rogaine παραγκελια

gianniskritikos2

Active Member
17 μερες και ακομα να ερθει.. ειναι λογικο?ειναι η 3τη φορα που παραγγελνω και εχει καθυστερισει τις αλλες φορες εκανε 12 μερες μαξ παιζει να μην ερθει γιατι ανχονομαι... χρισιμοποιο τον αφρο τον αλλο που εγινε υγρος και κοντευει να τελειωσει μιας και δεν μπορω να ρυθμισω το ποσο θα ριχνω και μαλιστα ομισος πεφτει στον νιπτηρα γιατι στην αρχη δεν ριχνει και τον γυρναο αναποδα με πιεσμενο τον ψεκαστηρα και μολις αρχισει να ριχνει χανεται καποια ποσοτιτα... το σημαντικο ειναι οτι τελειωνει και αμα δεν τον φερουν θα μηνω αλες 20 μερες χωρις ? καταστρφη.. τι γινεται? το ιδιο συμβαινει και στον κριτικος21 το σιτε που παραγγελνω ειναι αυτο http://www.minoxidil-direct.co.uk/Rogaine_Foam.htm απο οσο γνωριζω ειναι εμπιστο σιτε αλλα σε εμενα εχει κανει 17 μερες κκαι ακομα περιμενω και στον φιλο κριτικο 20 απο οσο νομιζω... αμα αργισει αλλες 3 μερες απο τωρα θα μπει σαββατοκυριακο και θα πιανω 22 μερες και ο φιλος 25 ... θα κλισουμε μηνα ειναι κατασταση αυτη?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
ξαναλεω αν αργησει πανω απο 12 μερες του στελνεις μαιλ.. επισης δεν παραγγέλνεις ποτε αφου σου τελειωσει η τελειωνει η λοσιον, ενα μηνα πριν το τελευταιο μπουκαλι κανεις την παραγγελια σου..

gianniskritikos2

Active Member
αντρεα δεν παραγγειλα αφου τελειωσε... ειμαι σχεδον 20 μερες που εχω παραγγειλει... και ακομα δεν τελειωσε ο αλλος αλλα τελειωνει 4 μερες να βγαζει.... και δεν το υπολογησα οτι θα τελειωνε ετσι διοτι ο μισος πεφτει στον νυπτηρα εξηγησα γιατι... ειναι σε υγρη μορφη αντι για αφρος οποτε υπολογιζω αλλιως ποσο πρεπει να βαλω και βαζω 1 φορα την μερα και οχι 2.... δεν επρεπε να τελειωσει τοσο γρηγωρα αλλα .... να στειλω μυνημα λοιπον ε? 17 μερες παει..

weznem

Well-Known Member
ναι επρεπε να εχεις στειλει..θα σε ρωησουν λεφτα η αποστολη ξανα πες το δευτερο.. δεν εχουν tracking number και δεν μπορουν να γνωριζουν τι γινεται στην πορεια της παραγγελιας προς ελλαδα...

ειναι και αυγουστος αδειες ..αστα.. και εγω ετσιθα την πατησω το γνωριζω παρεγγειλα πριν 4 μερες

gianniskritikos2

Active Member
εστειλα το μυνημα που μου στειλανε οτι το πακετο μου ερχεται και μαζι και την ημερομινια και λεω οτι ακομα δεν εχει ερθει να περιμενω ρωταω λιγο ακομα η συμβαινει κατι λαθος?

aris23

New Member
Εγώ πάντως παρήγγειλα την προηγούμενη δευτέρα από το ίδιο site και χθες το βρήκα πεταμένο κάτω στην πόρτα. Πρώτη φορά πήρα από το συγκεκριμένο site. Παρέλαβα σε 6 εργάσιμες από Αμερική. Όλα μια χαρά. Μήπως στην περίπτωσή σου έγινε καμιά μαλακία και στο κράτησαν σε κανένα τελωνείο?

Bouklas

Well-Known Member
Και μένα έτσι ακριβώς. 8 συνήθως μέρες με maximum τις 12-14.
Μονο την πρώτη φορα πέρυσι δεν ήρθε ποτε, από τότε όλες κανονικά.

Μπλουζα