Απ: Pride UFC K1 (Best Of Mirko Crocop)
Panos1982 είπε:
λοιπον ακουσα το εξης σεναριο απο κατι ψαγμενα παλιακαρια και λενε οτι παιζει πολυ......
Ο φεντορ λεει εδω και ενα χρονο οτι θελει να αποσυρθει.......
πριν αποσυρθει ομως ειχε υπογραψει ηδη 2 ακομα αγωνες στο ΜΜΑ.....
ο ενας ηταν με τον wedrum και του εμενε αλλος ενας......
ολοι ξερουμε ομως οπως ειπαν.....οτι ο οβεριμ θα δωσει το επομενο ματς του με τον πρωταθλητη......αρα ο φεντορ θα επρεπε να δωσει τον τελευταιο αγωνα της καριερας του με τον οβεριμ......οποτε σκεφτηκαν οτι επειδη ο οβεριμ αυτην την στιγμη ειναι στο απογειο της καριερας του και σε καθε ματς εμφανιζετε ολο και καλυτερος και βρισκεται στην καλυτερη του φυσικη κατασταση απο ποτε.......και απ την αλλη μερια ο φεντορ ειναι ηδη στα 34 του και αηττητος πρωταθλητης εδω και τοσα χρονια.....αλλα επειδη ο φεντορ δεν ειναι κι αυτος στην καλυτερη του αγωνιστηκη κατασταση λογω ηλικιας......δε ηθελαν να παρουν το ρισκο να δωσει το τελευταιο του ματς με το οβεριμ και σε περιπτωση που εχανε ο φεντορ να ελεγαν οτι ειναι καλυτερος ο οβεριμ κτλ κτλ....οποτε σκεφτηκαν οτι ηταν μια καλη ευκαιρια να αφησει τον wedrum να νικηση προχτες.....ετσι ωστε να γινει αυτος τυπικα ο παγκοσμιος....αφου κερδισε τον τιτλο του φεντορ μετα απο τοσα χρονια.....και ετσι να στειλει αυτον να παλεψει με τον οβεριμ......και στην συνεχεια ο φεντορ θα ζητησει ενα re-match απο τον wedrum και θα τον κερδισει φυσικα ετσι ωστε να αποδηξει οτι πηρε το αιμα του πισω και να αποχωρησει τελικα δικαιωμενος και αποθεωμενος......αυτο πανω κατω ειναι το σεναριο......κ επισης λενε οτι αν δε παιξει με τον wedrum ισως παιξει με τον antonio big foot.........αλλα τεσπα....σε καθε περιπτωση θελει να αποφυγει τον οβεριμ......
Αν ισχυει αυτο ειναι κριμα για τον φεντορ γιατι πραγματικα ειναι αριστος αθλητης και ακομα κι ας ειναι 34 θα επρεπε να παει να παιξει με τον οβεριμ.....παρ ολα αυτα πιστευω οτι και παλι θα κερδιζε......αλλα οπως και να χει....αν τελικα ο φεντορ αποσυρθει και δεν παιξει με τον οβεριμ τοτε σιγουρα ολα αυτα που εγιναν ηταν κομπινα.....και προσωπικα ειμαι δυσαρεστημενος απο εναν τετοιο αθλητη να συμπεριφερθει ετσι......ειναι κριμα.....
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΒΕΡΙΜ......ΤΕΛΟΣ!!!
Αν αποσυρθει και δεν παιξει.......οσο μεγαλος αθλητης και να ειναι.....και οσο λαμπρη καριερα και να εκανε......στα ματια τα δικα μου θα ειναι μια κοτα.......
Γι αυτο σου λεω....ο κροκοπ φιλε ποτε δε τα εκανε αυτα......και με τον οβεριμ επαιξε στα 35 του(και ηταν και τραυματισμενος) και με τον τζουνιορ ντος Σ*ντος στα 36 του......
Γι αυτο λεω οτι με ταυτιζει πολυ αυτος ο τυπος.....γιατι εχει ψυχη και δεν ειναι κοτα ακομα κι οταν οι πιθανοτητες ειναι εναντιον του.......
Καλημέρα, το ξέρω αυτό το σενάριο, πάντως αυτοί που σου το είπαν 1000% είναι σε ξένα forum, το ξέρω επειδή είμαι και εγώ και ακούστηκε στον αέρα αυτο το σενάριο, φένεται επειδή όλοι είπαν ότι θα κλείσει την καριέρα του εναντίον του Big Foot.
