REGENETIC BIOTHERM (Aminexil)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

anideos

New Member
Γειά σας παιδιά
Αγόρασα ( και ήταν και ακριβό ) από τη BIOTHERM-HOMME ένα προϊόν το "Regenetic"
Μέσα σε άλλα λέει πως είναι ΟΡΟΣ κατά της τριχόπτωσης που παρατείνει το κύκλο της ζωής της τρίχας
Μετά από 6 εβδομάδες ( λέει ) 8% περισσότερες τρίχες σε φάση ανάπτυξης
Το δοκιμάζω πρωϊ βράδυ εδώ και 2 εβδομάδες , το μπουκάλι πλησιάζει στη μέση , δεν έχω δει κάποια διαφορά αλλά δεν ξέρω και πως θα ήταν αν δεν το χρησιμοποιούσα
Γνωρίζει κανείς αυτό το προϊόν ?
Ευχαριστώ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ntia

New Member
Απ: REGENETIC BIOTHERM (Aminexil)

Αυτό το προιόν δυστυχώς δεν το ξέρω, αλλά να γνωρίζεις πως για όλες τις θεραπείες πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον τρίμηνο για να δεις κάποια σημάδια βελτίωσης..

Ntia

New Member

Για το aminexil γενικότερα σαν συστατικό, επίσης δεν έχω ακούσει να έχει βοηθήσει κάποιον είτε άντρα είτε γυναίκα ουσιαστικά στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Στο παρελθόν έχω χρησιμοποιήσει της dercos το προιόν με aminexil αδιάφορο θα έλεγα.

Άκης

Administrator

anideos είπε:
Γειά σας παιδιά
Αγόρασα ( και ήταν και ακριβό ) από τη BIOTHERM-HOMME ένα προϊόν το "Regenetic"
Μέσα σε άλλα λέει πως είναι ΟΡΟΣ κατά της τριχόπτωσης που παρατείνει το κύκλο της ζωής της τρίχας
Μετά από 6 εβδομάδες ( λέει ) 8% περισσότερες τρίχες σε φάση ανάπτυξης
Το δοκιμάζω πρωϊ βράδυ εδώ και 2 εβδομάδες , το μπουκάλι πλησιάζει στη μέση , δεν έχω δει κάποια διαφορά αλλά δεν ξέρω και πως θα ήταν αν δεν το χρησιμοποιούσα
Γνωρίζει κανείς αυτό το προϊόν ?
Ευχαριστώ
Θα το κοιτάξω, δεν το γνωρίζω.
Πρόσεξε όμως κάτι:
Αναφέρει(ς) ότι θα έχεις σε 6 εβδομάδες 8% περισσότερες τρίχες σε φάση ανάπτυξης.
Αυτή είναι η μισή αλήθεια. Δηλαδή θα έχεις μεν 8% περισσότερες τρίχες (η μισή αλήθεια που γράφουν), αλλά τις ήδη υπάρχουσες που έχεις (κατα την γνώμη μου είναι και η μισή αλήθεια που δεν γράφουν). Δεν πιστεύω να δεις και πολλά από αυτό, αν και θα κοιτάξω τι περιέχει για ποιο σίγουρα.

Ntia είπε:
Για το aminexil γενικότερα σαν συστατικό, επίσης δεν έχω ακούσει να έχει βοηθήσει κάποιον είτε άντρα είτε γυναίκα ουσιαστικά στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Στο παρελθόν έχω χρησιμοποιήσει της dercos το προιόν με aminexil αδιάφορο θα έλεγα.
Καλά που το γράψατε ntia & παναγιώτη, γιατί ήθελα να το δοκιμάσω.

anideos

New Member

Kαι είχε και 50 και .... ευρώ ( 56 νομίζω )
Απαπαπαπά

Πριν πήγα στο φαρμακείο και αγόρασα και βιταμίνες PRIORIN ( τις είδα στο ράφι και είπα να τις δοκιμάσω κι αυτές έτσι σαν βοήθημα )
Κάνουν τίποτα αυτές ?
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Άκης

Administrator

Οι περισσότεροι (και παλιότεροι πιθανών να) γνωρίζουν ότι έχω κάποιου είδους "κόμπλεξ" με τα συμπληρώματα αυτού του τύπου, αυτά που αναφέροντε ότι κάνουν για τριχόπτωση.
Τις συγκεκριμένες τις έχω δοκιμάσει παλιά και εγώ.

"Περιέχει L κυστίνη, παντοθενικό ασβέστιο, λάδι φύτρας Σιταριού και εκχύλισμα κεχριού. Πλούσιο σε βιταμίνη E, σύμπλεγμα των βιταμινών B, μεταλλικά ιχνοστοιχεία, κλπ"

Θα αφήσω το κλπ γιατί δεν λέει και θα σου πώ ότι τα παραπάνω, μπορείς να τα πάρεις και εσύ αν ακολουθείς μία ισορροπημένη διατροφή.
Το μόνο που συνιστώ (εγώ, που σημαίνει οτι μπορεί να κάνω και λάθος), είναι να πάρεις κάψουλες με ωμέγα λιπαρά.
Και αυτό γιατί τις αναφέρουν καιρό στην community αλλά και έχω διαβάσει πριν λίγο καιρό ένα ωραίο άρθρο στο mens health σχετικά με αυτές και με έπεισαν.

magic810

New Member

διαβασα καπου οτι ALPHA LINOLEIC ACID ειναι το (Ω3) και GAMMA LINOLEIC ACID ειναι το (Ω6)
ουσιες που τις βρισκουμε στο revivogen...θα ψαξω παλι την σελιδα και θα ενημερωσω...

skarman

New Member

Παιδιά ισχύουν ακόμα αυτά που έχουν ειπωθεί για το αμινεξίλ ή έχει προκύψει καμιά νέα έρευνα στο προσκήνιο???
Όποιος μπορεί ας μου απαντήσει!!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα