revivogen αντι minoxidil η και τα δυο?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: revivogen αντι minoxidil η και τα δυο?

δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα αν υπαρχει μια καλη διαφορα ωρας απο τα δυο
παντως σε εμενα και τα δυο κανουν καλη δουλεια
βελτιωση εχει φανει
οποτε αφου εχω χειροπιαστα αποτελεσματα
συνεχιζω να εχω ""εντεκαδα που κερδιζει""

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

FITNESSMAN

New Member

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!! ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ.ΒΑΖΩ 10 ΧΡΟΝΙΑ REGAINE,ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 2 ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ,ΜΙΑ ME MEΘΟΔΟ STRIP KAI MIA FUE(ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΚΕΤΗ).ΠΑΙΡΝΩ PROSCAR 1/4, 2,5 XRONIA.ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΦΑΛΑΚΡΟΣ.ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΥΚΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΡΙΝ ΓΙΝΩ ΤΕΛΕΙΟΣ ΦΑΛΑΚΡΟΣ, ΕΧΩ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΩΣ ΤΩΡΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ REVIVOGEN. ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΕΙ ΒΑΖΩ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ REGAINE,ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ?? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

FITNESSMAN είπε:
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ REVIVOGEN. ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΕΙ ΒΑΖΩ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ REGAINE,ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ?? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
γειά χαρά
συνήθως χρησιμοποιείται revivogen το βράδυ και περιορίζεις σε 1Χ την μινοξιδίλη

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

FITNESSMAN είπε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!! ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ.ΒΑΖΩ 10 ΧΡΟΝΙΑ REGAINE,ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 2 ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ,ΜΙΑ ME MEΘΟΔΟ STRIP KAI MIA FUE(ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΚΕΤΗ).ΠΑΙΡΝΩ PROSCAR 1/4, 2,5 XRONIA.ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΦΑΛΑΚΡΟΣ.ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΥΚΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΠΡΙΝ ΓΙΝΩ ΤΕΛΕΙΟΣ ΦΑΛΑΚΡΟΣ, ΕΧΩ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΩΣ ΤΩΡΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ REVIVOGEN. ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΕΙ ΒΑΖΩ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ REGAINE,ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ?? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
στο θεμα μεταμοσχευσης εχουν γραφτει πολλα
πανω στον τομεα ο τσακαλος θα σου απαντησει καλυτερα για μεταμοσχευση
παντως ο τσακαλος εκανε αποτυχημενη μεταμοσχευση στην ελλαδα και σωθηκε οταν εκανε διοωρθωτικη στο εξωτερικο
γενικα αν εκανα εγω μεταμοσχευση δεν υπηρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να την κανω στην ελλαδα

ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως με την μεταμοσχευση εχουμε μονιμο αποτελεσμα τουλαχιστον ετσι λενε στις διαφημισεις τοτε γιατι να χρειαζεται να παιρνεις και προσκαρ οπως και πολλοι αλλοι

συμπερασμα οτι τελικα δεν ειναι τα αποτελεσματα και τοσο μονιμα οσο μας τα λενε

το απογοητευτικο ειναι η τιμη του εξωτερικου
αλλα αν θες να γινει καλη δουλεια καμια σχεση με ελλαδα τοτε θα πρεπει να τα δωσει καποιος

αλλιως θα πρεπει να ακολουθει καποιο παρεμφερες του μεγαλου κλασικου 3

οσο για το αλλο ερωτημα σου εχει αναφερθει παρα πολλες φορες οτι και μια φορα την μερα μινοξιδιλη μπορει να δωσει εξισου καλα αποτελεσματα

εξαλλου η μινοξιδιλη μενει στον οργανισμο σου περιπου 20 πανω κατω
οποτε και μια φορα την μερα εισαι πολυ καλα
και παραλληλα πρωι μινοξιδιλη και βραδυ ρεβιβοτζεν εισαι σε πολυ καλο δρομο

foundas86

New Member

geia eimai kainourgios. 8elw na xekinhsw kapoia 8erapeia giati ta mallia m araiwsan kai 8elw na me boh8hsoun kapoioi pou eidh ta exoun dokimasei.apo ola osa akousa 8elw na parw to revivogen kai to regaine, alla uparxoun sthn ellhnikh agora 8a ta vrw???????????????kai me to revivogen mperdeutika exei kai losion kai sampouan?ti akrivws exei to paketo?

