Rogaine / Regaine FAQ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Rogaine / Regaine FAQ

τιποτα φιλε

απλα υπαρχουν και παλια θεματα τα οποια επειδη δεν λαβαν απαντησεις δεν φαινονται

η αναζητηση στον Φορουμ βοηθαει παντα

το λεω για ολους γιατι πολλα παιδια ρωταν πραγματα που εχουν αναφερθει πολλες φορες

οποτε καντε μια αναζητηση το φορουμ καλυπτει μεγαλη γκαμα !! ;D ;D

cool11

Well-Known Member

st697 είπε:

Μολις εξετασα τα links...οπως φαινεται στην ελλαδα τα πληρωνουμε ολα χρυσαφι...ο καθε εμπορακος-αντιπροσωπος θελει να βγαλει λεφτα με το τσουβαλι μου φαινεται...

Ομως στα πιο πανω λινκς ειδα τα 2 εχουν τιμες σε δολλαρια, και το ενα σε λιρες.
Με euro για πιο straight καταστασεις, χωρις να μπλεκουμε με ισοτιμιες και αλλα να υπολογιζουμε και αλλα να πληρωνουμε, δεν υπαρχει κατι για online παραγγελια?

Οπως και να χει, εχει κανεις παραγγειλει σε καποιο απο τα 3 links?
Εξυπηρετηση, χρονος αποστολης(στην πραξη...οχι τι λενε στο site), τελικες τιμες?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

αδερφε μινοξιδιλη αγοραζω απο ebay για να δεις αν μια τιμη για μινοξιδιλη kirkland πρεπει μαζι με τα μεταφορικα
η τιμη του ξαθε μπουκαλια να σου βγει λιγο κατω απο 10 ευρω η εως 10 ευρω

ελπιζω να σε βοηθησει αυτο

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

Σπύρος είπε:
αυτόματος μετατροπέας νομισμάτων - http://el.coinmill.com/ ;)

οπως επισης αν πατε στο www.google.grhttp:// και πατησεται Χ usd to euro οπου Χ βαζεις τον αριθμο που θελεις σου κανει αυτοματα μετατροπη

παραδειγμα : 10 usd to euro

Teri

New Member

Αν και βγαίνουμε offtopic να πω κι εγω ότι οποιος διαθέτει Windows Vista , πάει στο Control Panel- Eμφάνιση-Ιδιότητες Πλευρικής Εργαλειοθήκης. Εκεί υπάρχει έτοιμος μετατροπέας να τον έχεις ανα πάσα στιγμή στο desktop σου.

cool11

Well-Known Member

st697 είπε:

Τα πιο πανω λινκς, δοθηκαν σχετικα με παραγγελια σε μορφη αφρου απο το εξωτερικο.

Ερωτηση 1:
εχει παραγγειλει κανεις απο καποιο απο αυτα τα site? ποσες μερες εκαναν να ερθουν? ειναι αξιοπιστοι? δεχονται χρεωστικη(αλα πιστωτικη προπληρωμενη) καρτα(λογικα υποθετω ναι, αν ξερει καποιος κατι παραπανω)?

Ερωτηση 2:
για αγορα σε φτηνες τιμες απο το εξωτερικο, για λοσιον, υπαρχουν αλλα αξιοπιστα site? (γιατι αυτα ειδα ειναι μονο για αφρο)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

φιλε cooλ να πας στον πινακα online shopping στο φορουμ εχω δωσει αρκετα links εκει και απο τα πιο πολλα εχω παραγγειελει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cool11

Well-Known Member

Κανω αναζητηση για 'online shopping' και δεν βρισκω καποιο σχετικο πινακα.
Που ειναι ακριβως?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ακριβως και πατας εκει που λεει Απο που αγοράζουμε κατω απο το πρωτο ποστ του ακη εχω βαλει αρκετα

και θα βαλω και αλλα σε λιγες μερες

cool11

Well-Known Member

Ρε παιδια, μου ετυχε το εξης συμβαν με courier πριν λιγες μερες...
ασχετο μεν εκ πρωτης οψεος, αλλα σχετικο με ταχυδρομικες αποστολες με courier και για αγορες απο το εξωτερικο που συζηταμε εδω...

Σε γενικες γραμμες, απο πολη σε πολη, στις περισσοτερες courier, για φακελο, κοστιζει περιπου 10 ευρω η αποστολη.
Ελα ομως που εκει που εστελνα ήταν χωριο, και η κοντινοτερη πολη(& συνεπως και το πλησιεστερο υποκαταστημα της courier) ηταν 1 ωρα μακρια! Σας πληροφορω λοιπον, οτι αποστολη ενος απλου φακελου, απο πολη, σε χωριό ή μερος που δεν εχει υποκαταστημα η courier, κοστιζει 20 ευρω!!!! speedex συγκεκριμενα, αλλα πιστευω οτι κι οι αλλες ιδια τιμολογια περιπου θα εχουν.

Και λεω τωρα: αν για μια αποστολη εντος ελλαδας, για φακελο, κοστιζει και 20 ευρω, απο εξωτερικο για ελλαδα, πακετακι(για λοσιον-μπουκαλακια μιλαμε...), ποσο θα παει το μαλλι τελικα?

Γιατι λεμε οτι μας ερχεται τόσο, και με αυτα που χρεωνουν οι courier καταληγουν να ειναι πολυ περισσοτερα...

Περιμενω συγκεκριμενα να μου πειτε για δικες σας ληψεις συσκευασιων απο το εξωτερικο, ποσο κοστιζει εξτρα η courier.

Aπό το drugstore που είναι από Αμερική και μου τα έφερε courier δεν πλήρωσα κάτι έξτρα.
Από Αγγλία πήγα και τα πήρα από το ταχυδρομείο...οπότε τίποτα και από δω.
Μόνο από του Lee που είναι Αμερική και μου ήρθε πολύ γρήγορα (την 4η μέρα) πλήρωσα 6 ευρώ.

cool11

Well-Known Member

Δεν ηξερα οτι η αποστολη απο το εξωτερικο κοστιζει φτηνοτερα απο οτι γι αποστολες εντος ελλαδας...

Α! cool11 τα έξοδα αποστολής τα πληρώνεις μέσω του site όταν κάνεις την παραγγελία!
Εκτός δηλαδή της τιμής των προϊόντων που θα παραγγείλεις!

Και φυσικά εξαρτάται από το κάθε site. Οι τιμές διαφέρουν.

yannis

New Member

cool11 είπε:

Τα πιο πανω λινκς, δοθηκαν σχετικα με παραγγελια σε μορφη αφρου απο το εξωτερικο.

Ερωτηση 1:
εχει παραγγειλει κανεις απο καποιο απο αυτα τα site? ποσες μερες εκαναν να ερθουν? ειναι αξιοπιστοι? δεχονται χρεωστικη(αλα πιστωτικη προπληρωμενη) καρτα(λογικα υποθετω ναι, αν ξερει καποιος κατι παραπανω)?

Ερωτηση 2:
για αγορα σε φτηνες τιμες απο το εξωτερικο, για λοσιον, υπαρχουν αλλα αξιοπιστα site? (γιατι αυτα ειδα ειναι μονο για αφρο)
[/quote]

Εχω αγοράσει απο www.minoxidil-direct.co.ukhttp:// είναι αξιόπιστο και γρήγορο , περίπου εβδομάδα

Μπλουζα