Rogaine / Regaine FAQ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nikoς

Member
Απ: Rogaine / Regaine FAQ

ευχαριστω σπυρο.
ρε παιδια βαζω τωρα παραπανω απο μια βδομαδα regaine και απο πισω ειμαστε οκ. ομως μπροστα στους κροταφους και αναμεσα ειχα που ειχα αδυναμα μαλλια λογο εποχιακης τριχοπτωσης μου φενεται πως το χειροτερευει? υπαρχει περιπτωση να μου κανει κακο μπροστα?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

έτσι και αλλιώς η μινοξ. περισσότερη δουλειά στην κορυφή κάνει-οι μινοξ. του εξωτερικού το αναφέρουν στην συσκευασία
μην κρίνεις την θεραπεία σε 7-10 μέρες-κανονικά πρέπει να περιμένεις 7-10 μήνες

Nikoς

Member

παιδια εγω βαζω μινοξ 2% ειμαι καινουργιος στο ολο θεμα και βαζω μονο το βραδυ οταν μου τελειωσει 8α παρω 5% και βλεπουμε. το ερωτημα: βαζω μονο βραδυ αλλα βαζω 8 περιπου αντι για 6 ψεκασμους. καλο ,κακο βλακεια μου? θελω να βεβαιωθω πως παει παντου κανενα σχολιο?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

καλύτερα 1ml πρωί (6 ψεκασμοί) και 1ml βράδυ-πάνω σε αυτό το σχήμα στηρίχθηκαν οι μελέτες μινοξιδίλης

Άκης

Administrator

Διάβασα από πολλούς ότι αν βάζεις μια φορά το βράδυ, πριν τον ύπνο δηλαδή rogaine, τότε δεν θα δεις πρήξιμο προσώπου και όποια παρακράτηση νερού.
Δεν το δοκίμασα, αλλά θα γίνει το απαραίτητο test asap.

Nikoς

Member

εγω παντως επειδη ξερω πολυ καλα το σωμα μου εξαιτιας αθλητισμου δε βλεπω κατακρατηση και πιστεψτε με θα την εβλεπα τωρα δεν ξερω..

nothing

New Member

Επειδη δεν μπορω να χρησιμοποιω τη μινο πρωι-βραδυ, μπορω να βαζω 1ml (ή και λιγοτερο) το απογευμα (περιπου στις 18.30) και μετα το βραδυ (κατα τις 1)? Ή να τη χρησιμοποιω μια φορα μονο (2 ml) καθε βραδυ?

magic810

New Member

nothing είπε:
Επειδη δεν μπορω να χρησιμοποιω τη μινο πρωι-βραδυ, μπορω να βαζω 1ml (ή και λιγοτερο) το απογευμα (περιπου στις 18.30) και μετα το βραδυ (κατα τις 1)? Ή να τη χρησιμοποιω μια φορα μονο (2 ml) καθε βραδυ?

Το ζητουμενο ειναι να μενει η μινοξιδιλη στον οργανισμο 24 ωρες..για αυτο το λογο και η προτεινομενη διαφορα ωρων ειναι 12 μεγιστο και 8 το ελαχιστο....
Η πρωτη περιπτωση ειναι πιο καλη...

magic810

New Member

Nikoς είπε:
ευχαριστω σπυρο.
ρε παιδια βαζω τωρα παραπανω απο μια βδομαδα regaine και απο πισω ειμαστε οκ. ομως μπροστα στους κροταφους και αναμεσα ειχα που ειχα αδυναμα μαλλια λογο εποχιακης τριχοπτωσης μου φενεται πως το χειροτερευει? υπαρχει περιπτωση να μου κανει κακο μπροστα?

κακο να σου κανει δεν προκειται....απλα μην πανικοβαλεσαι και κανε λιγο υπομονη...
σε οποιο site και να μπεις αναφερει το εντονο shedding και συγκεκριμενα στο site του Lee. αναφερει οτι πεφτουν οι τριχες που θα επεφταν ουτως η αλλως εντος 100 ημερων... ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nikos76

Member

Φίλοι θέλω να θέσω ένα ερώτημα...

