Rogaine / Regaine FAQ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Απ: Rogaine / Regaine FAQ

παιδια 3 μηνες περνω προσκαρ 1mg καθε μερα και 2μηνες βαζω καθε μερα tricomin και rogaine foam αλλα rogaine βαζω μια φορα την ημερα και δεν εχω δει ακομα κατι το proscar μου περιορισε την τριχοπτωση αλλα τπτ παραπανο..!!

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

άρχοντα,
έτσι γίνεται - αρχικά περιορίζεται η τριχόπτωση και σταθεροποιείται, και στο 6-9μηνο περιμένεις regrowth =>http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,298.0.html

αλήθεια,
βλέπω δεν αναφέρεις χρήση fungoral...
πως και έτσι - τόσες έρευνες/μελέτες και δικά μας αποτελέσματα...

το ξεχασα βαζω βαζω...!!
μια εβδομαδα βαζω 2 φορες την εβδομαδα και την αλλη εβδομαδα 3 φορες ετσι το παω..!! ;D
πιο πολυ στεναχωριεμε επειδη δεν προλαβενω να βαζω 2 φορες την ημερα rogaine :( και βαζω μια..!!αλλα εχω διαβασει οτι κραταει 23 ωρες οποτε προσπαθω να βαζω καθε φορα μια με 2 ωρες πιο πριν απο οτι την πρωτη φορα σαν τρικ ενα πραμα..!! ;D

Teri

New Member

panagiotis είπε:
το ξεχασα βαζω βαζω...!!
μια εβδομαδα βαζω 2 φορες την εβδομαδα και την αλλη εβδομαδα 3 φορες ετσι το παω..!! ;D
πιο πολυ στεναχωριεμε επειδη δεν προλαβενω να βαζω 2 φορες την ημερα rogaine :( και βαζω μια..!!αλλα εχω διαβασει οτι κραταει 23 ωρες οποτε προσπαθω να βαζω καθε φορα μια με 2 ωρες πιο πριν απο οτι την πρωτη φορα σαν τρικ ενα πραμα..!! ;D

Εγώ πάλι με το που σηκώνομαι με την τσίμπλα στο μισάνοιχτο μάτι βάζω regaine. Πριν κάν πλύνω το πρόσωπό μου βρε αδερφέ! Για να στεγνώσει πριν την κάνω για δουλειά. Ποιος τη χάρη του παναθεμά το.. ::) ;D

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

και εγώ μία φορά την ημέρα (ανά 22h) βάζω πια μινοξ.(με προσθήκη ντουτα/saw palm./pygeum)

θεωρώ τελικά,
ότι καλύτερα είναι να καλύπτεσαι ανά 12h με τοπικό dht blocker (double A,revivogen κ.α) και ανά 22h με growth stimulant (μινοξ.) - ανεξάρτητα του proscar & fungoral

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

panagioti αν απο 6μηνο και πανω για να δεις τριχοφυΐα στον πρωτο μηνα η τριχοπτωση ισως ειναι ελαφτα πιο επιθετικη
επειτα σταθεροποιειται και απο 6 μηνο και πανω αρχιζεις να περιμενεις ορατα αποτελεσματα

Georgex6

Well-Known Member

Παναγιωτης είπε:
George αν μπορεις πρωτον σε παρακαλω γραφε ελληνικα

και αυτο που λεει ο δερματολογος οτι το proscar ειναι για πισω και το regaine ειναι για μπροστα
εμενα μου ακουγετε εντελως γελιο
οταν τον ξαναδεις ρωτα τον γιατι το λεει αυτο που το βασιζει να σου εξηγησει να μας πεις και εμας γιατι οπως σου ειπα και πριν μου ακουγεται αστειο
αυτο παναγιωτη απο το επισημο site PROPECIA was developed to treat mild to moderate male pattern hair loss on the vertex (top of head) and anterior mid-scalp area (middle front of head) in MEN ONLY. There is not sufficient evidence that PROPECIA works for receding hairlines at the temples

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

magic810

New Member

Σπύρος είπε:
η προσφορά που έχει το www.cheaprogain.com -hairmax se(βούρτσα με laser) και δώρο regain 5% foam 6 μηνών 385$,είναι προσφορά ή καλύτερα αγορά μόνο regain 5% foam;

Tο θεμα ειναι το χει παραγγειλει κανεις...?Γιατι εγω την τελευταια φορα που παρηγγειλα δεν μου το στειλαν επικαλουμενη λογους ασφαλειας...μου ειπαν οτι ηταν aerosol και ηταν αδυνατο να μου το στειλουν...
απτο onlyhairloss.com

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

άρχοντα δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο - η kirkland έχει super τιμή και το laser...τι να το κάνεις;! ;D

dim74

Member

διαβαζετε ολοι τι θεραπεια ακολουθω...το regaine το βαζω 16 χρονια συνεχεια...αν το σταματησω και συνεχισω με αυτα + revivogen υπαρχει περιπτωση να παει κατι χειροτερα?θελω να παω σε κατι αλλο απο το regaine,το βαρεθηκα αλλα και δεν ξερω αν κανει κατι σε μενα πλεον.

kyuss

New Member

Ειμαι 26. Απ τα 19 πηγαινα σ εναν δερματολογο και μου εδινε φινα και 2 λοσιον. Τον Σεπτεμβριο τον σταμαστησα και πηγα σ αλλο γιατρο. Εκτος απο φινα μου δωσε το regain. Tο αποτελεσμα ειναι οι μικρες τριχες που ειχα ν αρχιζουν επιτελους να μεγαλωνουν. Οι λοσιον ειχαν μινοξιντιλ, παρ ολα αυτα οι τριχες παρεμεναν μικρες για πολλα χρονια.

kyuss

New Member

Το εγραψα εδω γιατι ενω χρησιμοποιουσα για χρονια λοσιον με minoxidil, αποτελεσματα ειδα, οπως και η αδερη μου, με regain. Να το γραψω καπου αλλου;

kyuss

New Member

Παναγιωτης είπε:
δεν ξερω .... εμενα παντως και μπροστα μια χαρα την κανει την δουλεια του το regaine
ευχαριστημενος ειμαι και δεν το βαζω μονο πισω
εξαλλου πισω δεν το εχω τοσο αναγκη
και αφου μου δουλευει μια χαρα συνεχιζω ακαθεκτος !!

Θα συμφωνησω με τoν Παναγιωτη. Και γω ειμαι ευχαριστημενος με το regain.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

απλά,
συζητούσαμε για την διακοπή χρήσης μινοξ. και τα αποτελέσματα μετά την διακοπή

Μπλουζα