Proscar vs finar

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ναι το ειδα.Τα εχω διαβασει ολα αλλα δεν θυμομουν.Finar περνω και εγω.Συνολο 3 χρονια.
Το πρωτο με προσκαρ και τα αλλα δυο με Finar.
 

gkast

Active Member
Λοιπόν μάγκες επειδει το θέμα ειναι πολύ λεπτό ....σίγουρα τα sides σε κάποιους οργανισμούς μπορεί να μην υπάρχουν κάν και σε αλλά άτομα να τον ποιανουν από την πρώτη εβδομάδα ......
Εμένα προσωπικά με έπιασε στην πενταετία ......
Τώρα όσον αφορά τους ουρολόγους κανένας μα κανένας .....δεν εχει καθίσει να αντιμετωπίσει σοβαρά για άτομα που έχουν επιπλοκες από την στιγμή που ξεκίνησαν φίνα λόγω ανδρογενετικης αλωπεκείασης ......
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ από νέα άτομα που πιθανόν να ψάχνονται στο Ίντερνετ για επιλοκες στον προστάτη
Από προστατίτιδες ......
Πιθανόν να βρουν και κάποια blog που να προτείνουν και κάποιες εξειδικευμένες τεχνικές μάλαξηςτου προστάτη ....ΜΑΚΡΙΑ
 

poseidonas77

Well-Known Member
η φινα εχει σχεση με την προστατιτιδα??
εννοω μπορει καποιος να παθει προστατιτιδα εξαιτιας της φινας?

@gkast επι 5 χρονια δεν ειχες καθολου sides??
 

gkast

Active Member
Δεν είχα sides ....μέχρι τότε μετά ξεκίνησαν τα όργανα με μειωμένη λίμπιντο νερωμένο σπερμα με χαμηλή κινητικότητα σπέρματος και τσίμπησα και ενα μικρόβιο Στην καλλιέργεια που έκανα που δεν φεύγει με τίποτα ...όσους τόνους αντιβίωση και να πάρω ...
Τώρα όσον αφορά η προστατίτιδα έχει διάφορες μορφες που μπορει να βγάλει ο οργανισμός .....από πόνο στους όρχεις μέχρι τσούξιμο στην ούρηση ...και πολλά αλλα
Η φίνα κάνει την προστάτη ποιο ευάλωτο ......τα ορμονικά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την DHT ειναι πολύ δύσκολα και πολλές φορές δεν αντιμετοπίζονται εύκολα .....
 

giwrgos athina

Active Member
Gkast τι συμπτωμα απο παρενεργεια φινας σε εκανε να κανεις να κανεις καλλιεργεια σπερματος.?εμενα μου μειωθηκε η ποσοτητα αλλα ειναι πιχτο επισεις ουτε πονους ειχα ουτε, τσουκξιματα..Πιστευεις οτι θα ηταν χρησιμο να κανω και εγω καλλιεργεια σπερματος ?
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Kαλλιεργεια σπερματος,ουρων,αιματος γενικα ειναι καλο να κανουμε για οσους εχουμε σεξουαλικη επαφη με πολλες ακομη και με προφυλακτικο που βαζουμε.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Συμπτωματα στην γυναικα ειναι πιο εμφανη μιας και με την πρωην μου σχεση που ειχα 8 χρονια η κοπελα ειχε ταλαιπωρηθει πολυ απο κολπιτιδες,μυκητιασεις κ.α τετοια διαφορα για παρα πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα δεν μπορουσε να γινει καλα.Αλλα ολα αυτη τα τραβηξε εγω δεν εμφανισα κανενα συμπτωμα και ημουν μια χαρα αλλα μαζι με αυτην επρεπε να κανω και γω θεραπεια ουτο σωστε αν γινει καλα να μην την ξανακολησω εγω.
Εγω ισως ακομη εχω μικροβια αλλα δε το ξερω αλλα την προστατιτιδα που επαθα ισως να ηταν και αυτο ενα συμπτωμα απο τοτε απλα ηρθε σιγα σιγα στην επιφανεια.
Στον ανδρα συνηθως ειναι πιο δυσκολο να εμφανισει καποιο συμπτωμα γιαυτο καλο ειναι να κανουμε εξετασεις ουτο σωστε αν κανουμε σχεση με μια κοπελα να μην την ταλαιπωρησουμε και αυτην.
Το καλυτερο οταν κανεις μια σχεση ειναι να πατε και οι δυο για τετοιες εξετασεις αλλα ποιος το κανει να μου πεις.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Γενικα παντως εχουμε πολυ μπουφους γιατρους στην Ελλαδα που δεν νοιαζονται καθολου να σε κανουν καλα οι ειναι τελειος ασχετοι.Αυτο απο πολλες πρωσοπικες μου εμπηρειες.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
Ρε γιαννη αν δεν εχεις πονους η αλλα προβληματα οπως προστατιτιδες κτλ δεν πας ευκολα να ψαχτεις με εξετασεις..Ψαξε ψαξε ολο και κατι βρισκεις παντα και διαταρασεσαι ψυχολογικα..Τεσπα η πρωην σου μπορει να μην κολησε καν τα μικροβια απο σενα να τα ειχε απο πριν η να τα κολησε καπως αλλιως.Φανταζομαι αν ειχες κατι εσυ θα ειχες καποιο σημαδι εκτος απο την προστατιτιδα βεβαια..Γνωμη μου απλα δεν ειμαι και γιατρος.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Με την πρωην μου ημουν ο πρωτος της που εκανε σεξ δεν ειχε ξαναπαει με αλλον την ειχα απο μικρη.
Χωρις να υπερβαλω αυτα τα 8 χρονια πιστευω ενα 99% οτι δεν πηγε με αλλον μεχρι που με χωρισε.Οτι και αν εκανε με αλλον ισως το κανε το τελευταιο εξαμηνο.αλλα αυτα τα θεματα τα ειχαμε απο πολυ πιο παλια.
Τωρα αυτα που ειχε κολησει συνηθως ηταν και καλοκαιρι στην θαλλασα η σε πισινες.
Η αμμος της θαλλασας ειναι πολυ επικινδυνη για τις γυναικες googlare το και θα δεις.
Και ενα παραπανω αν κανεις σεξ στην θαλλασα εκει οι πιθανοτητες ειναι μεγαλυτερες.
Επισης μετα το σεξ καλο ειναι να κανετε ντουζακι και οι δυο.Το μεγαλο λαθος που κανουν πολυ ειναι να κοιμουνται ετσι.ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ για μενα.
Απο χιλια δυο ισως ειναι αλλα εγω πριν αυτην ειχα πολλες σχεσεις και κοριτσια που το κανα χωρις προφυλαξεις τοτε και ισως ειχα καποια μικροβια.Αλλα ποτε δεν θα μαθουμε απο που κολησε 100% απλα κανουμε υποθεσεις και στο κατω κατω ισως και αυτη κολησε εμενα.
Οι γυναικες ειναι πιο ευαλωτες σε αυτα και τυραννιουνται παρα πολυ γιαυτο πρεπει παντα να περνουμε και εμεις προφυλαξεις.
Οταν κανεις εξετασεις ουρα,σπερμα κτλ και εχεις κατι μετα κανεις την θεραπεια αλλα ξαναπας να κανεις τις ιδιες εξετασεις για να δεις αν εφυγε το μικροβιο.Γενικα αυτες οι αρρωστιες-μικροβια ειναι σπαζοκεφαλια και τυρραναμε πολυ κοσμο.
Οσο αφορα τωρα την στυση επισης ταλαιπωρει πολλους ανδρες ανεξαρτητως χωρις καν να περνουν φινα.
Αλλα ποιος θα σε πει οτι εχει θεμα στυσης.Εχουμε λιγο ανδρικο εγωισμο πανω σαυτο το λεπτο θεμα που μας πειραζει.
Εγω 2 φορες το χρονο εκανα εξετασεις για υπαττιτιδα και aids λογο και των ταξιδιων αλλα παντα ειχα προφυλαξεις.Και εχω κανει απο δυο φορες το τριπλο εμβολιο για την υπαττιτιδα.
Την προστατιτιδα ειμαι ομως σιγουρος αν με κολησε γυναικα ειναι απο ελληνιδα 100%
 

Mizerix

Active Member
Λοιπον παιδια να σας αναφερω ενα απλο παραδειγμα οταν λεω οτι δεν λειτουργω εστω και νοητικα στα διαφορα ερεθισματα....Πηγα προχτες θαλασσα με φιλους κλπ ε και ξερετε πλακες σχετικα με ωραια σωματα γυναικων κλπ.....Ο,τι εβλεπα και γενικως η όποια συζητηση γινοταν με θεμα γυναικα-σεξ κλπ κλπ απλα δεν μου εκανε καν αισθηση.....Δλδ μπορει να περνουσε μια γκομενα διπλα μας με τελειο σωμα, πανεμορφη κι απλα να μην μου εκανε καν αισθηση να πω εστω απο μεσα μου πωωωω γυναικαρα....Καλα για κου-κου ουτε καν το συζητω αλλα αυτο το παραδειγμα που ανεφερα το εχω παρατηρησει εδω και κανα μηνα δλδ περιπου 25+ μερες αφου αρχισα την φινα μιας και νομιζα οτι ολα πανε τελεια....
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Αυτο που λες για μενα δε μου λεει και κατι.Οσες φορες πηγα σε στριπτιτζαδικα θεσνικη για χαβαλε και οχι να ξοδεψω λεφτα γιατι δεν μαρεσουν τετοιες καταστασεις ποτε δεν μου εκανε κουκου βλεποντας τις χορευτριες.
Ουτε καν στη θαλλασα και αυτο χωρις να περνω φινα.
Βασικα εγω πλεον για να με ερεθισει γυναικα πρεπει να ειναι πολυ ανωμαλιαρα δεν αρκουμαι σε απλα πραματα.
Με τοσα χιλιομετρα στο βιογραφικο μου τα απλα πραματα δεν με γεμιζουν.χαχαχαχα
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Τις προαλες να φανταστεις πηγα με μια γκομενα με καλο σωμα και κολο και κουμπωσα και βιαγκρα και ηταν τοσο ξενερωτη στο σεξ που ουτε κουκου με κανε καλα καλα με ξενερωσε παρα πολυ.Ουτε να φιλαει δεν ηξερε και ηταν και 34 ετων.Ελεος καλυτερα να την επαιζα μονος μου.
 

Mizerix

Active Member
Ρε Γιαννη ενταξει δεν λεω οτι πριν την Φινα μου εκανε κου-κου σε θαλασσες κλπ κλπ....Αλλα πως να στο πω τρελαινομουν πολυ πιο ευκολα νοητικα.....Περιμενω να ξαναβρεθω με την κοπελα μου σε 20 μερες να δω τι θα γινει.....Απλα εχω πολλες ενδειξεις οπως απουσια πρωινων στυσεων, στυση κατα τον αυνανισμο πολυ χαλαρη.....Δλδ να σου δωσω να καταλαβεις εγω 24 ωρες το 24ωρο καθημερινα μπορει να θελω σεξ, η κοπελα μου οχι οποτε μπαινει ενα οριο....χαχαχα μη γελας κι αυτο προβλημα ειναι!Κατι αντιστοιχο και με τον αυνανισμο....Εχω 2 βδομαδες στο απολυτο ΜΗΔΕΝ πραγμα που εχει να συμβει κι εγω δεν ξερω ποσα χρονια.....Δλδ πιο πριν το κανονικο μου ηταν καθημερινα, ή το πολυ-πολυ ανα ημερα.....Πλεον αρχιζω και προβληματιζομαι εντονα σχετικα με το τι τρεχει......
 

Mizerix

Active Member
Ασχετο για παν ενδεχομενο οταν ξαναβρεθω με την κοπελα μου για να μην γινω εντελως ρομπα, βιαγκρα δεν θελει συνταγη γιατρου???Τουλαχιστον αν δεν κανει κου-κου απο μονο του τοτε με το ζορι!!!Εν τω μεταξυ κυκλοφορουν ποσα διαφορετικα βιαγκρα κι ενα αλλο που λεγεται cialis.....Αυτα πως τα πηρες χωρις συνταγη γιατρου??
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ποτε δεν πηρα με συνταγη.Τα δινουν και χωρις συνταγη απλα αν δεν σε δινει καποιος πανε σε αλλο φαρμακειο.
Παρε τα 50mg και σπασε τα στα δυο που απο 4 χαπια που εχει η συσκευασια θα εχεις 8 χαπια μετα πιο οικονομικα.Τα βιαγκρα για μενα ειναι τα καλυτερα.
Εχω κανει 5 ταξιδια ταιλανδη και εκει επερνα καθε μερα και εμενα και 25 μερες.
Ημουν στην τσιτα 24ωρες το αιμα μου κυλουσε βιαγκρα χαχαχα.
Κατα ταλλα τωρα που περνω φινα καθε μερα παλι σερνω σαν σκυλι και το τακα τακα το χω σε καθημερινη βαση.Βεβαια ναι οπως ολοι μας καποιες φορες η στυση ειναι πιο μαλακη απο αλλες φορες.Και η φινα ναι επιβαρυνει πιστευω στην μαλακη στυση.Αλλα οσο περναν τα χρονια πεφτει και ο οργανισμος.
 

Mizerix

Active Member
Δλδ τι διαφορα εχουν τα 25 απο τα 50 και τα 100 mg ? Επισης βλεπω οτι κυκλοφουν των 2 χαπιων, των 4 και των 8.....Δεν ξερω τι να πρωτοπαρω ρε αδερφε....Ασε που ειδα για τα 100mg των 8 χαπιων κανουν γυρω στα 60 ευρω.....?!?!?!??!?!
 
Μπλουζα