Rogaine / Regaine FAQ

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Rogaine / Regaine FAQ

meandros είπε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΧΑΠΙΑ SAW PALMETO ΤΗΣ SOLGAR.ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ?

οχι πεταμενα λεφτα αποτελεσμα πολυ μικρο εως ελαχιστο μην σου πω και μηναμινο καλυτερα ουτε με 6μηνη χρηση του δεν θα δεις διαφορα
και κουραζεις το συκωτι σου τζαμπα γιατι για να περασει η ποσοτητα στο αιμα σου απο αυτο που περιεχει στο χαπι
πρωτα μεταβολιζεται στο συκωτι σου

μολις σου τελειωσουν μην ξαναπαρεις αυτη ειναι η γνωμη μου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panos27

Member

το regain πως πρεπει να το χρησιμοποιω? ενωω πρεπει απλα να το ψεκαζω και να το αφηνω να αποροφηθει, η να το ψεκαζω και να το απλωνω με τα δαχτιλα μου σε ολη την προβληματικη περιοχη? παρατηρησα πως εαν το απλωνω , αποροφαται πολυ γρηγορα, μεσα σε 2-3 λεπτα.

meandros

Member

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ REGAINE.ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΟΥΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΩ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ?
ΕΠΙΣΗΣ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΦΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ?(ΠΙΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ)

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

υπολόγισε 2-3 ώρες μέχρι να λουστείς μετά την χρήση minimum

για τον αφρό έχουν γραφτεί τα ακριβώς αντίθετα σχόλια - από τέλειο (λόγω ότι δεν δίνει ερεθισμούς) ως βλ@κί@(κολλάει)

panos27

Member

Σπυρο, το kirkland ειναι εξισου αποτελεσματικο με το regaine? γιατι ειναι πολυ φθηνο σε σχεση με το regaine. να το πρωτιμησω?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

εγώ είμαι ενθουσιασμένος από την kirkland - δεν έχει στην αίσθηση καμία διαφορά,αλλά έχει τεράστια στην τιμή και μεγαλύτερη ποσότητας αιθανόλης (διεισδυτικότητα)

έχει έγκριση FDA,και έχω κάνει πολλές μίξεις - +Avodart,+spiro κ.α

Teri

New Member

Για μία φορά την μέρα βάζουμε 2 ml σωστά? Ας επιβεβαιώσει όποιος μπορεί παρακαλώ.

Teri

New Member

Η συσκευασία του Kirkland, έχει εκτός απο τα 3 μπουκαλάκια , και ένα "δοσολόγιο" του 1ml παρόμοιο με αυτό που υπάρχει και στην συσκευασία του revivogen scalp therapy. Eγώ βέβαια δεν το χρησιμοποιώ, απλά το μετάγγισα σε ένα μπουκαλάκι σπρέι και απλά κάνω 6 ψεκασμούς. Ήθελα όμως να ρωτήσω για την "ιστορία" πόσα ml βάζουμε την φορά.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

Teri είπε:
Η συσκευασία του Kirkland, έχει εκτός απο τα 3 μπουκαλάκια , και ένα "δοσολόγιο" του 1ml παρόμοιο με αυτό που υπάρχει και στην συσκευασία του revivogen scalp therapy. Eγώ βέβαια δεν το χρησιμοποιώ, απλά το μετάγγισα σε ένα μπουκαλάκι σπρέι και απλά κάνω 6 ψεκασμούς. Ήθελα όμως να ρωτήσω για την "ιστορία" πόσα ml βάζουμε την φορά.
6 ψεκασμοί=1ml

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgex6

Well-Known Member

Παιδια εχω μια ερωτηση
λεει αν σταματησεις το regaine σε 4 5 μηνες θα χασεις τα μαλλια που εβγαλες οκ
αν ομως συγχρονως περνεις και προσκαρ? τι γινεται θα τα χασεις η οχι η μερικα πχ κροταφους?

meandros

Member

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗ ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

meandros είπε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗ ΜΙΝΟΞΙΔΙΛΗ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?
'γειά χαρά

-σχετική αύξηση της τριχόπτωσης τον 1ο μήνα θεραπείας(3-4 εβδ.)=> σημείο δράσης της μινοξιδίλης και πτώση των τελογενών τριχών(θα έπεφταν έτσι και αλλιώς)
-μετά 2-3 μήνες πύκνωση και ελάχιστη/παροδική τριχοφυΐα(χνούδι)

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

ναι,αλλά είναι παροδικό στάδιο και θέλει αγώνα να το κρατήσεις και να δώσει τρίχα

σημ.: αν θες γράψε με μικρά γράμματα - ευχαριστώ ;)

meandros

Member

δηλαδη απο οτι καταλαβα η μινοξιδιλη κατα καποιο τροπο προτρεπει τους θυλακες που δεν παραγουν τριχα να το κανουν.αν φυσικα δεν ειναι νεκροι

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

ακριβώς - αν ο θύλακας είναι νεκρός δεν υπάρχει ανάπτυξη,ούτε επανέκφυση

τι άλλο χρησιμοποιείς στην θεραπεία;

Μπλουζα