp med το έχω πάρει από Αμερική
Σαμπουάν fungoral 2% 3 φορές την εβδομάδα ( τις υπόλοιπες swartskof )
Αλόη κάθε μεσημέρι
Περιμένω να μου έρθει ιπποφαές
Θέλω να μου πείτε πως το βλέπετε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: scalp med

γειά χαρά
το scalp med είναι ουσιαστικά είδος δ/τος μινοξιδίλης(1/3)
το fungoral...γνωστό και μη αμελητέο(2/3)
αλόη...ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ!
ιπποφαές...τέλειο!

οπότε,
αυτό που δεν χρησιμοποιείς και πρέπει να μπει στην τρέχουσα θεραπεία είναι dht blocker - proscar 1mg/24h(3/3)

καλή συνέχεια
υπομονή και επιμονή...

Άκης

Administrator

Το Scalp med είναι μινοξιδίλη σε συνδιασμό με άλλα συστατικά. Αν δεις στην υπογραφή μου, όπως το έκανα εγώ μου βγήκε το ίδιο περίπου με λιγότερα χρήματα.
Πόσο σου κόστισε;
Πάντως μου "άρεσε" αυτό:
"Scalp Med™ for Men's proprietary formulation is the result of years of painstaking research and development". Ναι καλά λέω εγώ, "years of painstaking research"... Τι άλλο θα γράψουν για να πείσουν τον κόσμο. Μου θυμίζει τα "15 χρόνια" έρευνας Έλλην ερευνητή :-\

panosm

Member

Στον 1 μήνα και κάτι χρήσης έχω παρατηρήσει πάρα πολύ έντονο χνούδι ( που δεν υπήρχε πριν)
Οι ερεθισμοί από την μινοξιδίλη είναι κάποια πολύ μικρά και ελαφρά κόκκινα σπυράκια
(την αλόη την έχω ξεκινήσει εδώ και 3 μέρες )
Το αρχικό κόστος είναι πολύ μικρό ( 15 $ ) για 2 μήνες , στην συνέχεια όμως σου στέλνουν όλο το σετ το οποίο είναι περίπου 300 € το 6μηνο .

* Το proscar πως το κάνετε 5 κομμάτια ; είναι πολύ μικρό ρε παιδιά

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

μικρή διαφορά 1 με 1,2 mg-τα Αμερικανάκια παίρνουν από την αρχή της θεραπείας 1/4=1,2 mg proscar...
δεν είμαι αντίθετος,απλά όλοι δεν θέλουμε πιθανά slides...
όχι ότι 0,2 mg παραπάνω θα δώσουν slides..... ::)

Άκης

Administrator

panosm είπε:
Στον 1 μήνα και κάτι χρήσης έχω παρατηρήσει πάρα πολύ έντονο χνούδι ( που δεν υπήρχε πριν)
Οι ερεθισμοί από την μινοξιδίλη είναι κάποια πολύ μικρά και ελαφρά κόκκινα σπυράκια
(την αλόη την έχω ξεκινήσει εδώ και 3 μέρες )
Το αρχικό κόστος είναι πολύ μικρό ( 15 $ ) για 2 μήνες , στην συνέχεια όμως σου στέλνουν όλο το σετ το οποίο είναι περίπου 300 € το 6μηνο .

* Το proscar πως το κάνετε 5 κομμάτια ; είναι πολύ μικρό ρε παιδιά
Panosm, αν είναι να δίνεις 300€/6μήνες, την στιγμή που μπορείς να βρεις στο eBay ~50€ για χρόνο και να προσθέσεις μέσα τα συστατικά του ScalpMed όπως έκανα και εγώ, ε δεν το συζητώ καν.
Η τριχοφυία που είδες οφείλεται στην μινοξιδίλη, τριχοφυία που θα έβλεπες και με οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Το proscar συνιστάτε από πολλούς δερματολόγους στο Αμέρικα σε 4 κομμάτια. Οπότε, αν δεν σου βγαίνει 5, κόψτο 4. Εγώ αν καμιά φορά το κόβω σε 4, τρίβω ελαφρά τα κομμάτια ώστε να μειωθεί η ποσότητα.

panosm

Member

Άκη
πως μπορώ να βρω τα υλικά στο e-bay και να τα συνδυάσω σωστά στις αναλογίες ;
γιατι η διαφορά που λες είναι τεράστια !

Άκης

Administrator

Από eBay δεν παραγγέλνω, οπότε δεν ξέρω από που. Στην ουσία, αυτό που θέλεις είναι το beta, palmetto ή πάρε και azelaic acid, όπως κάνει ο dr lee.

Αν ψάξεις, θα βρεις πολλά.
Δες μερικά όπως αυτό, ή να πάρεις έτοιμο αυτό που είναι δυνατό,

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panosm

Member

Άκη καλημέρα
Αυτά που μου είπες σαν συστατικά του scalp med απ'ότι είδα είναι σε χάπια
στο πακέτο του med scalp υπάρχουν 3 προιόντα
1. μινοξιδίλη
2. hairspray
3.το nutrisol-rm το οποίο το βάξεις πριν τη μινοξιδίλη που περιέχει τα εξεις σε pump lotion
water , glycerin , polysorbate 80, retinol , serenoa serrulata fruit extract , betasitosterol , panthemol cystine , biotin , polysobrate 20 , DMDM hydantoin , methylparaben

Τη μινοξιδίλη ok αλλά το nutrisol-rm ( που υποτίθεται οτι αυτό κάνει τη διαφορά ) πως να το φτιάξεις ;

Άκης

Administrator

Καταρχάς δεν κατάλαβα τι εννοείς λέγοντας έχει hair spray...
Χαίρομαι όταν κάποιος "παθιάζεται" με ένα προϊόν που χρησιμοποιεί, αυτό δείχνει ότι του αρέσει.
Το Scalp Med έχει:
Minoxodil 5%, Alcohol 30%, Propylene 50%, Purified water, Deionized water, Glycerol, Polysorbate-80, Retinol, Sabal Serrulata, Beta-sitosterol, Panthenol, Cystine, Biotin, DMDM Hydantoin, Methylparaben.
Ποιό από τα παραπάνω θεωρείς ότι κάνει την διαφορά; Πλην της μινοξ.
Το Glycerol? Οχι. Το Retinol? Ούτε. Το Sabal Serrulata? Αυτό ναι (είναι το palmetto).
Beta-sitosterol ναι. Το Panthenol? Όχι.
Πες μου, εκτός αυτά που έχω μαυρίσει (γιατί τα έχω και εγώ στην δική μου εκδοχή, μπορείς να τα δεις στην υπογραφή μου) ποια θεωρείς ότι κάνουν έστω κάτι για τριχοφυία ή block.

panosm

Member

HAIR SPRAY Είναι κάτι σαν spray φιξαρίσματος ( λακ) το οποίο υποτίθεται οτι δίνει καλύτερη όψη στα μαλλιά

Όσον αφορά τα συστατικά δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου γιατί έχω διαβάσει τα πιο πολλά post που έχει και βλέπω οτι το ξέρεις καλά το αντικείμενο ( ο δερματολόγος μου δεν ξέρει ούτε τα μισά )

αυτό που εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω είναι πως θα φτιάξω την λοσιόν αφού τα υλικά που είπες είναι σε χάπια

Άκης

Administrator

Δεν είδα ότι ήταν σε χάπια. Από βιασύνη, γιατί στο search μου έλεγε δίπλα ml και θεώρησα ήταν υγρό. Θα πρέπει να βρεις απόσταγμα μεν αλλά σε υγρή μορφή.

Αυτό σου το λέω γιατί είναι μακακία για μένα να πληρωσει κάποιος τόσα παραπάνω για κάτι που θεωρητικά δεν θα του δώσει και τρομερά αποτελέσματα, αλλά και αφού μπορείς να το φτιάξεις παρόμοιο μόνος σου...

Ρώτα σε κάποιο φαρμακείο αν έχει τπτ, αλλιώς στο post του Zix έχω μερικά online shops ή από κάπου αλλού (online).

panosm

Member

Βρήκα αυτό το site http://www.qdbd.com/scalp_med_review_complaints_does_it_work.htm
που λέει ακριβώς τα ίδια με αυτά που είπε ο Άκης
Στο τέλος έχει ένα link που μπορείς να αγοράσεις το αντίστοιχο που έχει φτιάξει μόνος του
( hair muck )
Ποιο είναι καλύτερο το hair muck ή το super zix ; ( τα πουλάει και τα 2 )

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

-super Zinx II kit 54,95$(χωρίς αιθ. αλκοόλη, αποσταγμένο νερό, απλικατέρ και μπουκαλάκι) χωρίς τα έξοδα αποστολής....
-hair muck 34,95$ χωρίς τα έξοδα αποστολής...

τώρα,κάτι που θα βγει στα μισά ευρώ(ή και λιγότερα!) φτιάχνοντάς το ΕΔΏ - ΕΛΛΆΔΑ,με παραγγελία internet ή βρίσκοντας τα συστατικά μέσω φαρμακείου...τι να πω;

Άκης

Administrator

panosm είπε:
Βρήκα αυτό το site http://www.qdbd.com/scalp_med_review_complaints_does_it_work.htm
που λέει ακριβώς τα ίδια με αυτά που είπε ο Άκης
Στο τέλος έχει ένα link που μπορείς να αγοράσεις το αντίστοιχο που έχει φτιάξει μόνος του
( hair muck )
Ποιο είναι καλύτερο το hair muck ή το super zix ; ( τα πουλάει και τα 2 )
Γι'αυτό έχουμε ξαναμιλήσει. Του είχα στείλει 2 email αλλά δεν μου απάντησε. Αν μπορεί να στείλει, δεν γνωρίζω...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

να προσεχετε γιατι κυκλοφορουν πολλα ακριβα πραγματα που σου βαζουν κανα δυο 3 συστατικα σε μια βαση
και σου πεταν κατι τιμες οπως το scalp med και την πατας
βασικα παιρνεις κατι το οποιο μπορεις να το παρει πολυ πιο φτηνα
εγω μιλαω καμια φορα για τιμες και καποιοι οι οποιοι ισως εχουν μεγαλυτερη οικονομικη ανεση λενε εε σιγα τα λεφτα
εεε τους απανταω και εγω σιγα την κοροιδοια σου πουλησαν κατι σε 5 πλασια τιμη
ενω με το 1/3 μπορεις να το κανεις και μονος σου να βρεις κατι αλλο πολυ παρεμφερες

βλεπω πολι μοδα παντως γινετε στο ιντερνετ να βαζουν συστατικα στην μινοξιδιλη
για οσους δεν εχουν χρονο ειναι καλο
για οσους εχουν χρονο καλυτερα να διαχωριζουν το stimulate απο το dht

Admin είπε:
"Scalp Med™ for Men's proprietary formulation is the result of years of painstaking research and development". Ναι καλά λέω εγώ, "years of painstaking research"... Τι άλλο θα γράψουν για να πείσουν τον κόσμο. Μου θυμίζει τα "15 χρόνια" έρευνας Έλλην ερευνητή :-\
ετεροχρονισμενα

αυτος ο ερευνητης ..ποιος να ναι ...??΄ποιος να ναι ... ??

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα