Regain Foam VS Regain Shampoo

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

zeovani

Member
Γεια σας και πάλι...

Μόλις διάβασα ότι το regain foam είναι καλύτερο από τη λοσιόν είπα να ανοίξω κι εγώ το θεματάκι...
Καταρχάς, χρησιμοποιώ πολλά χρόνια το regain και έχω διαπιστώσει ότι πάνω από 3 ψεκασμούς έχω ζαλάδες, ερεθισμούς στο κεφάλι κλπ... Πλέον έχω περιορίσει τη χρήση του μετά το βραδινό λούσιμό μου (μετά από 1 ώρα)...
Μήπως το foam είναι καλύτερο, δεν λαδώνει το μαλλί-στεγνώνει εύκολα και κυρίως δεν δημιουργεί πονοκεφάλους? Πώς εφαρμόζεται στο κεφάλι?Πού μπορούμε να το προμηθευτούμε?
Ευχαριστώ....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member
Απ: Regain Foam VS Regain Shampoo

zeovani είπε:
Γεια σας και πάλι...

Μόλις διάβασα ότι το regain foam είναι καλύτερο από τη λοσιόν είπα να ανοίξω κι εγώ το θεματάκι...
Καταρχάς, χρησιμοποιώ πολλά χρόνια το regain και έχω διαπιστώσει ότι πάνω από 3 ψεκασμούς έχω ζαλάδες, ερεθισμούς στο κεφάλι κλπ... Πλέον έχω περιορίσει τη χρήση του μετά το βραδινό λούσιμό μου (μετά από 1 ώρα)...
Μήπως το foam είναι καλύτερο, δεν λαδώνει το μαλλί-στεγνώνει εύκολα και κυρίως δεν δημιουργεί πονοκεφάλους? Πώς εφαρμόζεται στο κεφάλι?Πού μπορούμε να το προμηθευτούμε?
Ευχαριστώ....

απο πολλους ακουγεται οτι ο αφρος ειναι ελαφρως πιο αποτελεσματικος.....δεν λαδωνει το μαλλι οπως το υγρο και στεγνωνει σχεδον αμεσως....το να δημιουργει πονοκεφαλους δεν ξερω παντως δεν προκαλει ερεθισμους καθως δεν περιεχει προπυλενικη γλυκολη....καπως ετσι εφαρμοζεται Rogaine
μπορεις να το παρεις απο εδω... http://www.minoxidildirect.com/Mens_Rogaine.htm

dim74

Member

zeovani ολα αυτα εχουν απντηθει παμπολες φορες στα θεματα του regaine...μην ανοιγουμε θεματα για πραγματα που εχουν λεχθει ειδη και μαλιστα απειρες φορες!εστι μετα για καποιον που θελει να βρει κατι θα υπαρχει απιστευτο μπλεξιμο θεματων!
και οχι shampoo οπως γραφεις...

zeovani

Member

Οκ έχεις δίκιο, τώρα είδα τα θέματα αλλά δεν διάβασα πουθενά σχετικά με το πώς εφαρμόζεται. Και sorry για το shampoo αντί για λοσιόν...
Οσον αφορά την αγορά από αυτό το site εσείς είστε ευχαριστημένοι?
Είναι μέσω paypal? Αρκετά οικονομικό είναι απ' ό,τι βλέπω για 4 μήνες χρήσης...
Είναι το ίδιο αποτελεσματικό?
Ευχαριστώ και πάλι...

dim74

Member

ναι αφοβα να κανει οποιος θελει αγορες...paypal εχει...
αφρο δεν εχω βαλει ποτε...αλλοι λενε πως ειναι πιο αποτελεσματικος...δεν το ξερω αυτο...παντως δεν λαδωνει οπως η λοσιον...

zeovani

Member

Στον αφρό παιδιά λέει:

Μην τον χρησιμοποιείσετε εάν δεν έχετε κληρονομικό από την οικογένειά σας...
Εγώ δεν έχω κληρονομικό, μόνο εγώ είμαι στην οικογένεια με αραίωση...
Παρ' όλ' αυτά οι δερματολόγοι που με βλέπουν μου μιλάνε συνέχεια για κληρονομική προδιάθεση...
και μου προτείνουν regain 5% σύσσωμοι...
Αρα να το πάρω???

kapa

Μέλος του προσωπικού

zeovani είπε:
Στον αφρό παιδιά λέει:

Μην τον χρησιμοποιείσετε εάν δεν έχετε κληρονομικό από την οικογένειά σας...
Εγώ δεν έχω κληρονομικό, μόνο εγώ είμαι στην οικογένεια με αραίωση...
Παρ' όλ' αυτά οι δερματολόγοι που με βλέπουν μου μιλάνε συνέχεια για κληρονομική προδιάθεση...
και μου προτείνουν regain 5% σύσσωμοι...
Αρα να το πάρω???
να το παρεις,ολοι εχουμε κληρονομικο απο καποιον συγκενη απο το 1600μχ και μετα ;)

zeovani

Member

να το παρεις,ολοι εχουμε κληρονομικο απο καποιον συγκενη απο το 1600μχ και μετα ;)
[/quote]

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Οντως και πάλι πού να ξέρω από πού κρατάει η σκούφια μου....
Με 9 δολλάρια έξοδα αποστολής λογικά θα μου έρθει γρήγορα έτσι???

Απλά με προβληματίζει λίγο το οικονομικό από την άποψη ότι τώρα έχω ένα μείγμα regain 5%, betnovate (dht blocker), κλπ... Ενώ τώρα θα αγοράσω το foam με 53 ευρώ συνολικά για 4 μήνες και θα πρέπει να πάρω και DHT BLOCKER κιόλας...
Η γνώμη σας...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zeovani

Member

dim74 είπε:
ειναι για usa kai καναδα αυτο!πιο κατω με κοκκινα γραμματα εχει για international παραγγελιες ,πτα εκει και θα σε βγαλει για παραγγελια εκει που λεω εγω...

http://www.minoxidildirect.com/Mens_Rogaine_International.htm

Κατάλαβα τι μου λες και το είδα κιόλας, αλλά όμως όταν πηγαίνω paypal, όταν είναι να κάνω checkout μου βγάζει πάλι 8,99 shipping να πληρώσω... Εσύ dim από εκεί αγοράζεις?
Και DHT BLOCKER παίρνεις απ' έξω?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα