proscar alone?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kos1987

New Member
Γεια σας,
ειμαι 24 και απο 20 ετων αρχιζε η hairline να ανεβαινει...μεχρι περυσι δεν πολυεδινα σημασια, αλλα σταδιακα η κατασταση της τριχοπτωσης επιδεινωνεται.Ειμαι στη 2-3 κλιμακα.Πριν απο 1 βδομαδα πηρα γραμμη αυτο το site και πραγματικα ειδα αποτελεσματα αλλων και δεν το πιστευα! Το τελευταιο διμηνο η τριχοπτωση εχει μεγαλωσει σε σχεση με το χειμωνα αλλα αυτο μπορει να ειναι εποχικο.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εαν παρω φινα με τη ποσοτητα να αρχισω?0,5 ή 1mg?Επειδη η αραιωση ειναι εμφανης κυριως στους κροταφους θα μπορεσει η φινα να μην χειροτερεψει η κατασταση εκει?Η χρηση minox ειναι απαραιτητη?Το ρωταω γιατι το ωραριο μου ειναι απροβλεπτο μπορει να ξυπναω τη μια μενα στις 6 το πρωι την αλλη στις 12 και παει λεγοντας και ειναι αδυνατο να εφαρμοζω 2 φορες Μinox.Να τονισω πως οι τριχες απο τη hαirline που υποχωρισε ειναι μικρες 0.5-1 cm,αλλα υπαρχουν... ααα και κατι αλλο ο αδερφος μου 27 ετων ειναι στη 4-5 κλιμακα δοκιμαζει κατι φυτικα γιατι ο φαρμακοποιος του ειπε μακρυα απο φινα και τετοια και του εδωσε exesio αλλα απ'οτι βλεπω δεν κανει τπτα. Η φινα σε τετοια σταδια κανει τπτα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kos1987

New Member
Απ: proscar alone?

Γεια σου Fenimore!!! Διαβασα τον οδηγο που ειπες αλλα μου δημιουργηθηκαν 2 αποριες:Το proscar θα μεγαλωσει τις τριχες μπροστα στους κροταφους που εχουν μηκος 0,5-1 cm(τις βλεπω σ'αυτο το υψος κανα 3μηνο), γιατι καπου εδω διαβασα οτι αφορα τις τριχες πιο πισω? Ποια ειναι η πιο (ξεκουραστη) θεραπεια γιατι δεν εχω σταθερο ωραριο...Moνο με proscar θα δω αποτελεσματα ή πρεπει υποχρεωτικα να συνδυαστει με Growth Stimulant?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: proscar alone?

Κοίτα, τα dht-blockers είναι κατά κύριο λόγο για την συντήριση των υπάρχων μαλλιών ώστε να μην χάσουμε άλλα. Αν θες επανέκφυση τότε χρειάζεσε και κάποιο growth stimulant. Οι κροτάφοι είναι δύσκολο σημείο, και ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά στις θεραπείες.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα