proscar-ηπατιτιδα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Hopefull

New Member
iraklisbowie είπε:
την εχω διακοψη...θα την διακοψω για 20 μερες οπου θα κανω παλι εξετασεις...

ελπιζω να μην μ φυγουν ολα τα κεκκτημενα 2 ετων σε 20 μερες...

Με το συκωτι δεν παιζουν αν υπαρχει προβλημα!!! Προσεχε την υγεια εισαι πολυ μικρος σου και τα μαλλια ειναι το τελευταιο που πρεπει να σε απασχολει τωρα. (δεν θα σου πεσουν παντως αν το διακοψεις κανα διμηνο-τριμηνο και στη τελικη οποτε το ξαναρχισεις θα βγουν παλι). Δεν ξερω αν φταιει το proscar γιατρος δεν ειμαι, αλλα αν το συκωτι εχει θεμα εγω θα προσεχα πλεον γιατι εκει μεταβολιζεται και το χαπι, και φανταζομαι δεν ειναι οτι καλυτερο να μεταβολιζει ενα χημικο φαρμακο καθε μερα!

Εγω θα σου ελεγα να πας σε κανα δυο γιατρους ακομα να παρεις και αλλη γνωμη και να μοιραστεις μαζι τους τις διαγνωσεις που καναν. Και να μην ψαχνεις απαντησεις και συμβουλες σε forum για τη τριχοπτωση. Ο καθενας θα λεει οτι του ερθει οσο καλη διαθεση αν εχει, γιατρος εδω μεσα δεν ειναι κανενας!(Τριχολογοι ισως :) )

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

εμπιστευομαι τις γνωσεις καποιον παιδιων,και βεβαια ομως θα παω και σε καποιους παθολογους ακομη να το συζητησω...να σαι καλα!

absurd

New Member
Δυστυχώς, βλέπω ότι υπάρχουν πολλοί άσχετοι που εκφράζουν δογματικές απόψεις!

Αγαπητέ danceworld, υπάρχουν φάρμακα που εμφανίζουν ιδιοσυστασιακή και όχι δοσοεξαρτώμενη ηπατοτοξικότητα. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι ένα φάρμακο μπορεί να προκαλέσει ηπατική αντίδραση σε ένα ευπαθές, αλλά φυσιολογικό κατά τα άλλα, άτομο ακόμη και σε ελάχιστες δόσεις. Μην αρχίζω να απαριθμώ φάρμακα...

iraklisbowie αν ο γιατρός σου δεν μπορεί να διαφοροδιαγνώσει τη λοιμώδη μονοπυρήνωση από τη φαρμακευτική άυξηση των τρανσαμινασών, άλλαξε γιατρό!!! Η διάγνωση της ΛΜ είναι έύκολη και απλή.

Απ΄τα λεγόμενά σου πάντως φαίνεται ότι δεν ευθύνεται το proscar..

absurb οι τρανσαμινασες μου δεν εχουν ανεβει ποτε εδω και 2 χρονια που το χρησιμοπιιω,παρα τωρα!!!ειναι τυχαιο που ανεβηκαν τωρα για πρωτη φορα οπου διαγνωστηκε και ΛΜ;;;απιστευτο π ο γιατρος ποινικοποιει αποκλειστικα το προσκαρ για την αυξηση των υπατικων ενζυμων και οχι την ΛΜ....

απ οτι καταλαβαινω και μονος μου λοιπον,προς το παρον ουτε ιδιοσυστασιακη ουτε δοσοεξαρτωμενη υπατοτοξικοτητα εχω!(τουλαχιστον εξ αιτιας του προσκαρ...)

danceworld_2001

Well-Known Member
Αγαπητέ absurb δεν ειμαι γιατρός και δεν εκφράζω δογματικές αντιλήψεις. Παραθέτω ότι μου είπαν πάνω απο 10 γιατροί που ρώτησα. Σαφέστατα σε αδύναμους οργανισμούς και σε σπάνιες περιπτώσεις ακόμη και μια φαινομενικά αθώα ουσία μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα. Ας μας πει και κάποιος άλλος απο εδώ που ειναι γιατρός τι παίζει με προσκαρ και συκώτι. Εμένα μου είπαν πως το 1 mg ειναι απλά αμελητέα επιβάρυνση και σε πολύ μακρόχρονη χρήση.

θελω να επικοινωνησω με καποιον απο αυτους τους γιατρους dance...στειλε μου inbox σε παρακαλω αν εχεις την καλοσυνη...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα