Proscar+Testosterone booster

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

zafi1988

Member
Κάνω χρήση proscar 1mg εδώ και 1 χρόνο.Ως γνωστόν τ proscar μειώνει την DHT .Παράλληλα εδω κ ένα μήνα ξεκινησα τ natural sterol complex της universal τ οποίο είναι testosterone booster και μειώνει α οιστρογόνα.Η ταυτόχρονη χρήση των δύο σκευασμάτων είναι ορθολογική?μπορεί ν προκληθει αλληλεπίδραση η κάποιου είδους βλάβη?Ευχαριστώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
Από γνωστούς που έχουν πάρει το συγκεκριμένο σκεύασμα (αλλά και από το Internet αν ψάξεις μέσα στα forum) το προϊον αυτό δεν κάνει τίποτα.
Πάντως ακόμα και αν ανεβάζει τα επίπεδα της τεστοστερόνης το proscar μπορεί να βοηθήσει στον περιορισμό της μετατροπής της σε DHT ...

Chs

Μέλος του προσωπικού
zafi1988 είπε:
Κάνω χρήση proscar 1mg εδώ και 1 χρόνο.Ως γνωστόν τ proscar μειώνει την DHT .Παράλληλα εδω κ ένα μήνα ξεκινησα τ natural sterol complex της universal τ οποίο είναι testosterone booster και μειώνει α οιστρογόνα.Η ταυτόχρονη χρήση των δύο σκευασμάτων είναι ορθολογική?μπορεί ν προκληθει αλληλεπίδραση η κάποιου είδους βλάβη?Ευχαριστώ.

Καλησπέρα φίλε μου, επειδή είχα και εγώ την ίδια απορία με εσένα και το έψαξα αλλά και ρώτησα η απάντηση είναι: όχι, δεν κάνει κάποια ζημιά (τουλάχιστον στους περισσότερους), κάτι όμως που με έβαλε σε σκέψεις είναι ότι ανεβάζοντας την τεστοστερόνη υπάρχει πιθανότητα να μειωθεί και η επίδραση της φιναστερίδης (σύμφωνα με λεγόμενα Dr. - δεν ξέρω αν ισχύει) από ότι είδα χρησιμοποιείς natural προϊόν και καλά κάνεις. επίσης ένας άλλος τρόπος και πολύ καλύτερος να αυξήσεις την τεστοστερόνη φυσικά είναι η συχνή άσκηση, γυμναστήριο κ.λ.π. Όπως και να έχει πάρε και την γνώμη κάποιου καλού γιατρού που να ξέρει αρκετά επάνω στο θέμα.

zafi1988

Member
Βασικά διάβασα αυτό και τρομοκρατήθηκα http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?11862-%CE%A8%CE%AC%CF%87%CE%BD%CF%89-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-6-oxo-!&highlight=%CF_%CF_%CE%B9%CF_%CE%BF%CF_%CF_%CF_%CF_%CE%B7

Chs

Μέλος του προσωπικού
Το διάβασα και εγώ.. είναι όντος άσχημη περίπτωση.. κάτι παίζει όμως.. γενικά έχω ξανα δει από άτομα που ασχολούνται με bodybuilding ότι είχαν θέμα σοβαρό με την φινα αλλά δεν ξέρω το γιατί ακριβώς.. και από ότι κατάλαβα πρέπει να την έκοψε μαχαίρι και αν το έκανε είναι μέγα λάθος.. θέλει στρατηγική εξόδου η φιναστερίδη όπως και να έχει. :-/ Αλλά πραγματικά με στεναχώρησε το θέμα και με προβλημάτισε

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα