Propecia + Brain fog?

planck

New Member
Καλησπέρα,

Εδώ και 10 μέρες παιρνω 1mg / μέρα.
Οι παρενέργειες είναι, μια μικρή ελάτωση σε σεξουαλική επιθυμία + όχι τοσο δυνατή στύση...αλλά όχι κάτι που με ενοχλεί ιδιαίτερα σε σχέση με αυτά...

Αλλά αυτό που με ενοχλεί ιδιαίτερα είναι μια θολούρα μια κακή διάθεση...μια τάση κατάθλιψης.

Λέω να το σταματήσω...

Κανείς που να είχε παρόμοια συμπώματα και να φύγανε;

Thanks
A.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Batist

Member
RE: Proscar + Brain fog?

ισως να εμφανισα εγω... αλλα πολυ λιγο και για καμια βδομαδα... μαλλον θα υποχωρησει, γιατι ο οργανισμος συνηθιζει στα νεα δεδομενα... γνωμη μου μη τη σταματισεις τη φινα, δωσε περιθωριο λιγο ακομα καιρο να δεις πως θα πανε οι παρενεργεις και αν συνεχισουν/αυξηθουν την κοβεις η ελαττωνεις τη δοσολογια... :)

Chs

Μέλος του προσωπικού

planck είπε:
Καλησπέρα,

Εδώ και 10 μέρες παιρνω 1mg / μέρα.
Οι παρενέργειες είναι, μια μικρή ελάτωση σε σεξουαλική επιθυμία + όχι τοσο δυνατή στύση...αλλά όχι κάτι που με ενοχλεί ιδιαίτερα σε σχέση με αυτά...

Αλλά αυτό που με ενοχλεί ιδιαίτερα είναι μια θολούρα μια κακή διάθεση...μια τάση κατάθλιψης.

Λέω να το σταματήσω...

Κανείς που να είχε παρόμοια συμπώματα και να φύγανε;

Thanks
A.

Είμαι στον ενάμιση μήνα φιναστερίδη.. στην αρχή είχα μια έντονη θολούρα και κακή διάθεση ειδικά το πρωί, κάποιες κρίσεις πανικου - φοβίας στον ύπνο τα βράδια, πτώση λίμπιντο επίσης. Όλα δείχνουν να έχουν υποχωρήσει, από εχτές ανέβασα την δόση στο 0,5 από 0,25 που ήμουν, να δω αν θα έχω αν. ενεργειες με αυτο. Αν δεις και επιμένουν τα sides και δεν υποχωρούν ρίξε την δόση κάτω από 1mg, λειτουργεί εξίσου καλά με 1mg. Πιστεύω ότι θα υποχωρήσουν στην πορεία, απλά καλό θα ήταν να ξεκινούσες με λιγότερα mg και να ανεβάσεις με τον καιρό να δώσεις περιθώρια στον οργανισμό να μπει πιο ομαλά στην ουσία.

Chs

Μέλος του προσωπικού

Batist είπε:
χρηστο τωρα θα πρεπει να αλλαξεις και την ταμπελιτσα ε? χαχαχα :p

ναι ναι! .. κάτσε όμως πρώτα να περάσει καμια βδομάδα να δω τι κανει με 0,5 να ψιλοσιγουρευτώ και μετά ;)

Chs

Μέλος του προσωπικού
planck είπε:
Διορθώνω τον τίτλο, παίρνω PROPECIA και όχι proscar.

Το ίδιο κάνει και ακόμα καλύτερα, είναι πιο εύκολο να μειώσεις την δόση με απλά κοψιματάκια η στα 2 για 0,5 η στα 4 για 0,25 σε περίπτωση που χρειαστεί. ;)

planck

New Member
Ένα update για αυτό...

Το έκοψα στο μίσο, τα συμπώματα υποχώρησαν λίγο.
Το έκοχα στο 1/3, και σε αυτή τη δοσολογία είμαι τώρα, μειώθηκαν και άλλο (το θέμα της στύσης έφυγε τελείως) αλλα δυστυχώς αυτό το brain-fog και μια γενικότερη "κούραση" δεν έχει φύγει...

Εντομεταξύ, παίρνω πολύ λίγο καιρό...κάνα μήνα, αλλά υπάρχει ήδη αισθητή διαφορά, όσον αφορά το πάχος της τρίχας μου....ζωντάνεψαν δηλαδή.

Δεν ξέρω τι να κάνω.

Έχει λογική να το πάρω 3 μήνες....? Η, να το παίρνω τις κακές περιόδους με τη περισσότερη τριχόπτωση; (καλοκαίρια)

Α.

Chs

Μέλος του προσωπικού
planck είπε:
Ένα update για αυτό...

Το έκοψα στο μίσο, τα συμπώματα υποχώρησαν λίγο.
Το έκοχα στο 1/3, και σε αυτή τη δοσολογία είμαι τώρα, μειώθηκαν και άλλο (το θέμα της στύσης έφυγε τελείως) αλλα δυστυχώς αυτό το brain-fog και μια γενικότερη "κούραση" δεν έχει φύγει...

Εντομεταξύ, παίρνω πολύ λίγο καιρό...κάνα μήνα, αλλά υπάρχει ήδη αισθητή διαφορά, όσον αφορά το πάχος της τρίχας μου....ζωντάνεψαν δηλαδή.

Δεν ξέρω τι να κάνω.

Έχει λογική να το πάρω 3 μήνες....? Η, να το παίρνω τις κακές περιόδους με τη περισσότερη τριχόπτωση; (καλοκαίρια)

Α.

Καλημέρα, αφου ρίχνοντας την δόση υποχώρησαν κάπως τα sides θέλω να πιστευω ότι στο 2μηνο και μετα θα είναι νεράκι η φινα..
Όσο για αυτο που είπες να την πινεις ανα περιοδους δεν είναι ότι καλύτερο.. η φινα ειναι μια κίνηση που η την κάνεις και την ακολουθεις η δεν την κάνεις καθόλου.. μόνο κακό στον οργανισμό σου μπορείς να κάνεις σταματόντας και ξεκινόντας την συνέχεια..
Επίσης για να δεξει τα καλά της αποτελέσματα η φινα θελει αρκετό καιρό.. κρατα την δοση που είσαι και δες την εξέλιξη το επόμενο διάστημα ;)

Georgex6

Well-Known Member
φιλε μου παιρνω κοντα στα 5 χρονια φιναστεριδη τα συμπτωματα που αναφερεις τα εχω βιωσει οσο δε παει τι να πρωτοπω το τελευταιο χρονο επειδη δε τι παλευα παιρνω φινα 3φορες την εβδομαδα, οτι τη μερα που τη περνω βλεπω εφιαλτες τυχαιο? οτι νοιωθω ασχημα τυχαιο? η κουραση τυχαια? η αυπνια? οταν τι κοψω για καμια βδομαδα ειμαι μες στη τρελη χαρα κι αυτο τυχη? η τα φανταζομαι?Τεσπα επειδη το πραγμα θα χειροτερεψει με το καιρο θα σου προτεινα να το κοψεις και να δοκιμασεις ενα φυτικο blocker και βλεπεις

planck

New Member
Οκ, νομίζω enough said. Και εγω αυτό βλέπω. Με επηρεάζει πολύ η φίνα.
Δεν χρειάζεται να τρελαθούμε για να κρατήσουμε τα μαλιά μας. Μια ζωη την έχουμε, δεν θα την περάσουμε μεσα στη μαυρίλα για να έχουμε μαλλί!

Όταν λες φυτικό blocker?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgex6

Well-Known Member
planck είπε:
Οκ, νομίζω enough said. Και εγω αυτό βλέπω. Με επηρεάζει πολύ η φίνα.
Δεν χρειάζεται να τρελαθούμε για να κρατήσουμε τα μαλιά μας. Μια ζωη την έχουμε, δεν θα την περάσουμε μεσα στη μαυρίλα για να έχουμε μαλλί!

Όταν λες φυτικό blocker?
κανε ενα search
προσωπικα δεν εχω δοκιμασει αλλα εννοω saw palmetto

Chs

Μέλος του προσωπικού
άρε george.. αυτό με την χημική κατάθλιψη είναι από τα χειρότερα.. και οι περισσότεροι δεν το παραδέχονται ότι στεναχώριες, εφιάλτες και τα ρεστα είναι από αυτην...

Georgex6

Well-Known Member
φιλε στην αρχη τρελενομουνα τωρα ξερω οτι ειναι απο αυτο και ειμαι πιο ησυχος
εχω παρατηρησει οτι αν δεν κοιμηθω καλα μερικες μερες και παιρνω το χαπι ειμαι Μεγαλη Παρασκευη, αν κοιμηθω τη παλευω,
ειναι χιλιοτεσταρισμενο

Chs

Μέλος του προσωπικού
Έχεις σκεφτεί ποτέ να το σταματήσεις εντελώς και να γίνεις Κυριακή του Πάσχα? Είναι ότι πιο ελεηνο υπάρχει.. πραγματικά.. το λεω και ας το πινω.. κάποτε θα με πιει αυτο..

Chs

Μέλος του προσωπικού
Νταξ.. δικός μας είσαι και εσύ.. Welcome to psycho club brother ;) Ότι υπάρχει κουμπώνεται τέλος! :grinning-smiley

Ινδομεθακινη ε? από που george? :chinscratch

kos1987

New Member
Respect παρα τις ενστασεις, δεν κανεις πισω...good luck my friend...

George εκτος απο ινδομεθακινη, προκειται να δοκιμασεις στο αμεσο μελλον ciclopirox?Γιατι λεω να γρασσαρω λιγο το μαλλι με κατι...διαολια αλλα δε με παιρνει και γι'αυτο...Επισης το ciclopirox εχει αδεια για τοπικη χρηση αρα ειναι safe και εχουν γινει και αλλες ερευνες που εδειξαν σχεδον μηδενικη συστημικη απορροφηση, σε διαβητικους με ελκη στα ποδια.Το ενα απο αυτα θα το δοκιμασω...τωρα ποιο...

Μπλουζα