Please Help!!!!!Τι να προτιμήσω...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Manos21

Member
Γεια σας παιδιά ονομάζομαι Μανος! :)
Πριν σας πω για το δικό μου πρόβλημα και προσωπικό δράμα και θέσω το ερώτημα μου, θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου για το συγκεκριμένο Site που σίγουρα βοηθάει απίστευτα αφού μηλανε οι εμπειρίες και όχι οι διαφημίσεις και το εμπόριο. ;)
Λοιπόν είμαι στα 23 και με βαθιά θλίψη πριν 1-2 χρόνια άρχισα να παρατηρώ αραίωση στο μαλλί μου από τότε για προληπτικούς καθαρά λόγους αγόρασα κάποια προϊόντα όπως το Dercos aminexil αμπούλες και το priorin extra χαπάκια και ομολογώ ότι είχε βελτιωθεί η κατάσταση. Από τότε χρησιμοποιώ τα χαπάκια Priorin κάθε μέρα και μέχρι τώρα έχω χρησιμοποίηση 2 φορές το Dercos aminexil και μια το Crescina 200,τελευταία φορά πέρυσι. :angel:
;D Ασχολούμαι πολύ με το μαλλί μου με κεριά , ισιώματα κτλπ και δυστυχώς δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς αυτά, έχω αυτό το κόμπλεξ. Τώρα εχω αραίωση μπροστά και κυρίως στα πλάγια όπου αρχίζω και δημιουργώ φεγγαράκια επίσης έχω αραίωση και στο πάνω πίσω μέρος του κεφαλιού μου.
Ευτυχώς έχω κάπως Μακρή μαλλί ακόμα και μπροστά μια φρατζουλα και δεν φαίνετε πολύ! Τους τελευταίους μήνες χρησιμοποιώ μόνο τα χαπάκια Priorin kai τίποτα άλλο !
Πριν κάνω κάποια χάζι επιλογή προϊόντων θα ήθελα μια συμβουλή! Σας παρακαλώ!!!! :worshipper
Τι σαμπουάν να πάρω ? Να ξανά προτιμήσω Dercos aminexili ? Crescina ? κάτι άλλο???
Τι χαπάκια να αγοράσω, πάλι Priorin??? Είδα κάποιες θεραπείες που έχετε στο forum απλά πριν ακολουθήσω κάποια από αυτές είπα να ρωτήσω ξανά με λεπτομέρεια μπας και προτείνει κάποιος κάτι άλλο. :grandpa:

Περιμένω με αγωνιά κάποια απάντηση ώστε να προμηθευτώ το συντομότερο δυνατόν αυτά που θα μου προτείνετε !!! :worshipper

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Please Help!!!!!Τι να προτιμήσω...

:15m:
φαντάσου ότι τα περισσότερα προϊόντα που αναφέρεις τα έχουμε δοκιμάσει και έχουμε τις χειρότερες εντυπώσεις - θεωρούμε ότι είναι @π@τες,και τα λέμε :snakoil:

αποτελέσματα έχει δώσει ο συνδυασμός μινοξιδίλης,κάποιου dht blocker (proscar,revivogen,super Zix,spironolactone) και σαμπουάν κετοκοναζόλης (fungoral,botaderm,abba,revita κ.α)

Manos21

Member

Φίλε μου Thanx για την απάντηση!!

Μετά από αρκετό διάβασμα και ψάξιμο εδώ μέσα απόκτησα αρκετές γνώσης πάνω στο θέμα της τριχόπτωσης και γιαυτο θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που άνοιξαν την συγκεκριμένη σελίδα και στα παιδιά που καταθέτουν της εμπορίες τους βοηθώντας ουσιαστικά τους άλλους.

Αποφάσισα λοιπόν να εφαρμόσω την παρακάτω θεραπεία :

* REVIVOGEN (αυτό γιατί είναι τοπικό και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να ρισκάρω της παρενέργειες που άκουσα ότι έχουν τα άλλα!)

* REGAIN 5% (Γιατί από ότι είδα συμπεριλαμβάνετε σε όλες της θεραπείες ) :angel:

* FUNGORAL 2%
(Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς ποιο σαμπουάν μπορώ να χρησιμοποιώ της υπόλοιπες μέρες ?? Το ULTREX είναι ένταξη?? )

*PRIORIN (συμπληρώματα διατροφής )

Εκτος του PRIORIN ta alla αν τα ψάξω σε φαρμακεία θα τα βρω?? να τα παραγγηλω από έξω??Μήπως ξέρει κανείς σελίδες που τα πουλανε????
από ότι είδα μερικά από αυτά έχει το eBay kai to amazones

Thanks!!!! ;D

show_palmettos

New Member

θα σου προτεινα να παρεις απο το beautypath το revita shampoo το οποιο εχει μεσα κετοκοναζολη η οποια εχει δειξει οτι εχει και regrowth δραση σε ερευνα.....oi priorin ειναι καψουλες κατα της τριχοπτωσης και οχι χαπια...χαπια θεωρουνται η φιναστεριδη και η ντουταστεριδη...κατα τη γνωμη μου αν θες κατι φυτικο παρε καψουλες sae palmetto που περιεχουνε βητα σιτοστερολη η οποια σταματαει τη μετατροπη της τεστοστερονης σε διιυδροτεστοστερονη και στους δυο τυπους της ομως! αν παρεις ιπποφαες θα δεις οτι εχει πολυ καλα συστατικα μεσα (190 στο συνολο) δηλαδη και βιταμινες A,C,E ΚΑΙ ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ Ω3 Ω6 Ω7 Ω9 KAI ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΙΝΟΞΕΑ (κυστινη,μεθειονινη,αργινηνη,ταυρινη κτλπ) αν θες παραλληλα με το ιπποφαες παιρνε και καψουλες biocapsil ή πριοριν που εχουν σε μεγαλυτερη ποσοτητα την κυστινη και την μεθειονινη απο το πολυτροφιμο ιπποφαες
αν θες μπορεις να φτιαξεις τοπικο διαλυμα σπιρονολακτονης αλλα καλυτερα ως υγρης μορφης φορμουλα που να κανει και regrowth και μπλοκαρισμα της dht (γιατι εχει σε μικρο ποσοστο τηνβ-σιτοστερολη για τοπικη εφαρμογη μεσα στα συστατικα του) ειναι τελεια η περιπτωση του spectral dnc-l που κι αυτο μπορεις να το αγορασεις απο το beautipath ή απο το e-aroma...δε θες to revita σαν σαμπουαν με κετοκοναζολη? παρε το fungoral...δε θες σαμπουαν με κετοκοναζολη αλλα θες ενα που να ελεγχει τα επιπεδα του σμηγματος στοτ ριχωτο της κεφαλης σου? παρε το abba ή το benostan
αντε καλο ξεκινημα θεραπειας και με υπομονη θα κερδισεις οσα δυνατον περισσοτερα μαλλια μπορεις να επανακτησεις :-*

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

Μάνο,
το priorin είναι γενικό και αόριστο προϊόν για νύχια,δέρμα και κατ'επέκταση τρίχα,χωρίς να περιμένεις αποτέλεσμα - συμπληρωματική και ΌΧΙ βασική θεραπεία

πάρε ένα τζελ αλόης-που θα χρειαστεί και μας βοηθάει ουσιαστικά-και απλώς πρόσεξε λίγο την διατροφή σου => μοσχαρίσιο κρέας,ψάρι,σαλάτες,γάλα,αυγά,τσάι και προϊόντα βρώμης (κουλουράκια,νιφάδες κ.α)

ο συνδυασμός των 3 που έγραψες είναι δοκιμασμένος και αποδίδει αποτελέσματα στο 4-6-8-12μηνο :grandpa:

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα