Regain 5%

Schrei-boom

New Member
Γεια χαρα, ειμαι 18 και εχω τριχοπτωση εδω και 1 χρονο πανω-κατω.
Το 1ο διαστημα χρησιμοποιουσα το hairgen συνδυασμενο με το hairway και εκανα 12-15 ψεκασμους. Δεν ειδα ιδιαιτερα αποτελεσματα, οποτε αποφασισα να ξεκινησω το κλασικο regain. Το χρησιμοποιω εδω και κανα μηνα-εναμιση.

Τα μαλλια μου ειναι σχετικα μακρυα (9-10 εκ) και μπουκλα και μιας και η τριχοπτωση ειναι σε αρχικο σταδιο δεν ειναι ιδαιτερα εμφανης. Ομως, με το regain που ειναι 6 ψεκασμοι (ενω εχω συνηθισει 12) δυσκολευομαι να καταλαβω αν το χρησιμοποιω σωστα. Αν δηλ καλυπτω ολοκληρο το κεφαλι (ισως μαλιστα τα μακρυα μπουκλε μαλλια να εμποδιζουν).

Αν υπαρχει διαφορα δεν μου ειναι ευκολο να το καταλαβω. Ειναι πιθανον να φευγει η hairline μου. Τι μου προτεινετε να κανω και πως μπορω να ξερω αν εφαρμοζω το regain σωστα?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pithikas

Well-Known Member
Kαλο θα ηταν αν εχεις μονο προβλημα μπροστα να το χρησιμοποιουσες μονο εκει η οπου αλλου βλεπεις προβλημα.
Τωρα αν θελεις να καλυψεις ολο το κεφαλι για μενα το πιο καλο σε αυτο ειναι ο ψεκαστηρας του Axelan.
 

Atermon

Member
Schrei-boom είπε:
Δηλ αρκει να ψεκαζω και να τριβω λιγο με τα χερια?

Όσο να'ναι το μακρύ μαλλί εμποδίζει το φάρμακο, μένει αρκετό στις τρίχες. Ενώ αυτοί που το έχουν κοντοκουρεμένο, πέφτει κατευθείαν στο δέρμα.

Πάντως, αν θες να κρατήσεις τα μαλλιά σου μακριά, το regaine έχει ένα μακρύ ακροφύσιο που είναι για αυτό το σκοπό, δηλαδή χώνεται ανάμεσα στις τρίχες και αδειάζει το φάρμακο κοντά στις ρίζες. Έπειτα το απλώνεις με τα δάκτυλα να πάει λίγο και στις δίπλα περιοχές, όχι πολυ μακριά όμως από εκεί που ξεκίνησες και αρχίζεις και βρέχεις τις ίδιες τις τρίχες. Και 6 μόνο ψεκασμοί στα προβληματικά σημεία είναι αρκετοί. Τα υπόλοιπο κεφάλι που δεν έχει πρόβλημα δε χρειάζεται. Επίσης, πολλοί χρησιμοποιούν και γάντια, για να μην μένει τίποτα στα δάκτυλα και γλιστράει καλύτερα το χέρι στο μασάζ. Αλλά δεν το προτείνω, γιατί αργά ή γρήγορα θα το βαρεθείς ο ίδιος το βάλε-βγάλε γάντι κάθε μέρα.
 
Μπλουζα