Propecia στα 19 ?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xk

Active Member
Απ: Propecia στα 19 ?

ασε τα χαπια και παλεψε το με ελαφρα τοπικα,καλη ψυχολογια και δυνατη αθληση.....μαθε να μη στηριζεσαι στο μαλλι γιατι θα σε τσιγκλαει ασχημα για χρονια και θ αργησεις να ''συνελθεις''..

Typhoon

Member

Φίλε σκεπτικιστή επειδή βλέπω σε πολλά post σου ότι είσαι πολύ υπέρ της φαμρακευτικής αγωγής, καλό θα ήταν να είσαι πιο φειδωλός όσον αφορά τις περιπτώσεις άλλων ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για φάρμακα που "αλλάζουν" λειτουργίες του οργανισμού και προκαλούν παρενέργειες σε πολλούς οι οποίες δεν είναι και τόσο αθώες. Το να τονίζεις ότι εσύ είσαι ευχαριστημένος από μια θεραπεία που ακολουθείς είναι φυσικά απόλυτα θεμιτό. Το να λες όμως σε ένα παιδί 19 χρονών (που πλην αυτού δεν έχεις άλλα στοιχεία για την περίπτωσή του) "Ναι πάρε, άμα νιώθεις ότι έχεις αναπτυχθεί" δεν νομίζω ότι είναι πολύ σώφρων...

kyris

Member

φιλε μου εγο αρχισα στα 19 και κατι και τορα ειμαι 20 σχεδον 9 μηνες που το χρησημοποιο..να πο την αληθεια δεν ειχα μεγαλο προβλημα αλλα με το προπεσια σταματησαν να πεφτουν γιατι επεφταν πολυ...απο παρενεργειες μονο στην αρχη κατι λιγο αλλα τορα ειμαι καλυτερα απο πριν να σου πω γιατι με επιανε καταθλιψη οτι επεφταν πολυ ενο τορα ειμαι γεματος ενεργεια και με εκανε να το ξεχασο το θεμα...ειναι θεμα ψυχολογιας κ οργανισμου...οτι αποφασισεις εσυ κ αν θελεις συμβουλεψου κ κανενα γιατρο...ελπιζο να βοιθησα!! ;)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα