revivogen αντι minoxidil η και τα δυο?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Άκης

Administrator
Απ: revivogen αντι minoxidil η και τα δυο?

dim όχι δεν γνωρίζω να έχουν γίνει έρευνες. Αλλά η συγκεκριμένη ποσότητα πωλείται καιρό από τον drLee και μάλιστα χωρίς να έχει αναφερθεί το παραμικρό. Ίσως επειδή ο lee δεν χρησιμοποιεί τα συστατικά που στην εμπορική rogaine προκαλεί κοκκινίλες, αλλά, άλλα.

magic810 εξαρτάτε πόση περιοχή θέλεις να καλύψεις. Εμένα πχ, το 1% δεν μου φτάνει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

magic810

New Member

Μπορει να μου πει καποιος ποια ειναι η ιδανικη ποσοτητα που βαζεις στο κεφαλι απο το revivogen kai εχεις δει αποτελεσματα? 1 η 2 ml? (ακη θα ηθελα και την γνωμη σου μια και εχεις πει οτι εχεις δει αποτελεσματα).
Επισης πως μπορω να συνδυασω με τον καλυτερο τροπο την χρηση του revivigen me to rogaine
π.χ...χρησιμοποιω πρωι rogaine kai το βραδυ revivogen η αντιστροφα....
ξεβγαζετε με νερο μονο το rogaine kai κανετε χρηση του revivogen η απλα το βαζετε χωρις να εχει ξεπλυθει?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

magic810 είπε:
Μπορει να μου πει καποιος ποια ειναι η ιδανικη ποσοτητα που βαζεις στο κεφαλι απο το revivogen kai εχεις δει αποτελεσματα? 1 η 2 ml? (ακη θα ηθελα και την γνωμη σου μια και εχεις πει οτι εχεις δει αποτελεσματα).

η εταιρια προτεινει 2 ml αν παρεις το καθε μπουκαλι ειναι 60ml και καθε μπουκαλι ειναι για 1 μηνα 3 μπουκαλια ειναι για 3μηνη θεραπεια οποτε αν κανεις τις απαραιτητες πραξεις θα δεις οτι η ημερισια ποσοτητα βγαινει 2ml

magic810 είπε:
Επισης πως μπορω να συνδυασω με τον καλυτερο τροπο την χρηση του revivigen me to rogaine
π.χ...χρησιμοποιω πρωι rogaine kai το βραδυ revivogen η αντιστροφα....

ακριβως θεωριτικα καλυτερα ειναι να βαζεις revivogen το πρωι μιας και η τεστοστρονη ειναι σε υψηλα επιπεδα αλλα πρακτικα επειδη το revivogen λαδωνει πολυ τα μαλλια και πως θα ω βγεις ετσι εξω (ετσι το σκεφτομαι εγω) εγω το βαζω βραδυ πριν κοιμηθω και το πρωι regaine
επισης θα για να βαλες κατι αλλο στο κεφαλι σου ασε καλυτερα να περασουν 3 και περισσοτερες ωρες πριν το κανεις

magic810 είπε:
ξεβγαζετε με νερο μονο το rogaine kai κανετε χρηση του revivogen η απλα το βαζετε χωρις να εχει ξεπλυθει?
εγω κανω μπανια για να μην μεινει τιποτα στο κεφαλι πριν βαλω το αλλο
ισως μερικες ουσιες αλληλεπιδρουν
δεν το κανω παντα μπανιο αλλα αν βαλω revivogen τοτε το regaine θα πρεπει να το εχω βαλει ηδη πριν 4 ωρες

ελπιζω να σε βοηθησα

magic810

New Member

ευχαριστω παναγιωτη αν και θεωρω δυσκολο να πλενω το κεφαλι 2 και 3 φορες την ημερα με σαμπουαν ....οσο για το revivogen νομιζω οτι η ιδανικη ποσοτητα ειναι το 1 ml...νομιζω δεν ξερω εχω εχω μπερδευτει.... :p

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ρε συ απλα ειναι κοιτα

το 1 μπουκαλι revivogen εχει 60 ml
διαιρεσαι με τις 30 μερες που ειναι ο μηνας σου βγαινει ο αριθμος 2
το καθε μπουκαλι η εταιρια λεει ειναι για 1 μηνα οποτε 30 μερες ο μηνα δια τα 60 ml βγαινουν 2ml την μερα
ειναι η καλυτερη ποσοτητα

magic810

New Member

ναι παναγιωτη το καταλαβα αυτο απλα μεσα στο φυλλαδιο λεει ειτε 1 ml ειτε 2ml..
εσυ ας πουμε μου ειχες παλιοτερα χρησιμοποιεις 1 ml και κατα διαστηματα δινεις και 2 ml για ωθηση αν θυμαμαι καλα .....εγω εδω και ενα μηνα χρησιμοποιω το 1 ml....απλα ηθελα να ξερω απο εσας που ειχατε αποτελεσματα ποια ειναι η ιδανικη ποσοτητα οσον αφορα εσας ομως και οχι οσον αφορα τι λεει το φυλλαδιο.... 8)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

θα στο πω αλλιως
οταν κουρευομαι και ειναι κοντα τα μαλλια και 1 ml φτανει για να καλυψει την περιοχη
οταν εχω μακρια μαλλια οπως τωρα θελω τουλαχιστον 2 ml για να καλυψει γιατι οσο και με τον μετρητη να βαλεις καποια ποσοτητα θα παει στις τριχες πανω και οχι στην ριζα βαζε 2 ml να εισαι μεσα εσυ για αρχη καλα εκανες και ξεκινησες με 1ml εγω τωρα βαζω 2 και οταν θελω να μπουσταρω λιγο και βρω χρονο αν βαλω στις 10 το βραδυ και δεν κοιμηθω βαζω και μια στις 1
μολις παει να αποροφησει πεταω και δευτερη ποσοτητα απο 1,5 ml την καθε φορα η 2ml kai καπακι σε λιγες ωρες αλλο 1

γενικα ιδανικη ποσοτητα μπορεις να πεις τα 2 ml βαζε 2ml την μερα και εισαι οκ

tsakalos

New Member

ουσιαστικα οποιος παιρνει propecia η avodart και minox δεν χρειαζεται να παρει τπτ αλλο, ΟΛΑ τα αλλα ειναι το κερασακι στην τουρτα, και τιποτα απο ολα αυτα δεν ειναι αποδεδειγμενο να βοηθαει. μπορει ο καθενας να δοκιμασει οτι θελει. η ουσια ειναι πως για να κρατησεις οτι εχεις μπορεις να το κανεις ΜΟΝΟ με propecia η avodart και minox.

Άκης

Administrator

Εγώ πάλι τσάκαλε, κράτησα τα μαλλιά μου και μου σταμάτησε η τριχόπτωση με το revivogen.
Επί 12 μήνες περίπου δεν έβαλα άλλο εκτός revivogen και tricomin.
Τώρα δεν είδα regrowth πλην από ελάχιστο χνούδι...

tsakalos

New Member

σε τι κατασταση ηταν τα μαλλια σου πριν και μετα ? γιατι εχει μεγαλη το ποσο επιθετικη τριχοπτωση ειχες . μερικοι ανθρωποι οταν αποκτουν mature hairline καθως κοντευουν στα 30 το θεωρουν τριχοπτωση. ενω δεν ειναι παντα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator

Πριν ήταν άθλια. Λεπτά και αδύναμα.
Καλά το μετά (από 8 μήνες περ.) ήταν το καλύτερο κομμάτι.
Καταρχάς είναι χοντρά και δυνατά. Τα νιώθεις, αν με πιάνεις τι θέλω να πω.
Επίσης δεν πέφτουν πλέον, στον βαθμό που έπεφταν.
Είχα υπερβολική τριχόπτωση και αυτός ήταν ο λόγος που με έκανε να "ψαχτώ" κλπ.
Το αποτέλεσμα του "ψαξίματος" το βλέπετε στο site αυτό :p ...

magic810

New Member

Ακη ειχες πει για την θεραπεια σου οτι χρησιμοποιεις revivogen το βραδυ και rogaine το πρωι...
Μπορεις αν θες να μου πεις αν μετα το revivogen ξεπλενεις το κεφαλι σου πριν βαλεις rogaine..?
η απλα το βαζεις απο πανω και τα ξεπλενεις αργοτερα?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

εγω προσωπικα το ξεπλνενω γιατι μενουν καποιειες νιφαδες απο το regaine το ιδιο κανω και οταν βαζω regaιne ξεπλενω για να φυγει το καφετι χρωμα του revivogen

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

το αποτελεσμα του ακη ηταν παρα πολυ καλο και χωρις χαπια τσακαλε
συμφωνω στο οτι propecia και avodart δεν μπορουν να συγκριθουν με μια λοσιον
αλλα συγκρινεις τα θετικα και τα αρνητικα
με τα χαπια υπαρχουν τα side effects προβλημα με λιμπιντο και αλλα με τη λοσιον παλι οχι δεν εχει αναφερθει τπτ

και τα δυο κανουν δουλεια το χαπι μεν καλυτερη
ειναι θεμα επιλογης του καθενος

αν καποιος παει απο κλιμακα 3 και πανω τοτε το χαπι θα ηταν σιγουρα καλετερο
αλλα αν παλι εισαι στην αρχικη φαση της τριχοπτωση και το πλολαβεις
μπορεις με λοισον να τα καταφερεις και να μην χρειαστει χαπι

βασικα ειναι στην κριση το καθενα το τι θα παρει
αναλογα με τα αποτελεσματα που θελει να δει
το χρονικο διαστημα που θελει να δει
και τα ανεπιθύμητα αποτελεσματα αυτα ειναι τα βασικα κριτηρια για μενα τουλαχιστον

Άκης

Administrator

Εγώ το πρωί που ξυπνάω ξεπλένω με νερό το κεφάλι και το σκουπίζω καλά, ώστε να στεγνώσει και να βάλω rogaine.
Βέβαια τώρα όταν το σκουπίσω καλά, βάζω emu oil και μετά απο κανα 20λεπτο rogaine.

magic810

New Member

Name: Andrei
Question:

Hello,

i'm loosing my hair quickly. I am 24 years old and i started using Alopexy(minoxidil 2%). I don'n know whis solution could stop loosing my hair:
- minoxidil
- revivogen
- aminexil

I heard that revivogen is 100% natural.
Could I use it in combination with minoxidil?
Could minoxidil be used in combination wirth aminexil and revivogen?

Thank you very much!

Andrei.

Thank you for your interest in Revivogen. Although, Minoxidil stimulates hair regrowth, it does not stop or prevent hair loss. Revivogen also stimulates hair regrowth, and more importantly Revivogen stops and prevents hair loss by blocking DHT.

As far as Aminexil is concerned, we have yet to see any unbiased information about or clinical studies on this product.

Propecia and Minoxidil are pharmaceutical options for treatment of male and female pattern hair loss. Revivogen is the only product that offers you a natural yet effective alternative to Propecia and Minoxidil. Revivogen is formulated by doctors, and based on medical facts and independent scientific studies Revivogen has an 88% rate of success far above that of any other treatment.

Revivogen contains natural active ingredients that have been scientifically proven to be the most potent inhibitors for production of dihydrotestosterone (DHT), the hormone responsible hair loss. In fact, the main active ingredient of Revivogen has been proven in clinical studies to:
Reduce DHT production even more effectively than Propecia.
Activate the hair follicles similarly to Rogaine.
Block the androgen receptors and prevent DHT uptake. Not done by Minoxidil.

You can use Revivogen in combination with Minoxidil as long as you wait 3 hours in between applications. Other customers have said they used Revivogen at night before bed and Minoxidil in the morning. You will have much better results using Revivogen as compared to Minoxidil as Revivogen treats both hair loss as well as stimulates hair growth. Keep us updated on your progress.

Minoxidil focuses on keeping hair in a growth phase elongating the active growing phase, thus shortening the shedding phase. Although, when you discontinue use your scalp responds by going into shock manifesting in hyper shedding It is very important to slowly wean usage before discontinuing.

το πηρα απο το site του revivogen......ειναι δηλαδη αυτο πυ εκανε για καιρο ο ακης και πολλοι αλλοι στο forum...
δεν αναφερεται πουθενα οτι το ενα αναιρει το αλλο....τωρα θα μου πεις απο το site ου revivogen τι περιμενεις να ακουσεις.... ::)

Άκης

Administrator

Δεν θυμάμαι αλλά μου είπε κάποιος από εδώ με pm ότι από το site λένε τώρα ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείς revivo με μινοξ μαζί.
Τι να πείς?

Έστειλα email στην Revivogen για να μου πουν και αυτοί. Αναμένω απάντηση για να σας πω τι λένε αυτοί.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα