revivogen αντι minoxidil η και τα δυο?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: revivogen αντι minoxidil η και τα δυο?

θα επρεπε σε τοσους μηνες να περιοριστεί η τριχοπτωση σου παλεψε το κανενα μηνα και κατι και βλεπεις παλι μετα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

afnman

New Member
Minoxidil 15% and Revivogen Issues!

Καλήσπερα!
Εκει που εψαχνα για να αγοράσω revivogen, πέτυχε το ματι μου αυτό Men's Minoxidil 15% / Azelaic Acid 5% DHT Inhibitor, 60mL Το έχει δοκιμάσει κανεις; Λίγο μεγάλη δεν ειναι η δοση 15%;

By the way, οπως ειπα ενδεχεται να αγοράσω Revivogen 3μηνων πακέτο ως DHT blocker. Το ερωτημα μου ειναι να το χρησιμοποιησω με Minoxidil 5%; Και εαν ναι και με τι δοσολογιες κτλ. Σκεφτομουν να το δοκιμασω πρωτα απο μονο του να δω τι αποτελεσματα θα επιφέρει και μετα βλέπουμε.
Συγνωμη εαν εχεί ξαναειπωθει τετοια ερώτηση.
Ευχαριστώ

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Minoxidil 15% and Revivogen Issues!

έχουν ξανασυζητηθεί αυτά που ρωτάς... ::)

τελοσπα,
πάνω από 5% μινοξ. δεν έχει δώσει τίποτα το φοβερό και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι έχει φοβερά sides
revivogen 2 ml την ημέρα είναι η δόση - αν δεν χρησιμοποιείς άλλο dht blocker,μπορείς να κάνεις 1ml πρωί και 1 ml βράδυ
η χρήση μινοξ. πρέπει να απέχει 3-4 ώρες από την χρήση revivo - π.χ μεσημέρι

ψάξε στις θεραπείες - γενικά,growth stimulants & dht blockers και θα βρεις απόψεις για αυτά που σου είπα σε συντομία ;D

thanos1

New Member

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση κανω την 8εραπεια με το revivongen regaine foam kai (fongura castalia seba hairloss shampoo).fongural 3φορεσ την εβδομαδα και με τα αλλα μια φορα το ενα και μια φορα το αλλο. θα ηθελα να ρωτησω ξεκιναω και πλενω τα μαλλια μου το πρωι και οταν στεγνωσουν βαζω regaine το βραδι βαζω revivongen kαι το πρωι παλι λουσιμο και παμε παλι απο την αρχη. η ερωτηση ειναι οτι πρεπει να πλενω ξανα τα μαλλια μου πριν βαλω το revivongen η δεν υπαρχει καποιο προβλημα. please μια απαντηση γιατι το κανω 2 βδομαδες τωρα μην την κανω λαθος και συνεχιζω

Maria

New Member

δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει τελικά αυτό το revivogen, έχει γίνει αρκετή προβολή και μέσω του φόρουμ αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο και τα χρήματα. Εμένα δε με βοήθησε καθόλου πάντως...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα