Propecia Minoxidil Στρατός

joner

Member
Παιδία επείδη παίρνω propecia και minoxidil ξέρετε τι παίζει στο στράτο??
Στο κέντρο που θα πάω μπορώ να τα κρύψω κάπως και να τα πάρω μαζί μου??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

anekdihghtos

New Member
Κοιταξε,για το propecia δεν υπαρχει προβλημα διοτι στο κεντρο το ψαξιμο γινεται απο φανταρους και ειναι επιφανειακο,λογω πολλων ατομων.Αν το βαλεις σε καποια τσεπη οπως σε ζακετα η στο παντελονι σου,η ακομα και στο κατω μερος της βαλιτσας σου δεν νομιζω να το εντοπισει κανεις.Τωρα για μινοξιδιλη θα σε γελασω.Στο κεντρο λιγο δυσκολο να το περασεις,στην μοναδα δεν θα εχεις θεμα.

weznem

Well-Known Member
φιλε μου καλη θητεια σου ευχομαι εγω πηγα φανταρος 17 αυγουστου απολυθηκα 13 μαιου του 2010.. οποτε οτι ξεω ως τοτε θα σου πω..
μαλιστα ξεκινησα θεραπειες λιγο μετα τον Οκτώβριο.. μιν οξδιλη και χαπια βιταμινες δεν με ρψωτησαν ποτε τι και πως..αν ομως τυχει πεσε την αληθεια λοσιον για την τριχοπτωση..δεν ημουν ο μονος και αλλα παιδια κουβαλαγαν και φουγκοραλ-μινοξιδιλη κτλ.. εκει εμαθα εξάλλου για την μινοξιδίλη!!

τωρα για την φινα δεν ξερω διοτι δεν πηρ ποτε μου ωστοσο δεν υπαρχει θεμα λογικα αν πεις οτι ειναι χαπι για την τριχοπτωση.. στην αναγκη τα χαπια βαλτα στο μποξερακι σου.. παιρνα τον ελεγχο στην πορτα και στο θαλαμο βαλτα στην βαλιτσα σου..
εδω αλλοι περναγαν εφεδρίνη και χαπια αναβολικα για αυξηση μυικης μαζας...

Άκης

Administrator
Δεν χρειάζεται να πάρεις την μίνοξ από τις πρώτες ημέρες, αν πχ φοβάσαι μην την βρουν. Μπορείς να χρησιμοποιείς κανονικά την φίνα και όταν σε επισκεφτούν οι δικοί σου να σου την φέρουν.

Ή, όπως λέει και ο weznem, μπορείς να τους πεις ότι είναι για την τριχόπτωση, το γράφει άλλωστε και επάνω.

Μπλουζα