Propecia - sides & youtube

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

badday

New Member
Propecia, Finasteride - PERMANENT SIDE EFFECTS OFFICIAL IN EU - Swedish TV update

Προφανώς θα το έχετε δει το video το θεμα είναι ότι εχει προβληθει επισημα στην σουηδική τηλεοραση και αναφερει ότι πλεον στο propecia αναγραφεται για μη αναστρέψιμες παρενέργειες. Επειδη ειμαι σε σταδιο να ξεκινησω φιναστερινη ποια ειναι η γνωμη σας για το video?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

PanayiotisK

New Member
Απ: Propecia - sides & youtube

Εκτός από αυτή την περίπτωση του βίντεο, υπάρχει καμιά άλλη περίπτωση με μόνιμες παρενέργειες?

kakashi

Member

δεν αμφιβαλλω φιλε μ αλλα οταν λεει πραγματα παρομοια με τη μαρτυρια τ ανθρωπου στο παραπανω βιντεο σε προβληματιζει.....επισης ομως θα ελεγα οτι ειναι αφελης κ η μακροχρονια χρηση τ εφοσον δεν εχουμε ερευνες για πανω απο 5 χρονια κ ηδη υπαρχουν μαρτυριες για μονιμες παρενεργειες....τι να πει κανεις μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα :( :(

takis7

New Member

ρε μαγκες στο φιλαδιο του χαπιου δεν θυμαμαι να διαβασα για dipresion οπως λενε στα βιντεο .για να ξαναδω.ενοειται οτι οποιος απο εμας διαπιστωσει ιδια συμπτοματα μεαυτα που ειποθηκαν στα βιντεο να μας ενημερωσει εγκαιρως δηλ. διατυρυση παρενεργιων μετα απο διακοπη ληψης του χαπιου.εγω τωρα στα 30 μου εδω και 1 μηνα χαπακονομαι και διαπιστωσα μικρη πτωση της λιμπιντο (δηλ της ορεξης οχι της στησης)και εναν μικρο πονο στους ορχεις.

max_os

New Member

αναφερω την πρσωπική μου εμπειρία.
Κάνω χρήση PROPECIA περίπου 1 χρόνο - .
Εξ αρχής διαπύστωσα μείωση της επιθυμίας αλλά και της ποιότητας και της ποσότητας της εκσπερματισης. Είμαι 40++.
Πρόσφατα μετά από μια αρκετά εντονη δραστηριότητα "στα βουνά" (ορειβασία - trekking ) διαπύστωσα "τρελή" όρεξη και βελτίωση της επιθυμίας. (ούτε θυληκιά γάτα περνουσε απαρατήρητη που λέει ο λόγος) :D
Δεν άλλαξε όμως τίποτα με την ποσότητα και την ποιότητα της εκσπερμάτισης. :mad:
Any way σε λίγο καιρό τα κόβω όλα.
ΜΑΧ

takis7

New Member

Μάχος είπε:
αναφερω την πρσωπική μου εμπειρία.
Κάνω χρήση PROPECIA περίπου 1 χρόνο - .
Εξ αρχής διαπύστωσα μείωση της επιθυμίας αλλά και της ποιότητας και της ποσότητας της εκσπερματισης. Είμαι 40++.
Πρόσφατα μετά από μια αρκετά εντονη δραστηριότητα "στα βουνά" (ορειβασία - trekking ) διαπύστωσα "τρελή" όρεξη και βελτίωση της επιθυμίας. (ούτε θυληκιά γάτα περνουσε απαρατήρητη που λέει ο λόγος) :D
Δεν άλλαξε όμως τίποτα με την ποσότητα και την ποιότητα της εκσπερμάτισης. :mad:
Any way σε λίγο καιρό τα κόβω όλα.
ΜΑΧ

φιλε δεν ξερω αν εισαι εγγαμος εγω παντως θα το σταματησω αφου δεσω τον γαιδαρο μου (χωρις να ειμαι απολυτος)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member

Αυτα ειναι για το 1Mg κ αν ναι πειτε ρε παιδια τι λεει δηλ. τα πιο σημαντικα διοτι γερμανικα εν ξερω .
Επισης αν απο αυτα ειναι
οτι δεν προκειτε να μου ξανασηκωθει ποτε η μειωση ερωτικης επιθυμιας πραγματικα δεν ξερω ανστεκει αυτο κ ας το λενε .
Αν λενε για κατι αλλο ας μου το πει καποιος please ,απο κατω επηρεαζει σε τιποτα το μεγεθος ,οντως σου δημιουργει καταθλιψη ?

Άκης

Administrator

skeptikistis είπε:
το να πιστέψει κανείς (και να διακόψει ενα φάρμακο) ενα “research” paper το οποίο έχει στα references του wikipedia και propeciahelp.com είναι το λιγότερο αφελές. Αυτο για το λινκ που δοθηκε τελευταιο με το ελληνικο αρθρο.
Πες τα ρε φίλε. Αυτό το λινκ του nickchriss έχω βαρεθεί να το βλέπω σαν κάτι το "ειδικό" στο θέμα propecia.
Μην σας τρομάζει ότι αναφέρει, γιατί ότι και αν γράφει, δεν αναφέρεται στο 1mg, αλλά στην 5πλασια ποσότητα.

akishellas3 είπε:
Επισης αν απο αυτα ειναι οτι δεν προκειτε να μου ξανασηκωθει ποτε η μειωση ερωτικης επιθυμιας πραγματικα δεν ξερω ανστεκει αυτο κ ας το λενε .
Αν λενε για κατι αλλο ας μου το πει καποιος please ,απο κατω επηρεαζει σε τιποτα το μεγεθος ,οντως σου δημιουργει καταθλιψη ?
Βασικά παίρνεις φινα; Αν ναι, είδες τίποτα, όπως μερική ή πλήρης αδυναμία στύσης; Μείωση μεγέθους; Μειωμένη ποσότητα σπέρματος;
Αν μη τι άλλο, αυτά που είδες θα πιστέψεις, όχι τον κάθε άγνωστο.
Γιατί το internet δεν είναι "αγνό", οι βιομηχανίες το ίδιο, δεν ξέρεις τι παίζει και για ποιο λόγο έχουν στηθεί όλα αυτά.
Εγώ προσωπικά ΔΕΝ είδα κάτι τρομακτικό, τα κλασικά πλέων που βλέπουν όλοι και δεν θυμάμαι στα 2+ χρόνια του forum να είδε κανείς κάτι που αναφέρεται στο propeciahelp.

Αν δεν λαμβάνεις propecia/φιναστερίδη ΜΗΝ την ξεκινήσεις αν έχεις έστω και την παραμικρή φοβία ότι κάτι θα δεις.

skeptikistis είπε:
Μιλαει και ενας που ειναι απο το ινστιτουτο σεξουαλικης υγειας και λεει οτι οι μηχανισμοι λειτουργιας του χαπιου δεν ειναι ακριβως γνωστες οποτε μπορει να υπαρχουν επιμενοντες παρενεργειες και μετα τη διακοπη αλλ ακανιες δεν το ξερει.
Αυτα μεσες ακρες.

Γενικα το τοπιο ειναι θολο σε αυτα τα θεματα γιατι δεν ειναι αντικειμενικα, δλδ δεν πηρε ενας ενα χαπι και του ξεκολησε το χερι, το αν σου σηκωνεται η οχι, το ποσο και το ποιοι παραγοντες το επηρεαζουν, (μπορει ο τυπος στο βιντεο να το παθαινε ετσι και αλλιως ποιος το ξερει αυτο?) ειναι που κανουν την εξαγωγη συμπερασματων πολυ δυσκολη!
Αυτό το έχω στο μυαλό μου και εγώ. Θεωρώ την φιναστερίδη ποιο "βρώμικη/ύπουλη" από την ντουτα γιατί 1ον δεν ξέρει (ή δεν λέει) κανείς με ακρίβεια τι ακριβώς κάνει και 2ον περισσότεροι έχουν δει sides με την φινα παρά με την ντουτα και ας μειώνει περισσότερη DHT η 2η

Ρε ακη στα αληθεια η ντουντα εχει λιγοτερες παρενεργειες απο τη φινα? Μου φαινετε το λιγοτερο παραλογο. Εφοσον οι οποιες παρενεργειες προερχοντε απο τη μειωση του DHT και μονο (η τουλαχιστον ετσι νομιζω) τοτε προφανως η ντουντα που μειωνει εως και 90+% τη DHT θα επρεπε σε μεσες ακρες να σκοτωνει, και δεν το λεω στα αστεια σοβαρολογω.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα