Απ: revivogen αντι minoxidil η και τα δυο?
FITNESSMAN είπε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!! ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ.ΒΑΖΩ 10 ΧΡΟΝΙΑ REGAINE,ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 2 ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ,ΜΙΑ ME MEΘΟΔΟ STRIP KAI MIA FUE(ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΚΕΤΗ).ΠΑΙΡΝΩ PROSCAR 1/4, 2,5 XRONIA.ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΦΑΛΑΚΡΟΣ.ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΥΚΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΡΙΝ ΓΙΝΩ ΤΕΛΕΙΟΣ ΦΑΛΑΚΡΟΣ, ΕΧΩ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΩΣ ΤΩΡΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ REVIVOGEN. ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΕΙ ΒΑΖΩ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ REGAINE,ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ?? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
στο θεμα μεταμοσχευσης εχουν γραφτει πολλα
πανω στον τομεα ο τσακαλος θα σου απαντησει καλυτερα για μεταμοσχευση
παντως ο τσακαλος εκανε αποτυχημενη μεταμοσχευση στην ελλαδα και σωθηκε οταν εκανε διοωρθωτικη στο εξωτερικο
γενικα αν εκανα εγω μεταμοσχευση δεν υπηρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να την κανω στην ελλαδα
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως με την μεταμοσχευση εχουμε μονιμο αποτελεσμα τουλαχιστον ετσι λενε στις διαφημισεις τοτε γιατι να χρειαζεται να παιρνεις και προσκαρ οπως και πολλοι αλλοι
συμπερασμα οτι τελικα δεν ειναι τα αποτελεσματα και τοσο μονιμα οσο μας τα λενε
το απογοητευτικο ειναι η τιμη του εξωτερικου
αλλα αν θες να γινει καλη δουλεια καμια σχεση με ελλαδα τοτε θα πρεπει να τα δωσει καποιος
αλλιως θα πρεπει να ακολουθει καποιο παρεμφερες του μεγαλου κλασικου 3
οσο για το αλλο ερωτημα σου εχει αναφερθει παρα πολλες φορες οτι και μια φορα την μερα μινοξιδιλη μπορει να δωσει εξισου καλα αποτελεσματα
εξαλλου η μινοξιδιλη μενει στον οργανισμο σου περιπου 20 πανω κατω
οποτε και μια φορα την μερα εισαι πολυ καλα
και παραλληλα πρωι μινοξιδιλη και βραδυ ρεβιβοτζεν εισαι σε πολυ καλο δρομο