Salonikios30, fue, 1900 grafts, 17-05-2016

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Άργησα να επέμβω γιατι ειμαι +8 ωρες απο Ελλαδα. Το νήμα κλείδωσε, θα διαβάσω τα τελευταία post και θα επανελθω

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μόνιμο Ban στον zotrix. 2 μέρες στον Αεράτο γιατί ξεπέρασε τα όρια στην χρήση χυδαίων εκφράσεων. Στον john-john, pithika, bruno, απλές παρατηρήσεις. Προς όλους όσους πήραν μέρος σε αυτό το "ξεκατίνιασμα": Πολλές φορές βρίσκεται κάποιος ο οποίος προκαλεί με χυδαίες εκφράσεις ή συμπεριφορές. Είναι καθήκον των υπολοίπων να αυτοσυγκρατούνται γιατί αλλιώς μετατρέπεται το φόρουμ σε αρένα και χαλάμε τα νήματα. Μια απλή αναφορά χρειάζεται για να επανέλθει η τάξη.

Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
Σαλονικιός οταν μπορέσει βάλε κ καμια πλαινη να δούμε και απο αλλη γωνία το δέσιμο με τα πλαινα

salonikios30

Active Member
Παραθετω φωτο δοτρια ληπρτια με αναλυση 14 Μ.PIXEL .αναμενω σχολια διαπιστωσεις συμπερασματα....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Σαλονικιός ολα δείχνουν όμορφα, ο σχεδιασμός άψογος κατ εμέ, και η δοτρια θα επουλώσει σύντομα αφού δεν καταπονήθηκε και πολύ, αυτο που μένει ειναι να περάσει το εξάμηνο να τα δούμε και στη πράξη...υπομονη

tasos33

Well-Known Member
Εκεί που μπήκαν τα νέα μαλλια υπηρχαν απο πριν δικά σου? Σε τι πυκνότητες φτασατε?η προδιάθεση σου σχετικα με την εξέλιξη της αα πως ειναι?

salonikios30

Active Member
η προδιαθεση μου ειναι αυτη που φαινεται στις φωτο :) κ ειμαι 36 χρονων.γυρω απο τα μαμα μαλια επεσε ξυρισμα κ μπηκαν λιγο μεσα μετα μεταμοσχευμενα κ 2-3 m.m εκτος φυσικης hairline που δεν υπαρχουν μεταμοσχευμενα

Μπλουζα