PEPTIDE LOTION

cradle007

New Member
Ο δερματολόγος μου μου πρότεινε το εξής προϊόν:

versionderm.gr/el/trichoptosi-araiosi-mallion/peptide-lotion

Ψάχνοντας στο φόρουμ δεν είδα να αναφέρεται πουθενά.

Το χρησιμοποιώ εδώ και δυο μήνες και δεν είδα καμιά διαφορά στη τριχόπτωση. Όταν μου το πρότεινε μου είπε μάλιστα να είμαι προσεκτικός στη χρήση του, να μην μου πέφτει το υγρό στο μέτωπο μου γιατί θα βγάλω τρίχες και εκεί ???. Βέβαια μου είπε να παίρνω και μαζί και φίνα αλλά εγώ δεν θέλω.

Το γνωρίζει κάποιος αυτό το προϊόν; Αξίζει;

(Είμαι 29 ετών και έχω επιθετική τριχόπτωση εδώ και ένα χρόνο. Δοκίμασα regaine 3 μήνες καμία διαφορά. Φίνα 2 μήνες καμία διαφορά. Τώρα σκέφτομαι να πάρω το DERCOS AMINEXIL PRO MEN)

Ευχαριστώ
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ουσιαστικά είναι σαν το renokin με άλλη ονομασία...
http://www.renokin.gr/%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF/%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7

Ενώ δεν φαίνεται κακό, δεν δείχνει να φέρνει αποτελέσματα, ενώ μερικοί είδαν κάπως καλύτερα πράγματα στο 6μηνο κοντά.

Πόσο το πήρες αυτό?
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
μια από τα ίδια δηλαδή...Τέσπα, αν σταθείς τυχερός για να καταφέρεις κάτι θα πρέπει η όποια θεραπεία διαλέξεις να είναι συνδυαστική. Αν προσπαθείς μόνο με ένα τρόπο - προϊόν να δεις κάτι μειώνεις τις πιθανότητες κατά πολύ. Επίσης επειδή φαίνεσαι λίγο ανυπόμονος, θα πρέπει να μείνεις κάπου στους 6 μήνες σε κάτι για να δεις αν δουλεύει...
 

poem

New Member
Εγω δοκίμασα το Peptide lotion της εταιρείας VersionDerm εδώ και 1 χρόνο περίπου. Ειχα αραίωση μπροστα και στο κέντρο.
Μετα απο 6 μηνες απο την εφαρογή και αφού το χρησιμοποιούσα 2 φορές την ημερα επι 3 μήνες συνεχόμενα (οσο δηλ διαρκει το μπουκαλάκι) είδα μεγάλη βελτίωση. Εβγαλα μαλλιά και στο κέντρο και μπροστά κατι που δεν περίεμενα να πω την αλήθεια.Τωρα το χρησιμοποιώ για συντήρηση 2 φορές την βδομαδα μετα το λούσιμο.
 
Μπλουζα