Rogaine / Regaine FAQ

spi

Well-Known Member
Απ: Rogaine / Regaine FAQ

Γεια σας ειμαι 21 χρονων και το τελευταιο διαστημα εχω προβλημa τριχοπτωσης που εχει κανει το μετωπο μου να εχει παρει 2 ποντους.επισης ουτε στ κροταφο εχω τριχες πολλες πια αλλα αρχιζουν και αραιωνουν και πανω προς τα μπροστα υπερβολικα πολυ κ ειδικα οταν κουρευομαι νιωθω μια απελπισια και εναν ιδρωτα να κυλαει στ κορμι μ.γενικα απο μικρος επειδη ειμαι ξανθος δε φαινοταν οτι εχω και απειρες τριχες αλλα τουλαχιστον δε φαινοταν οτι θα κανω καραφλα.παντα προσεχα τα μαλλια μου αλλα δυστυχως παντα εβαζα και ζελεδες και αλλα τετοια.ο πατερας μου δεν εχει καραφλα ουτε τ πεφτουν τα μαλλια.εν αντιθεση ο αδερφος μου ο ενας,ο αλλος δεν εχει τετοιο προβλημα,εχει και φοβαμαι πως θα καταντησω σαν και αυτον αν δε κανω κατι γρηγορα και αμεσα.(εκεινος ομως ειναι στρατιωτικος οποτε δε ξερω αν προηλθε απο εκει τ προβλημα γι αυτον).αυτη τ στιγμη χρησιμοποιω ενα σαμπουαν κατα τ τριχοπτωσης το propoline απο το φαρμακειο αλλα εδω και μολις μια εβδομαδα και δε ξερω τι γνωμη εχετε γι αυτο.τι αλλο μπορω να παρω για να σταματησει η τριχοπτωση και υπαρχει κατι για να αναπτυχθουν παλι οι χαμενες τριχες μου εστω και μετα απο καποιο διαστημα η θα πρεπει να καταληξω στ μονοδρομο της εμφυτευσης(αληθεια ποσο κοστιζει μια τετοια εμπεμβαση περιπου?)?παντα ημουν ενα εμφανισημο παιδι και παντα εβρισκα κοπελες αλλα φοβαμαι πως τωρα αν χασω τα μαλλια μου (και σε μια τετοια ηλικια ) δε θα εχω τις αναλογες επιδοσεις.αν μπορειτε δωστε μου μια βοηθεια μια ελπιδα εστω.εχω κολλημα με τ μαλλια μου οπως σας ειπα απο μικρος και δε θελω να πεσουν.θελω παλι να εχω πλουσια μαλλια.ειστε μια απο τις τελευταιες μου ελπιδες help me please

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

magic810

New Member

spi είπε:
Γεια σας ειμαι 21 χρονων και το τελευταιο διαστημα εχω προβλημa τριχοπτωσης που εχει κανει το μετωπο μου να εχει παρει 2 ποντους.επισης ουτε στ κροταφο εχω τριχες πολλες πια αλλα αρχιζουν και αραιωνουν και πανω προς τα μπροστα υπερβολικα πολυ κ ειδικα οταν κουρευομαι νιωθω μια απελπισια και εναν ιδρωτα να κυλαει στ κορμι μ.γενικα απο μικρος επειδη ειμαι ξανθος δε φαινοταν οτι εχω και απειρες τριχες αλλα τουλαχιστον δε φαινοταν οτι θα κανω καραφλα.παντα προσεχα τα μαλλια μου αλλα δυστυχως παντα εβαζα και ζελεδες και αλλα τετοια.ο πατερας μου δεν εχει καραφλα ουτε τ πεφτουν τα μαλλια.εν αντιθεση ο αδερφος μου ο ενας,ο αλλος δεν εχει τετοιο προβλημα,εχει και φοβαμαι πως θα καταντησω σαν και αυτον αν δε κανω κατι γρηγορα και αμεσα.(εκεινος ομως ειναι στρατιωτικος οποτε δε ξερω αν προηλθε απο εκει τ προβλημα γι αυτον).αυτη τ στιγμη χρησιμοποιω ενα σαμπουαν κατα τ τριχοπτωσης το propoline απο το φαρμακειο αλλα εδω και μολις μια εβδομαδα και δε ξερω τι γνωμη εχετε γι αυτο.τι αλλο μπορω να παρω για να σταματησει η τριχοπτωση και υπαρχει κατι για να αναπτυχθουν παλι οι χαμενες τριχες μου εστω και μετα απο καποιο διαστημα η θα πρεπει να καταληξω στ μονοδρομο της εμφυτευσης(αληθεια ποσο κοστιζει μια τετοια εμπεμβαση περιπου?)?παντα ημουν ενα εμφανισημο παιδι και παντα εβρισκα κοπελες αλλα φοβαμαι πως τωρα αν χασω τα μαλλια μου (και σε μια τετοια ηλικια ) δε θα εχω τις αναλογες επιδοσεις.αν μπορειτε δωστε μου μια βοηθεια μια ελπιδα εστω.εχω κολλημα με τ μαλλια μου οπως σας ειπα απο μικρος και δε θελω να πεσουν.θελω παλι να εχω πλουσια μαλλια.ειστε μια απο τις τελευταιες μου ελπιδες help me please

Φιλε μου καλως ηρθες....
Καταρχην μην μιλας για τελευταιες ελπιδες και αλλα τετοια....οσον αφορα τα μαλλια...πιστεψε με υπαρχουν πολλοι χειροτερα πραγματα στη ζωη.....που δεν υπαρχει λυση σε αντιθεση με τα μαλλια που τα τελευταια χρονια με αρκετη υπομονη και περισοτερη επιμονη και χωρις πανικο σε οτι και αν ακολουθησεις θα δεις ενα Α αποτελεσμα.....
Αν προσεξεις υπαρχουν πολλα θεματα και μπορεις να καταληξεις καπου μονος σου.....

Καποια παιδια οπως θα δεις εδω μεσα χρησιμοποιουν το κλασικο big3(regaine/finasteride/fungoral)
και καποια αλλα το χρησιμοποιουν με εναλλαγες....(regaine/revivogen ή crinagen/fungoral)
καποιοι προσθετουν και αλλα σκευασματα στα παραπανω.

Θα τα δεις με τον καιρο...κανε μια ξεναγηση στο φορουμ μονος σου και θα ανακαλυψεις τι ειναι για σενα.......
Μην σε αγχωνει αυτο.....καθε λεπτο που θα περναει θα ανακαλυπτεις και περισοτερα πραγματα για αυτο που σε προβληματιζει....και για οτι δεν καταλαβαινεις εδς ειμαστε...για να σου εξηγουμε οτι ΜΠΟΡΟΥΜΕ και εχουμε και κατανοησει και εμεις.....

Οσον αφορα την μεταμοσχευση ειναι πολυ νωρις να μιλας και να σκεφτεσαι κατι τετοιο αν δεν δωσεις πρωτα μια ευκαιρια στον εαυτο σου να προσπαθησει αλλιως......
Και αν δεν εχει περασει πολυς καιρος να εισαι σιγουρος οτι το αποτελεσμα που θα δεις θα σε αφησει ικανοποιημενο... ;)

NGL

Member

spi είπε:
και φοβαμαι πως θα καταντησω σαν και αυτον

καταρχην απ το σταδιο αυτο εχουμε περασει οι περισσοτεροι που ειμαστε εδω και σε κατανοουμε απολυτα!δεν ειναι καταντια η φαλακρα και η τριχοπτωση φιλε κι αν συνεχισεις να το σκεφτεσαι ετσι τοσο πιο ασχημα θα βρεις ακρη!μην σε πιανει λοιπον απελπισια!
αν κοιταξεις λεπτομερως το site εχει σχεδον τα παντα!Για αρχη και για να παρεις λιγο δυναμη κοιταξε προσεκτικα το παρακατω θεμα απ την αρχη ως το τελος του http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,526.0.html

μην τα περιμενεις ολα αμασητα ομως!ψαξε! 8) 8)

spi

Well-Known Member

χθες ειδα τ forum και πραγματικα εντυπωσιαστικα με αυτα που γραφεται...σιγουρα η προσθετικη μαλλιων θα ειναι η εσχατη λυση και η τελευταια λυση που θα σκεφτω και θα πραξω.παντως το τοπικ που εβαλες εχει ενδιαφερον και τα αποτελεσματα ειναι πολυ γρηγορα.αυτο ειναι 3 ειδη μαζι ετσι?ποσο κοστιζει περιπου ολο αυτο?παντως πιστευω οτι ειμαι σε χειροτερη θεση απο σενα αλλα αυτο μου εδωσε κουραγιο και ελπιδες...εξαλλου η ελπιδα πεθαινει τελευταια.τελικα τ σαμπουαν propoline το ξερει κανεις?ειναι καλο?να τ χρεισιμοποιω η τσαμπα τα 10 ευρω(οχι πως ειναι πολλα) απλα για να ξερω.αυτα τ φαρμακα τα παιρνεις χωρις συνταγη ετσι δεν ειναι?και μην ανησυχειται δεν τρωω μασημενη τροφη..θα τ κανω φυλλο και φτερο τ φορουμ χεχεχε...guys ηρθε ενας καινουριος στη παρεα σας..κ ελπιζω να κρατησω για πολυ(μαζι με τ μαλλια μου στη θεση τους :p

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

spi είπε:
χθες ειδα τ forum και πραγματικα εντυπωσιαστικα με αυτα που γραφεται...σιγουρα η προσθετικη μαλλιων θα ειναι η εσχατη λυση και η τελευταια λυση που θα σκεφτω και θα πραξω.παντως το τοπικ που εβαλες εχει ενδιαφερον και τα αποτελεσματα ειναι πολυ γρηγορα.αυτο ειναι 3 ειδη μαζι ετσι?ποσο κοστιζει περιπου ολο αυτο?παντως πιστευω οτι ειμαι σε χειροτερη θεση απο σενα αλλα αυτο μου εδωσε κουραγιο και ελπιδες...εξαλλου η ελπιδα πεθαινει τελευταια.τελικα τ σαμπουαν propoline το ξερει κανεις?ειναι καλο?να τ χρεισιμοποιω η τσαμπα τα 10 ευρω(οχι πως ειναι πολλα) απλα για να ξερω.αυτα τ φαρμακα τα παιρνεις χωρις συνταγη ετσι δεν ειναι?και μην ανησυχειται δεν τρωω μασημενη τροφη..θα τ κανω φυλλο και φτερο τ φορουμ χεχεχε...guys ηρθε ενας καινουριος στη παρεα σας..κ ελπιζω να κρατησω για πολυ(μαζι με τ μαλλια μου στη θεση τους :p
γειά χαρά
κάνε νέο θέμα για την περιπτωσή σου

λοιπόν,
άρχισε το διάβασμα από εδώ-http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,56.0.html

Ta_Mallakia_Mou

New Member

Καλησπέρα είμαι νέο μέλος, και έχω και εγώ πρόβλημα με "Ta_mallakia_mou" όπως όλοι μας εδώ...

έχω ήδη πολύ μεγάλες γωνίες, και όσα μπροστινά παραμένουν είναι πολύ αραιά...

Πήγα στο δερματολόγο πριν 5 μέρες και η θεραπεία που μου έδωσε είναι

--> regain (5%)
--> κάψουλες epicrin( 1 κουτί τώρα, 1 το σεπτέμβριο)
--> χρήση Shebamed antidruff(άσχετο, αυτο είναι για πυτιρίδα)

Όμως, από ότι διάβασα εδώ μέσα, βρίσκω την δικιά μου θεραπεία εξαιρετικά ελλειπή, όλοι μιλάτε για Fungoral, και για το Proscar η τέλος πάντων ότι το Regain μόνο του δεν κάνει τίποτα. Είναι έτσι??

Επίσης μου είπε 9 ψεκασμούς πρωι και 9 βράδυ. περισσότερους δλδ από όσους προτείνετε εδώ αλλά και η ίδια η συσκευασία!!

Περιμένω οποιαδήποτε άποψη απο εσάς!!θα μου είναι σίγουρα χρήσιμη :-\

sovagg

New Member

Ta_Mallakia_Mou είπε:
Καλησπέρα είμαι νέο μέλος, και έχω και εγώ πρόβλημα με "Ta_mallakia_mou" όπως όλοι μας εδώ...

έχω ήδη πολύ μεγάλες γωνίες, και όσα μπροστινά παραμένουν είναι πολύ αραιά...

Πήγα στο δερματολόγο πριν 5 μέρες και η θεραπεία που μου έδωσε είναι

--> regain (5%)
--> κάψουλες epicrin( 1 κουτί τώρα, 1 το σεπτέμβριο)
--> χρήση Shebamed antidruff(άσχετο, αυτο είναι για πυτιρίδα)

Όμως, από ότι διάβασα εδώ μέσα, βρίσκω την δικιά μου θεραπεία εξαιρετικά ελλειπή, όλοι μιλάτε για Fungoral, και για το Proscar η τέλος πάντων ότι το Regain μόνο του δεν κάνει τίποτα. Είναι έτσι??

Επίσης μου είπε 9 ψεκασμούς πρωι και 9 βράδυ. περισσότερους δλδ από όσους προτείνετε εδώ αλλά και η ίδια η συσκευασία!!

Περιμένω οποιαδήποτε άποψη απο εσάς!!θα μου είναι σίγουρα χρήσιμη :-\

Γεια σου φιλε και καλως ηρθες.Το regaine απο μονο του ναι δεν κανει και πολλα πραγματα γιατι δεν ειναι dht blocker.Πρεπει στη θεραπεια σου να υπαρχει οπωσδηποτε dht blocker.Υπαρχουν πολλα dht bolcker αν ψαξεις στο φορουμ στην αντιστοιχη ενοτητα θα βρεις πολλα.Βαζοντας dht bocker ανα 12-14 ωρες,μινοξ 2 φορες τη μερα και με το fungoral 2-3 φορες την εβδομαδα πιστευω εισαι καλλυμεννος.Βαλε και καμια φωτο αν μπορεις να δουμε σε τι κατασταση ειναι το κεφαλι σου.Αυτα τα λιγα.Καλη επιτυχια σε ο,τι και αν κανεις και καλο αποτελεσμα. ;)

chania1964

New Member

Είναι η πρώτη φορά που γράφω και έχω την εξής απορεία:
Το Rogaine κάνει να το βάζω μετά που θα έχει στεγνώση η Σπιρο
ή πρέπει να περιμένω 3-4 ώρες έυχαριστώ όποιον ασχοληθεί να μου απαντήση

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

chania1964 είπε:
Είναι η πρώτη φορά που γράφω και έχω την εξής απορεία:
Το Rogaine κάνει να το βάζω μετά που θα έχει στεγνώση η Σπιρο
ή πρέπει να περιμένω 3-4 ώρες έυχαριστώ όποιον ασχοληθεί να μου απαντήση
αν στεγνώσει η σπιρο,ναι χαλαρά βάλε ;)

nikos76

Member

Παιδιά...

Υπάρχει κάποιος φίλος που να έκανε χρήση μόνο μινοξιδίλης (regaine) για 4-6 μήνες και να είδε βελτιώση στο μαλί του?Όποια και αν είναι η βελτιώση αυτή...μικρή ή μεγάλη.

Με ενδιάφερει όμως να μην χρησημοποιούσε και κατα το διάστημα αυτό κάποιο προϊον για dht block αλλα μόνο την μινοξιδίλη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dim74

Member

εγω εβαζα μονο το regaine απο τα 19 μου μεχρι πριν ενα χρονο,για 15 χρονια δηλαδη.μετα απο λιγους μηνες στα 19 μου ειχα δει μια βελτιωση,δυναμωσαν σχετικα,αλλα μην φανταστεις καμια τρελη διαφορα.μετα ομως υπαρχει στασιμοτητα και απλα μια αργοπορια στο χασιμο των μαλλιων που θα εχανες αν δεν το εβαζες καθολου...δηλαδη μονο με αυτο απλα κερδιζεις λιγο χρονο,τιποτα αλλο!

nikos76

Member

dim74 είπε:
εγω εβαζα μονο το regaine απο τα 19 μου μεχρι πριν ενα χρονο,για 15 χρονια δηλαδη.μετα απο λιγους μηνες στα 19 μου ειχα δει μια βελτιωση,δυναμωσαν σχετικα,αλλα μην φανταστεις καμια τρελη διαφορα.μετα ομως υπαρχει στασιμοτητα και απλα μια αργοπορια στο χασιμο των μαλλιων που θα εχανες αν δεν το εβαζες καθολου...δηλαδη μονο με αυτο απλα κερδιζεις λιγο χρονο,τιποτα αλλο!

dim74 από ότι βλέπω είμαστε σχεδον στην ίδια ηλικία.. :)
Αυτό που λες συμπαίρανα κι εγώ από το regain...Όσο έβαζες regain παρατήρησες παρένεργειες σχετικά με την λίμπιντο, στύση κ.α?
Το προσκαρ γιατί το σταμάτησες dim..?Είδες παρενέργειες?

dim74

Member

δεν ειδα καποια διαφορα με το regaine σε λιμπιντο,στυση κτλ...
το proscar το σταματησα επειδη δεν ειδα καποια διαφορα στα μαλλια μου στους 11 μηνες χρησης του...

Άκης

Administrator

Κάτι παρόμοιο σου είπα και εγώ, dim. Ενδεχομένως η φινα να σε κρατούσε γερά και στο κεφάλι σου, τα υπόλοιπα μαλλιά σου.

Πάντως θα ήθελα να κρατήσεις μια photo από τώρα και μία μετά από κανά 3μηνο, να δούμε επιτέλους αν κάνει δουλειά το Spectral

dim74

Member

εγω στο ρισκο της φινστεριδης δεν μπηκα για να μου δωσει κατι παραπανω απο οσα μου εδωσε το regaine 15 χρονια ΜΟΝΟ ΤΟΥ!μπηκα για την μεγαλη διαφορα!και ακομα την ψαχνω!αρα για μενα δεν αξιζει να συνεχισω!μπορει να κανει αυτο που λετε...αυτο ομως μπορω να το κανω με το regaine,revivogen,crinagen,spectral(εστω και σε μικροτερο βαθμο!) και τοσα αλλα τοπικα!γιατι να ρισκαρω με την φιναστεριδη οταν εχει δωσει ασημαντη διαφορα στα μαλλια μου?
και τελος να μην ειχε ρισκο να μην την εκοβα...οτι εδινε εδινε...αλλωστε κοστος μηδεν εχει...εδω με μεταφορικα εδωσα 40 ευρω για το spectral DNC-L για ενα μηνα!
κανεις μετρα και ζυγιζει ρισκα και οφελοι...για μενα τα ρισκα μπροστα στα οφελοι της φινα ηταν πολυ περισσοτερα!

Άκης

Administrator

Βρε δεν λέω, καλά έκανες και το σταμάτησες. Αλλά αυτό που σου είπα, αν μπορείς κάνε το. Κράτα μια photo τώρα και μία σε 3-4 μήνες (αν δεν σε κάνει κόπο of course) για να έχουμε οπτικά αποτελέσματα για το spectral.

Μπλουζα