proscar-propecia

cisse92

New Member
Σε 5 μερουλες τελειωνει το propecia και λεω να παρω proscar.Ο γιατρος μου ειπε μεχρι τον πρωτο καιρο να παιρνω propecia για να το συνηθησει ο οργανισμος και μετα απο καιρο να το γυρισω στο προσκαρ.Το θεμα ειναι οτι θελω να εμπλουτισω την θεραπεια με πεπτιδια και θα ζοριστω πολυ οικονομικα.
Η διαφορα τιμης ειναι αστρονομικη αλλα φοβαμαι μην επιβαρυνω την κατασταση με την μη σωστη δοσολογια γιατι ειναι αρχη ακομα
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gio

New Member
Φίλε cisse92 δεν ξέρω γιατί ο Γιατρός σου, συνέστησε κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα, με το proscar μπορείς κόβοντας το να ελέγξεις άμεσα την δοσολογία του φαρμάκου. Μπορούσες να ξεκινούσες με 0.25mg και σταδιακά να ανέβαινες ως το 1.
Απο εκεί και πέρα οικονομικά δεν το συζητώ, συμφέρει πολύ καλύτερα.

Όταν λες πεπτίδια τι ακριβώς εννοείς; Εγώ παίρνω σε μορφή κάψουλων Βιοτίνη 1000mg και Silica (πυρήτιο) κάθε μέρα. Κάτι αντίστοιχο θέλεις και εσυ; Aν ναι το κόστος δεν είναι απαγορευτικό..
 

cisse92

New Member
Απλα μου ειπε οτι αλλο να παρεις 1.2mg και 0.8 την αλλη(επειδη δεν εκοψες καλα το proscar) στις αρχες και αλλο να γινει αυτο μετα απο 7-8 μηνες που ο οργανισμος θα εχει συνηθησει την φινα.
Εγω σκεφτομαι για folligen spray(κατι σαν τρικομιν) γιατι παρολο που λουζομαι με κετα συνεχιζω να εχω φαγουρα,πιτυριδα και σμηγμα.Και λεω μηπως βοηθησει.
Δηλαδη ψαχνω για ενα αντιφλεγμονοδες για να εχει την κεφαλι σε καλη κατασταση
 

Gio

New Member
Εγώ πάλι θα αφήσω το κεφάλι μου να αναπαυθεί για 10 μέρες ελέω μεταμόσχευσης και θα ξεκίνησω ξανά minox και fungoral μετά το πέρας αυτών.

Πιθανόν να σε βοηθήσει περισσότερο ενα ήπιο σαμπουάν για καθημερινή χρήση. Τα "μωρουδίστικα" τύπου johnsons baby shampoo έχω ακούσει και δει ιδίας όμμασι οτι κάνουν πολύ καλή δουλειά στην φαγούρα και το σμήγμα γενικότερα. Άλλωστε τι πιο ευαίσθητη επιδερμίδα απο αυτή του μωρού;;
 
Μπλουζα