Rogaine foam 5% Minoxidil (3 bottles) 30 ευρώ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

amcyprus

New Member
Θα ήθελα να θέσω υπόψη σε όποιον ενδιαφέρεται ότι δίνονται κατόπιν προσωπικής επαφής μαζί μου, 3μηνη θεραπεία (3 μπουκάλια) Rogaine Foam 5% (αφρός) στην τιμή των 30 ευρώ συν τα έξοδα αποστολής. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου για να κανονιστεί ο τρόπος αποστολής και πληρωμής. Ευχαριστώ.

Ενημέρωση: Το προϊόν έχει πουληθεί

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

superiorboy

New Member
RE: Rogaine foam 5% Minoxidil (4 bottles) 40 ευρώ

Καλημέρα,

γιατί τα πουλάς, αν επιτρέπεται; Σου παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα; Και επίσης από που τα πήρες; Έχω την εντύπωση δεν πωλιούνται στην Ελλάδα.

amcyprus

New Member
Ναι δεν πωλούνται στην Ελλάδα, έχεις δίκιο... Δεν είναι δικά μου ένα ξαδερφάκι μου τα έκανε παραγγελία μέχρι τώρα αλλά πλέον είναι στη Αγγλία και προκειμένου να του τα στείλω, μου είπε αν μπορώ να τα δώσω σε κάποιον που τα χρησιμοποιεί και ας είναι λιγότερα τα λεφτά... Επειδή επικοινώνησα και μαζί του να τον ρωτήσω για αυτό που με ρωτάς (αν είχε πρόβλημα) μου είπε ότι όχι μόνο δεν είχε κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο προιόν αλλά είναι και πολύ ευχριστημένος σε σύγκριση με άλλα που κυκλοφορούνε στην Ελλάδα. Αν τα πάρεις και μείνεις ευχαριστημένος θα τον ρωτήσω να μου πει από που θα μπορούσες να τα παραγγέλνεις στην πιο συμφέρουσα τιμή. Αν ενδιαφέρεσαι επικοινώνησε μαζί μου και στα στέλνω.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα