Rogaine / Regaine FAQ

NoMoreLoss

New Member
Απ: Rogaine / Regaine FAQ

seeker είπε:
Ρε παιδια ξεκινησα Rogaine αλλα νιωθω πως ολο το υγρο οταν ψεκαζω παει στα μαλλια μου και οχι στο κρανιο. Εχω ακομα αρκετα μαλλια και μου φαινεται πως συγκρατουν την ουσια. Να τα κοψω;

πλάκα κάνεις? ρε φίλε τέτοια θέματα απαντώνται απο μόνα τους. μην τα κόψεις βάζε ποιο πολύ minox :-\

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Revolution

New Member

Παιδια χαιρετω,

Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας.
Θα μπορουσε καποιος ξεκινωντας μια θεραπεια να χρησιμοποιησει για regrothw στην αρχη rogain ή regain και οταν δει ικανοποιητικα αποτελεσματα να το γυρισει σε tricomin για συντηρηση αυτων που πηρε απο μινοξιδιλη.
Ειμαι μια περιπτωση που ακομα το προβλημα δεν ειναι τοσο εμφανες και το λεω αυτο μηπως με αυτον το τροπο γλυτωσω τις παρενεργειες της μινοξιδιλης.(κοκκινιλες, τριχοφυϊα στο σωμα)

seeker

Verified MM member

Δυστυχως οτι βγαινει με μινοξιδιλη, το κραταει αποκλειστικα και μονο η μινοξιδιλη.

Pathetic_Losser

New Member

Υπαρχουν πολλα μελη που υποστηριζουν οτι οσα αποτελεσματα κερδισεις απο τη μινοξ, θα τα χασεις σταδιακα με τη διακοπη της. Παραδοξο θα μου πεις αλλα συμβαινει.Αυτο βεβαια δεν το εχω εξακριβωσει προσωπικα γιατι δεν εχω διακοψει τη χρηση της. Ειναι μαλλον προτιμοτερο να συνεχιζιες αναμνηστικες δοσεις πχ(1/3μερες) για να διατηρηθουν τα αποτελεσματα αυτης.
Τωρα για τα sides ειναι αναλογα τον οργανισμο-αν ειναι να σου εμφανιστουν κοκκινιλες θα τις δεις στον 1ο μηνα (εγω δεν εχω δει το παραμικρο απο τη μινοξ).Τριχοφυια δυσκολα πιστευω εμφανιζεται (δεν θυμαμαι καποιο παιδι εδω να εχει αναφερει κατι σχετικο).
Οπως και να'χει θα σου προτεινα να ξεκινησεις δοκιμστικα για 1 διαστημα κ μετα αναλογως αποφασιζεις

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

NoMoreLoss είπε:
πλάκα κάνεις? ρε φίλε τέτοια θέματα απαντώνται απο μόνα τους. μην τα κόψεις βάζε ποιο πολύ minox :-\

NO

pathetic_loser είπε:
Χρησιμοποίησε το dropper που εχει το rogaine, ή εναλλακτικα μια συριγγα ;)

YES

seeker είπε:
Δυστυχως οτι βγαινει με μινοξιδιλη, το κραταει αποκλειστικα και μονο η μινοξιδιλη.

γιατι παρακαλω , υπαρχει καμια ερευνα που το αποδεικνύει

vrm

Member

Χρησιμοποιώ το regaine 2% απο τον Ιανουάριο χωρις κανένα αποτέλεσμα!Τέλη Ιουλιου τροποποίησα τη θεραπεία μου,βάζω regaine 2% x2 τρίτη-Πέμπτη-Σαββατο-Κυριακή, ενω τις υπόλοιπες μέρες χρησιμοποιώ το regaine 5% μια φορα.Τη θεραπεία αυτη μου τη συνέστησε ο δερματολόγος μου :down.
Αυτό που με προβληματίζει είναι η αναποτελεσματικότητα της μινοξιδίλης (στο δικό μου οργανισμό).Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι μια μικρή αυξηση της τριχοφυιας στο σώμα μου!!

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

και αλλοι το εχουν αναφερει αυτο

αν νομιζεις πως δν σε βοηθαει τοτε διακοψε την

να δεις πως πας και μετα το ξανασκέφτεσαι

aleksandros

New Member

Και σε μενα δεν δουλευε το minoxidil 5% και παρολο που προσεχα την εφαρμογη εβγαλα τριχες στην πλατη.

vrm

Member

Παναγιωτης είπε:
και αλλοι το εχουν αναφερει αυτο

αν νομιζεις πως δν σε βοηθαει τοτε διακοψε την

να δεις πως πας και μετα το ξανασκέφτεσαι
Σκέφτομαι να συνεχίσω για λίγους μηνες ακόμα αλλα μόνο με regaine 5%...αν δεν δω αποτελέσματα σταματάω τη χρήση της :(
aleksandros είπε:
Και σε μενα δεν δουλευε το minoxidil 5% και παρολο που προσεχα την εφαρμογη εβγαλα τριχες στην πλατη.
Τί έκανες τελικά;;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aleksandros

New Member

επειδη εχασα αρκετες τριχες απο ερεθισμους (χρησιμοποιουσα revivogen-minoxidil 5%-tricomin για 8 μηνες +) αυτη την στιγμη εδω και 1 μηνα χρησιμοποιω αποκλειστικα emu oil και εχω δει αρκετοι βελτιωση στην τριχοπτωση και στην υφη τις τριχας και τωρα περιμενω την spirolactone 2% του dr lee.

baybars

New Member

Ξερει κανείς εάν η χρήση μινοξιδίλης (έστω κι εάν έχει διακοπεί εδώ κ περίπου 1 μήνα) εξακολουθεί να επιδρά στο αίμα μας?
Έκανα εξετάσεις αίματος χθες κ η θρομβοπλαστίνη μου στην εξέταση πηκτικότητας ήταν πολύ πάνω του ορίου.

cool11

Well-Known Member

baybars είπε:
Ξερει κανείς εάν η χρήση μινοξιδίλης (έστω κι εάν έχει διακοπεί εδώ κ περίπου 1 μήνα) εξακολουθεί να επιδρά στο αίμα μας?
Έκανα εξετάσεις αίματος χθες κ η θρομβοπλαστίνη μου στην εξέταση πηκτικότητας ήταν πολύ πάνω του ορίου.

Γιατι, η μινοξιδιλη επηρεαζει την πηκτικοτητα του αιματος???

aleksandros

New Member

Την επηρεαζει γιαυτο και ο hasson λεει οταν χρησιμοποιει καποιος minoxidil να σταματησει την χρηση 2 μηνες πριν την επεμβαση

Nikoς

Member

ρε παιδες εγω βαζω το ρεγκαιν μου με το σπρει κανονικα αλλα οταν το τριβω με τα δακτυλα για να παει στο κρανιο μου μενουνε και κατι τριχες στο χερι αφου το κανω στις ηδη αδυναμες περιοχες :-[

Μπλουζα