γεια σας παιδια και απο μενα....χρησιμοποιο 9 χρονια Minoxidil 5%....με την μονη παρενεργεια πτωση της λιμπιντο...και γιατι πλεον η δυναμη της στα μαλλια εχει αποδυναμωθει-ετσι νιωθω...πεφτουνε αρκετα μαλλια παρολο που δεν την εχω σταματησει εδω και 9 χρονια..αλλα η πεσμενη λιμπιντο παραμενει σκεφτομαι να προσθεσω και το propecia 'η poscar μπας και δω καμια βελτιωση.. (εβαζα πρωι-βραδυ Minoxidil 5% μαζι betnovate-σε καθε μπουκαλι Minoxidil 5% 60ml εβαζα και 25ml betnovate, καθε μεσημερι μετα απο το φαγητο saw palmetto extract...και για λουσιμο το FREZYDERM HAIR FORCE SHAMPOO MEN...αυτα ολα απο δερματολογο...βασικα αυτη ειναι η θεραπεια μου αυτο το 6μηνο γιατι καθε 6 μηνες πηγαινω για να με δει...τις πληρωνω 30ευρω επισκεψη, 50 ευρω τριχοδιαγραμμα και μετα αλλα 30 ευρω για να μου δωσει την θεραπεια που θα ακολουθησω για τους επομενους 6 μηνες! :worshipper ) και γιατι διαβασα πολλα στο φορουμ εδω και 1,5-2.0 χρονια που ειμαι μελος...αποφασισα να μην ξανα παω στην δερματολογο και να σταματησω την θεραπεια που μου εδωσε. Λεω να ξεκινησω Minoxidil 5% σκετη(χωρις καποιο προσθετο μεσα), propecia και nizoral για λουσιμο. Η κατασταση των μαλλιων μου ειναι norwood 3 (λεω εγω τωρα!
) πειτε καμια γνωμη! (propecia ή poscar δεν εχω παρει ποτε στην ζωη μου) θα δω διαφορα?? προτεινετε καμια αλλη θεραπει? το betnovate που εβαζα στην minoxildil τι ακριβως εκανε?? κανει πιο δυνατη Την minoxidil???? φιλικα βασιλης... συγνωμη αν σας κουρασα με το κατεβατο που εγραψα!