Proscar-Propecia και η χρηση στην ηλικια των 20

Jimpo

New Member
Καλησπερα σε ολα τα παιδια του φορουμ αρχικα :)
Εχω εδω και πολυ καιρο παρατηρω το site και παιρνω πληροφοριες σχετικα με την τριχοπτωση.Δυστυχως ομως οι γνωμες πολλων (admin-moderator και active ατομων του φορουμ ερχονται σε συγκρουση)και δεν ξερω τι να ακολουθησω,εχω μπερδευτει!
Βρισκομαι στη τριτη βδομαδα χρησης της μινοξι οπως μου προτιναν καποιοι φιλοι του site (εχει αρχισε και το shedding :p ) οσο περισσοτερο χρονο περναω στο site ομως βλεπω οτι πολλοι ειναι αυτοι που λενε οτι σκετη η μινοξ ΔΕΝ κανει δουλεια,χρειαζεται ενα DHT blocker...Και εδω ερχεται η ερωτηση μου να αρχισω να χρησιμοποιω το proscar η να περιμενω λιγο να δω πως θα παει η θεραπεια με την μινοξιδιλη σκετη ?
(ειμαι στα 20 οπως αναφερω και στο τιτλο :) )

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kos1987

New Member
Η ηλικια των 20 δεν ειναι απαγορευτικη για φινα.Αμα θες ξεκινας, για να κρατησεις οσο ειναι δυνατον, τα υπαρχοντα.

Jimpo

New Member
Οι παρενεργειες ειναι που με απασχολουν καπως.. το post του αδμιν με τρομαξε :p
Γενικα δεν εχω τραγικο προβλημα (ξεχασα να αναφερω) εχω μια γενικη αραιωση στο πανω μερος !

sakis9282

Member
Jimpo είπε:
Οι παρενεργειες ειναι που με απασχολουν καπως.. το post του αδμιν με τρομαξε :p
Γενικα δεν εχω τραγικο προβλημα (ξεχασα να αναφερω) εχω μια γενικη αραιωση στο πανω μερος !
Είσαι πολύ νέος.Αν δεν έχεις πρόβλημα μεγάλο δες ένα τοπικό.Για φίνα καλύτερα να ρωτήσεις κάποιο καλό γιατρό καλύτερα.Μην βαραίνεις από τόσο νωρίς τον οργανισμό σου(γνώμη μου,γιατρός δεν είμαι).

Jimpo

New Member
Υπαρχει καποιο αλλο blocker που μπορω να χρησιμοποιησω εκτος απο την φινα ?
(ξερω για το revivogen το οποιο απο οτι διαβασα δεν πρεπει να συνδυαζεται με μινοξι)

Μπλουζα