Regaine και πονοκέφαλος.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Mad Max

Member
Γειά σε όλους. Χρησιμοποιώ το Regaine 5% περίπου ενάμιση μήνα. Τις τελευταίες 2 μέρες έχω ένα μικρό πονοκέφαλο που εστιάζεται στο μπροστινό τμήμα του κεφαλιού που βάζω το φάρμακο. Πιστεύετε οτι είναι παρενέργεια? Σας έχει συμβεί και σας?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Regaine και πονοκέφαλος.

Mad Max είπε:
Γειά σε όλους. Χρησιμοποιώ το Regaine 5% περίπου ενάμιση μήνα. Τις τελευταίες 2 μέρες έχω ένα μικρό πονοκέφαλο που εστιάζεται στο μπροστινό τμήμα του κεφαλιού που βάζω το φάρμακο. Πιστεύετε οτι είναι παρενέργεια? Σας έχει συμβεί και σας?

Είναι γνωστή παρενέργεια της μινοξιδίλης. Αν δεν φύγει δοκίμασε να μειώσεις την δοσολογία...

kizcos

Member
Απ: Regaine και πονοκέφαλος.

Σε μένα εμφανίστηκε οίδημα στο μέτωπο και ανάμεσα από τα φρύδια, παρόλο που έβαζα το 2% minox της κλινικής μετά τη 15η μέρα από τη μεταμόσχευση. Το έχω διακόψει για μια βδομάδα και το οίδημα έχει φύγει τελείως. Παλιότερα (πριν από 3 χρόνια περίπου) χρησιμοποιούσα regaine 5% αλλά δεν είχα συμπτώματα. Λέτε να επηρέασε η μεταμόσχευση? Να το ξαναδοκιμάσω μπας και αντιδράσει καλύτερα τώρα ο οργανισμός μου? Η μη χρήση της μινοξ μπορεί να επηρεάσει τα μεταμοσχευμένα μαλλιά?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα