Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
cool11 είπε:Αν καποια στιγμη αργοτερα, κανω παραγγελια απο εξωτερικο, θα κανω με χρεωστικη καρτα.
Στο minoxidil-direct ομως, που πατησα λιγο να δω πως γινεται η αγορα, με εβγαλε σε παραθυρο με paypal. Δεν εχω εκει λογαριασμο ουτε προκειται να κανω.
Τελικα σε ποια site μπορω να αγορασω με χρεωστικη-πιστωτικη?
magic810 είπε:[quote author=cool11 link=topic=47.msg11619#msg11619 date=1241027109]
Αν καποια στιγμη αργοτερα, κανω παραγγελια απο εξωτερικο, θα κανω με χρεωστικη καρτα.
Στο minoxidil-direct ομως, που πατησα λιγο να δω πως γινεται η αγορα, με εβγαλε σε παραθυρο με paypal. Δεν εχω εκει λογαριασμο ουτε προκειται να κανω.
Τελικα σε ποια site μπορω να αγορασω με χρεωστικη-πιστωτικη?
το regain έχει πάρει έγκριση Ε.Ο.Φ (ελληνικό FDA),cool11 είπε:Το regain εχει παρει εγκριση απο FDA?
το regain έχει πάρει έγκριση Ε.Ο.Φ (ελληνικό FDA),Σπύρος είπε:[quote author=cool11 link=topic=47.msg11794#msg11794 date=1241359018]
Το regain εχει παρει εγκριση απο FDA?
ναιcool11 είπε:Kαλα, οταν λεω regain, εννοειτε ρωτω και το rogaine που κυκλοφορει εξω.
Το rogain εχει εγκριση fda?
magic810 είπε:παιδες πολυ καλο προιον ειναι η μινοξιδιλη του Dr.lee η οποια περιεχει και βιταμινη Ε μεσα....προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Panagiwtis είπε:Θα ήταν καλό να προστίθενται σημαντικές πληροφορίες (που αναφέρονται σε επόμενα posts) στο 1ο post του κάθε topic.
(πχ. αλληλεπίδραση zinc με monox.)
Θα διευκόλυνε πολύ την αναζήτηση.