Πιθανό είναι, αλλά θα σου πω εγώ την άποψη μου που είμαι περισότερο ψαγμένος & είμαι χρόνια στο κουρμπέτι

, εάν έκατσε και έχασε δεν είναι αυτός ο λόγος που σου είπαν, γιατί και στους 2 τελευταίους του αγώνες εναντίον AA & Rogers ήταν χάλια και ούτε πιστέυω ότι φοβήθηκε τον Alistair ο Fedor, σε αυτό το επίπεδο οι αθλητές δεν φοβούνται και ειδικά ένας αθλητής με το ειδικό βάρος του Fedor.
Επίσης το σενάριο που σου παρουσίασαν, έχει να κάνει δλδ με το ότι ο Fedor ενδιαφερόταν για την υστεροφημία του & για την κληρονομιά του να το πω απλά, όμως με το να χάνεις από τον werdum δεν σώνεις την υστεροφημία σου ενώ εάν χάνεις από τον καλύτερο που υπάρχει την δεδομένη στιγμή (Overeem) τότε λες έχασες από τον καλύτερο και όχι από έναν καλό αθλητή.
Ο Fedor με τις ενέργειες του όμως τα 4 τελευταία χρόνια, δείχνει ότι ΔΕΝ ενδιαφέρεται για την υστεροφημία του παρα μόνο για τα χρήματα, επίσης ισχύει ότι έχει έναν άλλο αγώνα και λήγει το συμβόλαιο του ΑΛΛΑ δεν σου είπαν ή ξέχασαν να σου πουν ότι τους τελευταίους 2 μήνες έχει μπει σε διαπραγματέυσεις να εισχωρήσει είτε στο UFC είτε να κάνει αναπροσαρμογή με το Strikeforce, επίσης το γεγονός ότι έχασε και ακόμα ο Dana δεν έχει βγάλει τα πικρόχολα του σχόλια ίσως είναι ενδεικτικό της κατάστασης ότι κάτι ψήνεται με το UFC, ίσως ήταν προτιμότερο π.χ να υπογράψει με το UFC χωρίς να έχει χάσει από τον Overeem γιατί άμεσα θα έχανε το διαπραγματευτικό του ατού ότι είναι ακόμη ο καλύτερος. Επίσης τώρα όντας ηττημένος ένα επικείμενο rematch με τον Fabricio θα έχει μεγάλη αναμονή έχοντας παράλληλα στο βάθος τον Alistair, οπότε σε περίπτωση που μπει σε νέες διαπραγματέυσεις με το SF θα τους πει κοιτάξτε να δείτε τι έχω να προσφέρω από άποψη ζήτησης (γιατί από άποψη προσφοράς δεν τίθεται θέμα), ενώ εάν νικούσε Fabricio & Alistair, θα έληγε και το συμβόλαιο του καταρχάς ενώ έχοντας νικήσει το ανταγωνισμό του θα αναγκάζονταν οι ιθύνοντες του SF να του βρούν και νέους ανταγωνιστές, δλδ 1 παχυλο συμβόλαιου του Ρωσου + αλλους αθλητές με αποτέλεσμα να μην γινόταν τίποτε από τα δύο. Τώρα απλά 8α του ανανεώσουν και θα του δώσουν ότι θέλει έχοντας δυο πολυανεμενόμενους αγώνες.
Είναι πολύπλοκα τα πράγματα και επαναλαμβάνω ότι δεν τον νοιάζει να αποσυρθεί ως ο καλύτερος, εάν τον ένοιαζε θα είχε υπογράψει χρόνια τώρα στο ufc και θα προσπαθούσε να αντιμετωπίσει τους καλύτερους (θεωρητικά τουλάχιστον). Επίσης το ότι λέει ότι θα αποσυρθεί για εμένα προσωπικά είναι παραμύθι, απλά το λέει για να εκβιάσει καταστάσεις, δεν γίνεται ένα μήνα πριν να διαπραγματέυεται και τώρα να λέει ότι θα αποσυρθεί
Και εννοείται ότι ο Crocop δεν είναι κότα, αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι κότες, ότι τους λένε κάνουν, όποιον και να τους βάλουν θα αγωνιστούν. Ότι είναι λίγο κρινιάρης είναι, μία λέει ότι θα πάει για ψάρεμα μία λέει οτι θα συνεχίσει, θέλει λίγο τους προβολείς απάνω του αλλά τον αγαπάμε όπως και να έχει, δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν το συμπαθεί γιατί στην ουσία ζήσαμε τα χρυσά χρόνια του mma επί pride με αυτόν τον Fedor, τον Nog, τον Silva, τον Sakuraba, τον Rampage κτλ οι περισότεροι εάν όχι όλοι τους "αγαπάμε" αυτούς τους αθλητές, οι μόνοι που δεν τους εκτιμούν είναι κάτι αμερικανάκια, βλαχαδερά που πάνε στο UFC γιουχάρουν με μπύρες και hot dog στο χέρι, άτομα που έχουν μεγαλώσει με τον Texas Ranger του Chuck Norris lol