Rogaine / Regaine FAQ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vayero

Member
Απ: Rogaine / Regaine FAQ

fezuk είπε:
Καλημέρα σε όλους...
Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα τον τελευταίο καιρό!
Χρησιμοποιώ Regaine 5% , 5-6 ψεκασμούς το πρωί και με πιάνει τρομερή φαγούρα.
Δοκίμασα και 2%, τζελ αλόης αλλά τίποτα.....
Να τονίσω πως χρησιμοποιούσα Regaine 5% για περισσότερο απο 18 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα και πως έχω μαλλιά πολύ κοντά (2-3 mm)
Τι φταίει?
Μπορώ να κάνω κάτι?

επειδη ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα περισσοτερο πριν και τωρα σχεδον καθολου, πηρα καποιο διαστημα μινοξ χωρις προπυλενογλυκολη και τωρα αφρο rogaine και εχει ηρεμησει παρα πολυ το κεφαλι μου. απλως ειμαι σε μια φαση αναζητησης και καποιου εναλλακτικου βοηθηματος μεσα στο 24ωρο, γιατι πλεον νομιζω οτι η μινοξ μονη της δεν μου δινει τιποτα!

kakashi

Member

ΑΠΟ τη στιγμη που ξεκινας ριγκειν οι ανεπιθυμητες παρενεργειες αν εμφανιστουν ποτε εμφανιζονται???γινεται να σ εμαφανιστει το πρηξιμο απο την 3η μερα χρησης κιολας?

spi

Well-Known Member

παιδια αν χρησιμοποιησει καποιος 2% μινοξ διαβασα οτι δεν θα εχει ανεπιθυμητες παρενεργειες αλλα δε θα εχει αποτελεσμα στο να του εμφανιστει τριχοφυια απλα θα κρατησει τα υπαρχοντα.Δηλαδη τι χρησιμοποιηται ως dht blocker?Το εχει χρησιμοποιησει κανεις το 2%?Αν ναι του εχει εμφανιστει αυτη η τριχοπτωση πριν τη δραση της?Ενημερωτικα το ρωταω...ευχαριστω

ANAR

Well-Known Member

spi είπε:
παιδια αν χρησιμοποιησει καποιος 2% μινοξ διαβασα οτι δεν θα εχει ανεπιθυμητες παρενεργειες αλλα δε θα εχει αποτελεσμα στο να του εμφανιστει τριχοφυια απλα θα κρατησει τα υπαρχοντα.Δηλαδη τι χρησιμοποιηται ως dht blocker?Το εχει χρησιμοποιησει κανεις το 2%?Αν ναι του εχει εμφανιστει αυτη η τριχοπτωση πριν τη δραση της?Ενημερωτικα το ρωταω...ευχαριστω

Η μινοξιδιλη ΔΕΝ ειναι dht blocker.

antwnis

New Member

μαγκες πηγα να παρω σημερα regain 5% σπρει και βλεπω την τιμη....30.6 €.του λεω του φαρμακοτριφτη οτι εχει πεσει η τιμη του στο 22€ και μου λεει οτι η καινουργια τιμη ειναι αυτη και οτι τα παραλαβε τωρα.ξερει κανενας τιποτα για το θεμα??

spi

Well-Known Member

Ακριβως ΑΝΑR αυτο ξερω κι εγω αλλα οταν ειδα να λεει στο site εδω περα οτι με το 2% κρατας τα υπαρχοντα μαλλια παραξενευτηκα και ειπα να ρωτησω!αληθεια εχω διαβασει οτι καποια ατομα εχουν δει αποτελεσμα με το 2%.Αποψη κανεις περι αυτου?και το Gel τι ακριβως ειναι??
Φιλε Αντωνη οι φαρμακευτικες εταιριες βγαζουν τιμες καθε μηνα νομιζω...Τωρα πως ακριβως δε ξερω εγω να σου απαντησω...Παντως πριν 1 η 2 εβδομαδες πηγε στα 31 ευρω.
http://www.e-database.gr/Medicines_Prices/By_Name/27

ANAR

Well-Known Member

antwnis είπε:
μαγκες πηγα να παρω σημερα regain 5% σπρει και βλεπω την τιμη....30.6 €.του λεω του φαρμακοτριφτη οτι εχει πεσει η τιμη του στο 22€ και μου λεει οτι η καινουργια τιμη ειναι αυτη και οτι τα παραλαβε τωρα.ξερει κανενας τιποτα για το θεμα??

Εεεε αφου σου ειπε τοσο..τοσο θα εχει δεν λεει ψεματα ασε που γραφει και τιμη πανω στο πακετο.

Conan

Member

Παιδια θελω να ρωτησω κατι: Πειτε ας πουμε πως εγω π.χ, πηγαινω για 4-5 μερες στον φιλο μου που θα μενει, ας πουμε, Πατρα λογω σπουδων . Θα μπορουσα λοιπον γι αυτες τι λιγες μερες να μην παρω μαζι μου τοπικα και μινοξιδιλες? Που να καθομαι εκει να τα βαζω.. αλλα και σε διακοπες. Θα ειναι κακη αυτη η ολιγοημερη ( οταν γινει) ''αποχη''.

ANAR

Well-Known Member

Conan είπε:
Παιδια θελω να ρωτησω κατι: Πειτε ας πουμε πως εγω π.χ, πηγαινω για 4-5 μερες στον φιλο μου που θα μενει, ας πουμε, Πατρα λογω σπουδων . Θα μπορουσα λοιπον γι αυτες τι λιγες μερες να μην παρω μαζι μου τοπικα και μινοξιδιλες? Που να καθομαι εκει να τα βαζω.. αλλα και σε διακοπες. Θα ειναι κακη αυτη η ολιγοημερη ( οταν γινει) ''αποχη''.

Ελα ρε μην τρελαίνεσαι για 4-5 μερες σιγα το πραγμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aquilani

New Member

Αν και ήμουν επιφυλακτικος με τα φόρουμ, καθώς κανένας μας δεν είναι ειδικός, εν τελει πείστηκα να γίνω μέλος μιας παρέας που μας ενώνει ένα κοινό. Το προβλημα που αντιμετωπίζω αφορά στους κροταφους μπροστά κ στο μπροστινό χνουδωτο αδύναμο μαλλί. Τα υπόλοιπα είναι μεν λίγο αραιά, δεν υπάρχει όμως κενό. Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω αποκλειστικά κ μόνο το regain. Δεν έχω επισκεφθεί δερματολογο, είναι απαραίτητο για το regain;Ο λόγος που σκέφτομαι μόνο αυτό, είναι ότι μου φαίνονται λίγο πιο βαρβατες οι υπόλοιπες θεραπείες. Οι κροταφοι είναι αρκετό καιρό κενοί. Τι πιστεύετε; Μπορεί να αποδώσει η θεραπεία έστω κ λίγο μόνο με regain; Έστω να διατηρηθούν για περισσότερο τα ήδη υπάρχοντα...

dim74

Member

φιλε μου το ερωτημα αυτο εχει απαντηθει απειρες φορες...
απο μονο του το regaine για ενα διαστημα απλα θα καθυστερηση την εξελιξη της τριχοπτωσης...μετα απο αρκετο καιρο ομως δεν θα κανει ουτε αυτο...

spi

Well-Known Member

Το Regaine θα του δωση επανεκφυση του παιδιου απλα οπως λεει και ο dim μετα απο καιρο θα εισαι στασιμος,ενω αν χρησιμοποιησεις και καποιο dht blocker,δε σου λεω για χαπι αντε τοπικο θα κρατησεις το μαλλι.
Δε μου λετε Μινοξ 2% εχει δοκιμασει κανενας??

sakis9282

Member

Παίδες εδώ και 10 μέρες βάζω το Regain αλλά λαδώνει και δεν είναι για έξοδο με τέτοιο μαλί.Το Rogaιne foam έχει λιγότερο λάδωμα; Σκέφτομαι να το παραγγείλω.

spi

Well-Known Member

Παιδια δεν εχει δοκιμασει κανεις μινοξ 2%.Ειναι ενα φιλαρακι μου που εχει μια μικρη αραιωση μπροστα,λιγο κροταφο και λιγο πισω.Η αραιωση δεν ειναι τοσο εμφανης απλα του πεφτουν τριχες και του συστησα καποια πραγματα,εψαξε λιγο κι αυτος και επειδη δε μπορει να μπαινει στο ιντερνετ συχνα μου ειπε να ρωτησω για μινοξ 2%.Εγω του ειπα για το 5% αλλα αυτος θελει να του πουν για 2%.Εχεις κανεις εμπειρια?θα του δωσει τιποτα η τσαμπα θα το αγοραζει??

akol

Member

με μινοξ 2% είχα άριστα αποτελέσματα όταν πρωτοξεκίνησα.και όταν λέω άριστα εννοοώ πωs από nw1,5 είχα φτάσει nw0. βέβαια η όλη χαρά κράτησε κανέναν χρόνο. μετά πέσανε όλεs οι τρίχεs που μου έδωσε η μινόξ.,παρόλο που εξακολουθούσα να βάζω. μετά το γύρισα στο 5% αλλά τίποτα....!!

spi

Well-Known Member

Κι αυτος nw 1,5 ειναι με 1 μη σου πω.Απλα εχει αραιωση οχι εμφανης.Χρησιμοποιουσες καποιο dht blocker?μηπως ευθυνοταν που δεν εβαζες τπτ για να κρατησεις τα μαλλια σου?

akol

Member

proscar ξεκίνησα αργότερα.και ταυτόχρονα να τα έπαιρνα δεν νομίζω να επηρεζόταν θετικά τα μαλλιά που μου έδωσε η μινόξ.

Μπλουζα