Regaine εχει στα φαρμακεία. Revivogen μόνο εξωτερικό ( υπάρχει το scalp therapy, σαμπουαν και conditioner).

foundas86

New Member

sto exwteriko????!kai me pio tropo 8a to parageilw? esu to xrhshmopoieis? kai gia na katalavw...to paketo revivogen legetai scapl therapy...?

Πρώτα απ' όλα να σου πώ ότι απαγορεύονται τα greeklish.
Διάβασε λίγο τα παιδιά εδώ γράφουν τα πάντα. Υπάρχει η αναζήτηση για να διαβάσεις ότι θέλεις.
Και ότι απορία έχεις θα σε βοηθήσουν.

Για αγορές από εξωτερικό μπορείς να κοιτάξεις εδώ http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,126.msg971.html#msg971

Teri

New Member

foundas86 είπε:
sto exwteriko????!kai me pio tropo 8a to parageilw? esu to xrhshmopoieis? kai gia na katalavw...to paketo revivogen legetai scapl therapy...?

Kαλημέρα και καλωςήρθες. Το Revivogen θα το βρεις εδώ http://www.pharmacy2u.co.uk/search.aspx. Καταρχήν σε συμβουλεύω όμως να μας πεις και 5 πράγματα για σένα (βαθμό αραίωσης,πότε ξεκίνησε, τι έπαιρνες πριν, κ.λπ) Φτιάξε ένα δικό σου topic και πες τα. Αφού το κάνεις αυτό και μέχρι να σου πούμε 2-3 πράγματα κάνε και μία γύρα το forum και δες τι παίζει απο απόψεις-θεραπείες γιατί τα περισσότερα έχουν ήδη απαντηθεί.

Αλλά καταρχήν φτιάξε ιστορικό.

foundas86

New Member

Ρε παιδιά έχω διαβάσει αρκετά πράγματα από το site δεν θέλω να κάνω βλακείες και να to χαλάω ...αλλά όταν λες να κάνω ενα δίκο μου topic εννοείς να κάνω ένα δικο μου θέμα (βαθμό αραίωσης,πότε ξεκίνησε, τι έπαιρνα πριν, κ.λπ), να μιλήσω για μενα και να το δημοσιεύσω??

dim74

Member

αν ειχες διαβασεi αρκετα πραγματα δεν θα ειχες αυτeς τις αποριες για το revivogen!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

foundas86 είπε:
Ρε παιδιά έχω διαβάσει αρκετά πράγματα από το site δεν θέλω να κάνω βλακείες και να to χαλάω ...αλλά όταν λες να κάνω ενα δίκο μου topic εννοείς να κάνω ένα δικο μου θέμα (βαθμό αραίωσης,πότε ξεκίνησε, τι έπαιρνα πριν, κ.λπ), να μιλήσω για μενα και να το δημοσιεύσω??

στην κατηγορια σχετικα με εσας μπορεις να εκφραστεις ελευθερα

courieristas

New Member

Εγώ παλι βάζω Kirkland minoxidil πρωί-βραδυ και revivogen το μεσημερι μετα τη δουλειά, εδω και 5 μηνες περιπου. Αναμένω ακόμα αποτελεσματα αφου η τριχόπτωση συνεχιζει.

courieristas

New Member

Ναι, όντως με τον ιδιο ρυθμό . Τώρα μου τελειώνουν οπότε θα ξαναπαραγγείλω απ έξω. Ελπίζω απ τα επόμενα να αρχιζω κι εγω να βλέπω κανα αποτέλεσμα. :)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

φιλε δεν δικαιολογειτε σε 5 μηνες να μην ελαττωθηκε η τριχοπτωση

ηταν οπως ηταν και πριν 5 μηνες

μην βιαζεσε να παρεις επομενα θελει περισσοτερη σκεψη η περιπτωση σου

courieristas

New Member

Εννοείς οτι κάτι δεν παει καλά ως αναφορά το revivogen φιλε Παναγιώτη?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

οχι με το revivogen αλλα γενικα με οτι χρησιμοποιεις

σε 5 μηνες θα επρεπε να περιοριστει η τριχοπτωση σου

courieristas

New Member

Δεν χρησιμοποιώ κατι αλλο, εκτοs απ αυτά και τα σαμπουάν(fungoral, revivogen, frezy derm hair force) kai κατι κάψουλες(pillfood).

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα