revivogen και cg210 αντι για regain ?

Λοιπόν.
Ξεκινάω λέγοντας το εξής: όταν μπήκα στο φόρουμ, ήμουν χαμένος αλλά είχα πίστη ότι κάτι θα αποκομίσω όσο θα ψάχνω εδώ. Περνώντας ο καιρός παραδέχομαι πως σε κάποιο σημείο όντως πιο πολύ μπεδεύτηκα, αλλά πια βλέπω ότι τελικά μπορώ να βρω δρόμο για την Ιθάκη. Διαβάζοντας posts πολλών παιδιών, που ήταν είτε member, είτε moderator, είτε administrator άρχισα να χαίρομαι για το γεγονός ότι έβλεπα πως είχα να κάνω με ανθρώπους ψαγμένους, συνειδητοποιημένους και πρόθυμους να βοηθήσουν . Είδα με χαρά να βοηθιούνται άνθρωποι απο άλλους εμπειρότερους, καθώς και να απομονώνονται άνθρωποι που είτε μπήκαν για να διαφημίσουν με δόλιο, χυδαίο τρόπο το προϊόν τους, είτε μπήκαν να πουλήσουν φτηνή μόυρη και ψευτομαγκιά, είτε μπήκαν να παίξουν με τον πόνο μας.
Επίσης σεβομαι και συμφωνώ με το “δεν απαντώ σε pm , υπάρχει το forum” , και επειδή θέλω τη γνώμη πολλών πραγματικά σοφών και χρήσιμων εδώ, θα κάνω ότι ορθά συμβουλεύει ο Moderator Παναγιώτης ο οποίος στην ταυτότητά του προτρέπει “μη μου στελνετε PM . Δημοσιεύστε και στειλτε μου σε PM μόνο το Link για να οφελειθεί περισσότερος κόσμος”

Λοιπόν. Εγω είμαι nwIII vertex. Θελω να κάνω μεταμόσχευση στους κροτάφους και θα την κάνω. Ηδη μαζεύω λεφτά, έστω για λίγα grafts. Το ροξάκι κι αν αδειάσει κάποτε, ούτε που θα το ακουμπήσω, δε με νοιάζει καν. Όμως , περαν των κροτάφων που θα τους φυτέψω, για τα υπάρχοντα που είναι απλώς αραιούτσικα με κάποιες δυνατές και κάποιες αδυναμες τρίχες, τι με συμβουλεύετε?
Διάβασα πολύ εδω μέσα και επειδή ξέρω τον εαυτό μου και τα όριά μου: χάπι δεν παίρνω για κανένα λόγο. Τίποτα που νά 'ναι σε χάπι και να παίζει να φέρει γενικότερες διαταραχες (περα απο καμια τοπικη , πχ φαγουρα κοκκινίλα στο κεφάλι που όκ δε χαλασε και ο κοσμος)

Απ'ότι κατάλαβα περιπλανόμενος μέρες στα πέλαγα του site αυτού που έχει θησαυρούς αλλά θέλει όντως και φυσικότατα να θαλασσοπνιγείς για να τους βρεις , κατέληξα σε κάτι τέτοιο να πω στον εαυτό μου :
αγόρι μου αν καταλαβα καλά θες :
ενα σαμπουάν. Σαν βάση ας το πούμε. Fugoral σε βλεπω.
Θες ένα κάτι να σταματάει την τριχόπτωση. Revivogen σε βλέπω. Σε έχει πείσει αυτο και ειδικά οι τοποθετήσειςτου φίλου <Ακης hairloss warrior> ήταν κατατοπιστικές και ενθαρρυντικές.
Όμως επειδή αν κατάλαβα καλά ίσως θα θες και κάτι για regrowth , τι να κολλήσεις επάνω σ'αυτά ? Regaine? Διαβασα όμως κάτι που κι εγώ φοβόμουνα , στο πρόσφατο post του <crossfire> και είπα “οχι ρε Παναγία μου, μακάρι να έχει αίσια εξέλιξη το παλικάρι και να παν ολα καλά, δε θέλω τέτοια πράματα να ρισκάρω”. Αραγε λοιπον το CG 210 είναι κάτι σε αντι–Regain ?

Αυτά. Ευχαριστώ όλους .
Ελπίζω να τοποθέτησα το thread στη σωστή κατηγορία και επίσης συγνώμη για το μακροσκελές της έκφρασής μου.
Πρόθεση μου είναι να είμαι εναρμονισμένος με τους τρόπους και τους κανόνες του hairloss.gr . Οποιαδήποτε παρατήρηση επάνω σε αυτό είναι απόλυτα καλοδεχούμενη.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
το cg δεν ξερουμε ακομα τι θα κανει.. και αν μπορει να συγκρηθει με μινοξ... η μινοξ δεν ειναι τοσο τραγικη οσο διαβασες αλλα θα κανεις μμ και αμα την ξεκινησεις να ξερεις οτι θα πρεπει να την συνεχισεις... εγω αν εκανα μμ δεν θα βαζα μινοξ για τον λογο του οτι θα σου διατηρισει καποιες τριχες που θα πεφανε αλλα θα σου βγανε και νεες που δεν θα υπηρχαν χωρις την μινοξ αρα κανωντας μεταμοσχευση και κοβοντας μετα την μινοξ η λογο του οτι η μινοξ μετα απο καποια χρονια χανει.. τοτε α μηνεις με καινα αναμεσα στις μεταμοσχευμενες οποτε η μινοξ δεν νομιζω να σου χρειαζεται στην περιπτωση σου... καλυτερα να κανεις μμ χωρις μινοξ και να την πατισεις μετα για να πυκνωσεις παρα πριν..τωρα για το cg οπως σου ειπα ειναι νεο φαρμακο πολα υποσωμενο θα δηξει... διαβασε για ρολλερ και μασαζ για ρεβιβο ξερεις καλυτερα απο μενα δεν το εχω ψαξει απο οτι φενεται θα σου πουνε και την γνωμη τους τα αλλα μελοι
 

crossfire

Well-Known Member
Ολα καλα είπε:
Διαβασα όμως κάτι που κι εγώ φοβόμουνα , στο πρόσφατο post του <crossfire> και είπα “οχι ρε Παναγία μου, μακάρι να έχει αίσια εξέλιξη το παλικάρι και να παν ολα καλά, δε θέλω τέτοια πράματα να ρισκάρω”.

χαχαχαχα....δεν πιστευω να πεθαινω..αχαχαχα

μια χαρα ειμαι,απλα βλεπω κατι που δεν μ'αρεσει εμενα γιατι ξερω τον εαυτο μου
εσυ αμα με δεις θα πεις ''ασε τις μακακιες ρε φιλε,μια χαρα εισαι''
 

thatsme

New Member
Η αληθεια ειναι οτι διαβασα κι εγω το θρεντ του κρος και φοβηθηκα και εκει που σκεφτομουν να την αρχισω κατι με κρατησε και την βγαζω απο το μυαλο μου!
 

crossfire

Well-Known Member
μαγκες,δεν θελω να σας αποτρεψω ουτε να σας απογοητευσω....
ακομα κι εγω που τα λεω αυτα,μπορει στο 2μηνο ή 3μηνο που θα φευγουν τα μαλλια της μινοξ,να απογοητευτω τοσο πολυ που να την ξαναρχισω...

εγω ειμαι υπερμαχος των φαρμακων και μπορει να δοκιμασω οτιδηποτε σε φαρμακο που μπορει να κανει κατι στα μαλλια....οπως και εχω δοκιμασει κατα καιρους πολλα....vpa,zyrtec,neoral,spiro,avodart.

η πραγματικοτητα ειναι ομως αυτη.....οτι σε γερναει!
αλλους μπορει να μην τους πειραζει,εμενα,υστερα απο συνεχομενα σχολια που δεχτηκα,με μαμησε.

ενταξει,δεν σε παραμορφωνει τρομακτικα,αλλα δημιουργει ολα εκεινα τα στοιχεια που δειχνουν καποιον μεγαλυτερο.

αμα ψαχτειται σε διαφορα forum του εξωτερικου,θα δειτε
αλλα οτι κανει δουλεια,κανει
 

thatsme

New Member
Ναι αλλα αξιζει να χρησιμοποιεις την μινοξ αν υπαρχει τετοια παρενεργεια;Που στην ουσια δεν μπορεις να κρατησεις τα μαλλια που σου δινει για παντα γιατι σιγα σιγα χανει.
 

crossfire

Well-Known Member
αυτο θα στο πω 6 μηνες μετα την διακοπη της......εαν χασω ελαχιστα,τοτε δεν αξιζει ο κοπος
 
Μπλουζα