S.O.S!!! Minox=xοντρά μάγουλα? Help

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Para_Trixa

New Member
Παιδεια γεια σας κ παλι!

Ειπα(για κακη μου τυχη) πριν 3εκινησω το BIG 3 να διαβασω την ενοτητα στο forum:Παρενεργειες.

ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ! ειμαι 21 χρονων κ το προβλημα(ελαχιστη αραιωση σε τοπ κ κροταφους) ειναι μικρο ακομα...κ ημουν τιγκα χαρουμενος οτι με το BIG 3 8α ε3αφανιστει κ ηλπιζα να διατηρησω το καλο αποτελεσμα μεχρι τα 23-24 οπου εκει πιστευω 8α αρχισουν οι σκληρες αποδημειες :D...αλλα 8α εχω μαζεψει λεφτα για transplant[ή για καποια μελλοντικη 8εραπεια(που σιγουρα μεσα σε 5 χρονια 8α'χουν βγαλει κατι καλο οι πουστηδες ;))]

ΤΕΣΠΑ! κ κα8ησα ενα βραδυ κ ελιωσα την ενοτητα που προανεφερα με τα sides που με λιγα λογια για το Big3 ειναι:αυ3ηση τριχοφυιας σε ανεπι8υμητα μερη στον αντρα(πλατη,μαγουλα,χερια)-πρη3ιμο στο προσωπο με μαυρες σακουλες απο κατω(με αποτελεσμα να φαινεσαι ΧΟΝΤΡΟΣ κ' προωρα ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΣ)-συρικνωση πεους,ορχεων,νερωμα σπερματος,λιγοτερο sex λογω προδια8εσης κ χιλια δυο παραπανω κακα οπως δερματικιες φλεγμονες κ ερε8ισμοι!
Δεν λεω οτι συμβαινουν σε ολους κ με τα ιδια ποσοστα εντονοτητας στα sides...αλλα ρε παιδια εχω τρομοκρατη8ει γιατι αμα ειμαι κ εγω ενας απο αυτους?

Ειπαμε να βγαλουμε λιγα μαλλια να βελτιωσουμε την υπαρχουσα εμφανιση...οχι να την καταστρεψουμε τελειως για 10 τριχες παραπανω!

Εγω αμα δω τοσα sides 8α πεσω σε κατα8λιψη γιατι αναγκαστηκα 8α κοψω την 8εραπεια με αποτελεσμα να καραφλιασω ΑΜΜΕΣΑ!

τωρα 8α μου πειτε η ολη φαση 8ελει ρισκο κ 8υσιες...αλλα απλα δεν 3ερω..εχω τρομοκρατη8ει μετα την αναγνωση της ενοτητας αυτης...κ απο κει που το σκεφτομουν τοσο 8ετικα,τωρα εχω κομπλαρει ασχημα..

Ευχαριστω για την υπομονη σας κ συγνωμη αν σας εχω αγχωσει με τις σκεψεις μου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: S.O.S!!! Minox=xοντρά μάγουλα? Help

Para_Trixa είπε:
Παιδεια γεια σας κ παλι!

Ειπα(για κακη μου τυχη) πριν 3εκινησω το BIG 3 να διαβασω την ενοτητα στο forum:Παρενεργειες.

ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ! ειμαι 21 χρονων κ το προβλημα(ελαχιστη αραιωση σε τοπ κ κροταφους) ειναι μικρο ακομα...κ ημουν τιγκα χαρουμενος οτι με το BIG 3 8α ε3αφανιστει κ ηλπιζα να διατηρησω το καλο αποτελεσμα μεχρι τα 23-24 οπου εκει πιστευω 8α αρχισουν οι σκληρες αποδημειες :D...αλλα 8α εχω μαζεψει λεφτα για transplant[ή για καποια μελλοντικη 8εραπεια(που σιγουρα μεσα σε 5 χρονια 8α'χουν βγαλει κατι καλο οι πουστηδες ;))]

ΤΕΣΠΑ! κ κα8ησα ενα βραδυ κ ελιωσα την ενοτητα που προανεφερα με τα sides που με λιγα λογια για το Big3 ειναι:αυ3ηση τριχοφυιας σε ανεπι8υμητα μερη στον αντρα(πλατη,μαγουλα,χερια)-πρη3ιμο στο προσωπο με μαυρες σακουλες απο κατω(με αποτελεσμα να φαινεσαι ΧΟΝΤΡΟΣ κ' προωρα ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΣ)-συρικνωση πεους,ορχεων,νερωμα σπερματος,λιγοτερο sex λογω προδια8εσης κ χιλια δυο παραπανω κακα οπως δερματικιες φλεγμονες κ ερε8ισμοι!
Δεν λεω οτι συμβαινουν σε ολους κ με τα ιδια ποσοστα εντονοτητας στα sides...αλλα ρε παιδια εχω τρομοκρατη8ει γιατι αμα ειμαι κ εγω ενας απο αυτους?

Ειπαμε να βγαλουμε λιγα μαλλια να βελτιωσουμε την υπαρχουσα εμφανιση...οχι να την καταστρεψουμε τελειως για 10 τριχες παραπανω!

Εγω αμα δω τοσα sides 8α πεσω σε κατα8λιψη γιατι αναγκαστηκα 8α κοψω την 8εραπεια με αποτελεσμα να καραφλιασω ΑΜΜΕΣΑ!

τωρα 8α μου πειτε η ολη φαση 8ελει ρισκο κ 8υσιες...αλλα απλα δεν 3ερω..εχω τρομοκρατη8ει μετα την αναγνωση της ενοτητας αυτης...κ απο κει που το σκεφτομουν τοσο 8ετικα,τωρα εχω κομπλαρει ασχημα..

Ευχαριστω για την υπομονη σας κ συγνωμη αν σας εχω αγχωσει με τις σκεψεις μου.
εαν σε τρομαζει τοσο πολυ η φινα δες για κανενα τοπικο blocker ;)

dim74

Member

δηλαδη ολο αυτο για να αναφερθει επρεπε να ανοιχτει νεο θεμα?

gelisva

New Member

ξεκινα αν σε ενοχλει η μοστρα σου αλλα και αν παρουσιασεις τα παραπανω με το που τα κοψεις επανερχεσαι..εγω προσωπικα κανω χρηση φινας ενα χρονο εντατικης μινοξ κανα 5 μηνο..sides δεν ειδα αλλα δεν εχει σταματησει και η τριχοπτωση απλα εχω μια μικρη απωλεια μαλλιων χρονο με το χρονο..αν δεν τα εκανα ολα αυτα πιστευω να ειμουν σε χειροτερη κατασταση..καθενας κανει τις επιλογες του το καθε τι εχει το τιμημα του..και η ραφλα ειναι ραφλα..τι να κανουμε.. :grandpa:

Para_Trixa

New Member

Δλδ το οτι 8α πρηστει η μουρη μου κ 8α γινω σαν μπουλης κ με μαυρουσ κυκλους απο την minox ειναι standar?

gelisva

New Member

εγω δεν εχω εμφανισει τιποτα ειναι αναλογως τον οργανισμο..αν δεν θες να μπεις σε διαδικασια χαπακοματος μην παρεις φινα..αλλα και μονα τους τα αλλα δεν κανουν και πολλα αν εχεις βεβαια ΑΑ.. ;D

komgr

New Member

Φίλε μην ταράζεσαι και χαλάρωσε.
Την μινοξ την συνιστούν ακόμα και οι γιατροί όπως και την φίνα.
Λες να μας την δίνανε αν ήταν να "παραμορφωθούμε" και να γίνουμε έτσι ;
Την φινα οι Αμερικανοί την χρησιμοποιούν πάνω από 20 χρόνια και ελάχιστοι έχουν ποια παρενεργειες.
Μην αγχωνεσαι για αυτά.Άμα δεις τπτ σταματάς το πολύ πολύ και επανέρχεσαι στα παλιά (όπως δυστυχώς και τα μαλλιά)
Αλλά σπάνια να εμφανίσεις.Πόλλες φορές βλέπουμε παρενέργειες απλά και μόνο από τον φόβο μας.
Προσωπικά ξεκίνησα φίνα πριν 8 μέρες και από την δεύτερη ημέρα "νόμιζα" ότι είδα να έχω μειωμένη στυση και όρεξη για σεξ.
Τελικά όταν δεν το είχα στο μυαλό μου ήμουν εντάξει.
Πολλά είναι απλά στο μυαλό μας.

sofo85

New Member

komgr είπε:
Φίλε μην ταράζεσαι και χαλάρωσε.
Την μινοξ την συνιστούν ακόμα και οι γιατροί όπως και την φίνα.
Λες να μας την δίνανε αν ήταν να "παραμορφωθούμε" και να γίνουμε έτσι ;
Την φινα οι Αμερικανοί την χρησιμοποιούν πάνω από 20 χρόνια και ελάχιστοι έχουν ποια παρενεργειες.
Μην αγχωνεσαι για αυτά.Άμα δεις τπτ σταματάς το πολύ πολύ και επανέρχεσαι στα παλιά (όπως δυστυχώς και τα μαλλιά)
Αλλά σπάνια να εμφανίσεις.Πόλλες φορές βλέπουμε παρενέργειες απλά και μόνο από τον φόβο μας.
Προσωπικά ξεκίνησα φίνα πριν 8 μέρες και από την δεύτερη ημέρα "νόμιζα" ότι είδα να έχω μειωμένη στυση και όρεξη για σεξ.
Τελικά όταν δεν το είχα στο μυαλό μου ήμουν εντάξει.
Πολλά είναι απλά στο μυαλό μας.
Σωστος!!ρε συ Komgr αυτο για τα 20 χρονια χρησης φινας εισαι σιγουρος?που το ειδες?περνω και εγω φινα και θελω να το ψαξω για μακροχρονια χρηση.Εδω στο φορουμ ειχα ακουσει για 5-10 χρονακια και επειδη ειμαι 25 χρονων......

komgr

New Member

sofo85 είπε:
Σωστος!!ρε συ Komgr αυτο για τα 20 χρονια χρησης φινας εισαι σιγουρος?που το ειδες?περνω και εγω φινα και θελω να το ψαξω για μακροχρονια χρηση.Εδω στο φορουμ ειχα ακουσει για 5-10 χρονακια και επειδη ειμαι 25 χρονων......

Δεν το διάβασα κάπου αλλά μου το είπε η δερματολόγος μου που πάω και μάλιστα ξέρει και πολλά.
Ξεκίνησε να μου λέει για την φίνα για να μου περιγράψει τι πρόκειται να πάρω.Δεν της είπα ότι ήξερα αρκετά για αυτήν(φίνα) και την άφησα να δω τι άλλες πληροφορίες μπορούσε να μου δώσει.
Μου είπε ότι το φάρμακο αυτό χρησιμοποιείται στην Αμερική εδώ και 20 χρόνια και μάλιστα έχει πολύ καλά αποτελέσματα.Στην Ελλάδα μου είπε τα τελευταία χρόνια άρχισαν να την δίνουν ορισμένοι μόνο γιατροί σε φιαχτό χάπι και ότι πλέον κυκλοφορεί και σε έτοιμο.Για να μην πολυλογό μετά είπε και τις παρενέργειες και έκανα κάποιες ερωτήσεις παίζοντας το "χαζός" πχ ότι σίγουρα δεν θα πάθω τπτ,δεν έχω φόβο για άλλες παρενέργειες εκτός από την λίμπιντο κτλπ.
Περιττό να πω ότι με καθησύχασε αλλά ρώτησα στην αρχή πολλά για το παρελθόν της φίνας και με εξέπληξε θετικά και η γιατρός και η φίνα.

Όσο για την μακροχρόνια χρήση με κάποιες διακοπές κάποιων μηνών ώστε να μην συνηθίσει τελείως ο οργανισμός γίνετε νομίζω.Πάντως την άλλη φορά που θα πάω θα ρωτήσω και θα σε ενημερώσω.

sofo85

New Member

Σ ευχαριστω ρε συ komgr,γιατι πραγματικα πιστευω οτι ειναι το μοναδικο που μπορει να κρατησει τα μαλλια για αρκετα χρονια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα