Piloxll

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pithikas

Well-Known Member
Είναι πολύ αξιόλογη συσκευή από πολλές πλευρές, δεν χρησιμοποιεί απλά χαλκό και ψευδάργυρο όπως ακούγεται αλλά ιόντα, τα οποία όντως μπορούν να περιορίσουν την δράση του 5ar με τον τρόπο που τα διοχετεύει κάτω από το δέρμα.
Επίσης συνδυάζει όλα τα θετικά του roller, ηλεκτροδιέγερσης και LLLT.
Πιστεύω πως σίγουρα μπορεί να βοηθήσει...το θέμα είναι σε τι βαθμό
Μα η παραγωγή της dht γίνεται στον προστάτη. Στο δέρμα ελάχιστο ποσοστό σχηματίζεται σε dht και αμφιβάλλω αν μπορούν να κάνουν κάτι τα ιόντα.
Εδώ θα διαφωνήσουμε, ίσως πρώτη φορά, αλλά και πάλι αν όντως γίνεται δωρεάν η δοκιμή καλώς να γίνει..
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μα η παραγωγή της dht γίνεται στον προστάτη. Στο δέρμα ελάχιστο ποσοστό σχηματίζεται σε dht και αμφιβάλλω αν μπορούν να κάνουν κάτι τα ιόντα.

Θα διαφωνήσω πλήρως.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16982574

Πιστεύω πως η όλη ζημιά γίνεται τοπικά, στους ιστούς και κυρίως στο ίδιο το δέρμα που δρα ανεξάρτητα ως ενδοκρινής αδένας.
Θα σου πω και ένα εντελώς τυχαίο παράδειγμα για να μην βάζω αμέτρητες έρευνες κλπ.
Κατά καιρούς κάνω χρήση τεστοστερόνης. Αν κάνω την ένεση ενδομυϊκά, όλα κυλάνε φυσιολογικά και η dht μαζί με τα οιστρογόνα φτάνουν πχ στις εξετάσεις μηνός ας πούμε στο 100 η πρώτη και στο 80 τα δεύτερα. Μαλλί απείραχτο.
Αν τώρα την κάνω είτε υποδόρια είτε βάλω τζελ τεστοστερόνης, σε δυο μόνο ημέρες βγάζω τρομερή λιπαρότητα σε όλο το πρόσωπο και στο μαλλί, στις εξετάσεις η dht αυξάνει κατά 30% περισσότερο και τα οιστρογόνα πολλές φορές και 40%. Το μαλλί αρχίζει και ατονεί εντελώς από την δεύτερη εβδομάδα.
Αυτό συμβαίνει και σε αρκετούς χρήστες τεστοστερόνης που έχουν κληρονομικό θέμα.
Δεν λέω πως τα συστημικά ανδρογόνα δεν κάνουν ζημιά, αλλά πιστεύω πως η τέστο μεταβολίζεται σε μεγάλο ποσοστό σε ιστούς και δέρμα. Απόλυτος δεν είμαι, απλά η γνώμη μου.
 
Τελευταία επεξεργασία:

leas

Well-Known Member
https://www.hairlosstalk.com/interact/threads/pilox-released-the-cure.92033/

Ανέβασα λινκ, απο νήμα γνωστού φόρουμ του εξωτερικόυ οπου υπάρχουν σχόλια για την συσκευή που συζητάμε.,υπάρχουν και ενημερώσεις απο μέλη που την έχουν προμηθευτεί ήδη...
Τελικά έχουμε κάποιο νεο με την δοκιμή;;;
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τελικά έχουμε κάποιο νεο με την δοκιμή;;;
Έχουμε αλληλογραφία από εχθές αλλά δεν νομίζω ότι θα τα βρούμε τελικά...Περιμένω να μου ξεκαθαρίσουν κάτι που μου έχουν ζητήσει, πως ακριβώς το εννοούν.
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ακόμα δεν τα έχουμε βρει, αλλά θέλουν να συμπληρώσω ένα ερωτηματολόγιο και να τους στείλω κάποιες φοτο. Δεν ξέρω ακόμα αν θα το κάνω. Προς το παρόν μου έχουν ζητήσει να ποστάρω μια πρόταση ώστε να δουν πως είμαι εγώ.
Οπότε από την στιγμή που θα ποστάρω την πρόταση που θέλουν και μέχρι να την αφαιρέσω ξανά, θα παρακαλούσα να αφήσουμε λίγο το νήμα χωρίς σχόλια.
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλημέρα. Υπάρχει κάποια πρόταση από την εταιρεία την οποία ακόμα την διαπραγματεύομαι, αλλά δεν μπορώ να συμμετάσχω μόνος μου καθώς η συσκευή δεν θα είναι εντελώς δωρεάν.
Εφόσον θέλουμε να δούμε αν έχει να προσφέρει κάτι, μιας και τελευταία κυκλοφορούν σε ξένα φόρουμ και κάποιες φοτο που δεν φαίνονται fake, έχω σκεφτεί έναν τρόπο να συμμετάσχουν όσοι ενδιαφέρονται.

Προς το παρόν περιμένω την αποδοχή κάποιων όρων από την εταιρία, αλλά επειδή θα πρέπει μετά να ξέρω πως να κινηθώ, θέλω στο παρόν θέμα αν κάποιον τον ενδιαφέρει έστω και λίγο να μου το δηλώσει εδώ και στην πορεία η συζήτηση θα γίνει μέσω pm με συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων στη συζήτηση.
Θα σας στείλω pm όταν και αν έχω κάτι στάνταρ.

Ουσιαστικά θέλω 25 μέλη. Δεν θα υπάρξει καμία δέσμευση στην εκδήλωση ενδιαφέροντος και θα πρότεινα να δείτε τους όρους αρχικά και μετά να το απορρίψετε.

Θα κάνω το παρόν θέμα προς το παρόν ανακοίνωση ώστε να εμφανίζεται αρχικά στην σελίδα και θα προσπαθώ να το κρατώ ενεργό και στην αρχική.
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Gomi φαντάζομαι πως αυτοί που ψάχνεις θα πρέπει να είναι αποκλειστικά από Αθήνα?

Όχι, απ΄οπουδήποτε. Επίσης καλό θα ήταν αρχικά το μαλλί τους να μην ξεπερνάει σε μάκρος τα 8cm...αν και γι αυτό υπάρχει λύση, στην πορεία, αλλά με ελαφρώς διαφορετικούς όρους.
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Προς το παρόν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον 11 μέλη.

@dk1984 , @Alex cantrell , @mimis giova , @Komis , @nothinggr , @le2der , @leas , @lalakis , @Mh2012 , @Γιωργος 65 , @soki

Διαγράφω κάποια μηνύματα ώστε να κρατείται το θέμα όσο γίνεται πιο καθαρό.

Επίσης να αναφέρω πως εξετάζεται σύντομα να μπει προσθήκη στα θέματα κλειστών ομάδων όπου θα συμμετέχουν μέλη κατόπιν έγκρισης από τους Mods. Αυτά τα θέματα δεν θα είναι προσβάσιμα από τρίτους, πχ επισκέπτες αλλά και ούτε από ενεργά μέλη δίχως έγκριση, οπότε η συζήτηση θα μπορεί να γίνεται στο παρόν θέμα και όχι σε pm.

Από κει και πέρα, να αναφέρω πως μπορούν αν θέλουν να συμμετέχουν και γυναίκες, μιας και στο site της συσκευής υπάρχει και κεφαλή για μεγαλύτερο μήκος μαλλιών. Μερικές φοτο απο το piloxll

piloxll.JPG
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλησπέρα. Είχα νεώτερο mail από την εταιρεία όπου αποδέχθηκε κάποιους όρους που έθεσα, οπότε το θέμα πλέον περνάει καθαρά σε εμάς. Έχω μια προθεσμία μέχρι τέλος του μήνα να τους απαντήσω είτε θετικά είτε αρνητικά.
Χρειάζονται 25 μέλη, αλλά η συζήτηση θα ξεκινήσει να γίνεται και στα 20.
 
Μπλουζα