Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παιδια γιατι οταν κανεις μεταμοσχευση σου λενε τη μινοξιδιλη να την αρχισεις ενα μηνα μετα? Οκ να το καταλαβω για τις πρωτες δυο εβδομαδες λογω αιμορραγιας και ξηροδερμιας αλλα γιατι τοσο πολυ?
και εγώ κάπως έτσι είμαι όπως εσύ αλλά δεν ανησυχώ...νομίζω είναι φυσιολογικό κάποια σπυράκια και λίγες κοκκινίλες...έμενα έχουν ξεπεταχτεί και καμιά 20αρια καινούρια τριχακια!!!Γεια σας παιδια. Στις 13 ιουλιου εχω κανει μεταμοσχευση. Ενα μηνα μετα αρχισα να βαζω ξανα μινοξιδιλη 5%. Εδω και 3- 4 μερες εχω δει να εμφανιζονται σπυρακια. Τι πρεπει να κανω? Επισης το δερμα ειναι λιγο ερεθισμενο. Παρατηρω ερυθροτητα σε μερικα σημεια, οχι παντου. Ευχαριστω.
Ξεκινησα και εγω, επιτελους..kirkland συγκεκριμενα.
Θα βαζω 1ml 1 φορα την μερα πρωι στους κροταφους. Δεν μου αρεσει μετα το λουσιμο το βραδυ να βαζω τοπικα.
Ενοοειται σε παρενεργεια αυξηση βαρους, ταχυκαρδια, κουρασμενα ματια θα σταματησω αμεσως. Εχω τρομαξει λιγο με αυτα που διαβαζω σε ξενα φορουμ για πιεση, ζαλαδες, αρυθμιες.
Ερωτήσεις:
-Ειναι σιγουρο θα μου κανει shedding με εμφανη διαφορα σε αραιωση σε σημειο να ειμαι χειροτερος για λιγες εβδομαδες;
-Θα δουλεψει ετσι με 1 φορα/1ml/πρωι;
-Σαμπουαν θα λουζομαι το απογευμα/βραδυ με head & shoulders. Υπαρχει προβλημα με το zinc που εχει; Καπου ειχα διαβασει εδω οτι ο ψευδαργυρος δεν κανει με μινοξ. Ισχυει;
-Η kirkland γιατι γραφει πανω η 5% δεν κανει για γυναικες; Απο οσο ξερω οι δερματολογοι γραφουν μινοξ σε γυναικες.
Άμα βάλεις 5 λίτρα σίγουρα θα έχεις τέτοιες παρενέργιες...Ενοοειται σε παρενεργεια αυξηση βαρους, ταχυκαρδια, κουρασμενα ματια θα σταματησω αμεσως. Εχω τρομαξει λιγο με αυτα που διαβαζω σε ξενα φορουμ για πιεση, ζαλαδες, αρυθμιες.![]()
Σε μένα δεν συνέβει τίποτα από αυτά σε πληροφορώ και βάζω 2 φορές τη μέρα και αρκετούτσικη, δεν ξέρω τι έπαθαν οι άλλοι...Ευχαριστω για τις απαντησεις ολους σας!!
@Utopia συμφωνω καποιες παρενεργειες ειναι τραβηγμενες αλλα δεν ειναι και λιγες αυτες που εχουν να κανουν με πρησμενο προσωπο. Και εδω στο forum σε παλιοτερα posts αρκετοι λενε οταν την εκοψαν εφτιαξε το προσωπο παλι. Ειναι κριμα σε μικρες ηλικιες να προσπαθεις να σωσεις καποιες τριχες και να δειχνει αγριεμενο το προσωπο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παιδια να εωτησω κάτι ;εγω ειμαι τωρα ακριβως 1 εβδομαδα μετα την μμ....ποτε ξεκιναω το ριγκειν; κ για ποσο καιρο ; η dhi μου πε 6-12 μηνες ....δλδ μετα σταματαω ; μπορω να το περνω επ αοριστον η αντι να κανω καλο στο μαλλια μου θα τα χασω; κ αφρός η σπρέι καλυτερα ; κ επειδη διαβασα οτι υπαρχει μεγαλη για φορα στην τιμη υπαρχει πουθενα στο νετ καποιο συγκεκριμενο σαιτ να βρω οικονομικα τον αφρό;
Κανει δλδ ουσιαστική δουλεια ;περα την αναστολή της τριχόπτωσης ενεργοποιεί κ τριχοθυλακια που δυσκολεύονται να αναπτυχθούν ;ο γιατρός μεσα σ ολα μου πε οτι βλεπει κ καποια που ειναι σαν άνεργα κ θελουν την καταλληλη ώθηση να αναπτυχθούν .....
Κανει δλδ ουσιαστική δουλεια ;περα την αναστολή της τριχόπτωσης ενεργοποιεί κ τριχοθυλακια που δυσκολεύονται να αναπτυχθούν ;ο γιατρός μεσα σ ολα μου πε οτι βλεπει κ καποια που ειναι σαν άνεργα κ θελουν την καταλληλη ώθηση να αναπτυχθούν .....
Αρα μου λες οτι ειναι μάταιο ; οτι απο καποια στιγμη κ μετα οπως κ να χει θα πεσει η τρίχα αν ειναι να πεσει ; κ κάτι αλλο ....τα εμφυτεύματα που βαζουμε ειναι οντως ΕΦ όρου ζωης ;