Το regaine κάνει όντως φοβερή δουλειά. :)Έχω όμως ακούσει κάπου, και το λέω με κάθε επιφύλαξη διότι μπορεί να έχω και άδικο, ότι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ο οργανισμός το συνιθίζει και δεν κάνει την δουλειά που έκανε στην αρχή. Είναι όντως αλήθεια?Ισχύει αυτό?

mindtrapper

Member

Ναι με την έννοια ότι δε θα συνεχίσει να σου δίνει regrowth για πάντα. Κάποια στιγμή θα σταματήσει και θα κάνεις απλά συντήρηση. Δε σημαίνει ότι μετά από ένα χρόνο (τυχαίο χρονικό διάστημα) θα σου πέσουν όλα τα μαλλιά που έβγαλες. Μόνο αν μπερδευτείς και τη σταματήσεις τη μινοξιδίλη θα γίνει αυτό.

Γνώμη μου είναι ότι αυτός είναι και ο λόγος που δεν βλέπουν σημαντικά αποτελέσματα όσοι χρησιμοποιούσαν minoxidil για σημαντικό χρονικό διάστημα και μετά μπήκαν σε κάποιο DHT blocker/inhibitor.

tropheus

Well-Known Member

Εδώ φίλε nikos76 είναι η απάντηση (και για να είμαι ακριβής είναι και πολύ αισιόδοξη)...

file1cc9.gif

nikos76

Member

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά αν βάζω μόνο μινοξιδίλη και τίποτα άλλο μετά απο δύο χρόνια δεν θα κάνει καμία δουλειά..Θα αρχίσει πάλι η πτώση!! :( Είμαι λάθος?

tropheus

Well-Known Member

nikos76 είπε:
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά αν βάζω μόνο μινοξιδίλη και τίποτα άλλο μετά απο δύο χρόνια δεν θα κάνει καμία δουλειά..Θα αρχίσει πάλι η πτώση!! :( Είμαι λάθος?

Μετά από 2 χρόνια (εγώ πιστεύω και λίγο νωρίτερα) τα μαλλάκια που θα σου "δώσει" η minox θα αρχίσουν να χάνονται .... και σίγουρα πολύ πιο απότομα από ότι δείχνει το γράφημα ...

Ξαναλέω ότι το διάγραμμα είναι αρκετά οπτιμιστικό αλλά το παραθέτω γιατί δείχνει την τάση...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

nikos76 είπε:
Φίλοι θέλω να θέσω ένα ερώτημα...

Το regaine κάνει όντως φοβερή δουλειά. :)Έχω όμως ακούσει κάπου, και το λέω με κάθε επιφύλαξη διότι μπορεί να έχω και άδικο, ότι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ο οργανισμός το συνιθίζει και δεν κάνει την δουλειά που έκανε στην αρχή. Είναι όντως αλήθεια?Ισχύει αυτό?

εκτος το οτι αυτο που λεει ο tropheus ισχυει στο ακεραιο

επειτα οταν παρεις τα μεγιστα στο regrowth δεν ειναι απαραιτητο να σταματησει να σου βγαζει μαλλια η μινοξιδιλη
ΑΛΛΑ σκεψου το ενδεχομενο να μην εχεις αλλου θυλακες ενεργους

geofish

New Member

Tropheus, εγώ πάλι κατά την γνώμη μου νομίζω ότι το γράφημα μας δείχνει ότι μόνη της η μινοξιδίλη δεν είναι αρκετή στο να σου διατηρήσει τα μαλλιά λογο της DHT, παρά με την μη αποτελεσματικότητα της με την πάροδο του χρόνου.
Αν ισχύει αυτό που λες ότι χάνει την αποτελεσματικότητα της σε βάθος χρόνου τότε σύμφωνα με το γράφημα η γραμμή μετά από 3 χρόνια θα είχε την ίδια πορεία με αυτήν όταν σταματάμε την χρήση της.
Όλα αυτά βέβαια σε θεωρητικό επίπεδο γιατί ο καθένας ξέρει καλύτερα για τον εαυτό του.

drmhunter

New Member

απο το διαγραμμα φαινεται ότι αν ξεκινησεις μινοξ καλύτερα να μην την σταματήσεις ποτε
γιατι σε καποια φαση θα πεσεις και λιγότερρο απο το κανονικο που θα ειχες χωρίς.... αν και μετα θα επανελθεις
απο την αλλη όμως αν θελεις να εχεις παντα ενα σοβαρό προβαδιασμα ειναι απραιτητη...

μπορει να γινω λίγο επιβαρρυντικός αλλα ποια προίόντα μινοξιδόλης (εκτος του regaine ) κυκλοφορούν στη ελλάδα και ποσο κανουν?

tropheus

Well-Known Member

Λοιπόν μετά από Photoshop τροποποίησα το διάγραμμα ώστε κατά την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ να φαίνεται πιο ρεαλιστικό...

wwwwwwwt.jpg

Μπλουζα