Palmolive Naturals aloe vera

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

ntinos04

Member
Παιδιά την καλημέρα μου στο forum. Εδώ και λίγες μέρες άρχισα κ εγώ με τη σειρά μου να μπαίνω στο καράβι τις ελπίδας αρχίζοντας με fina-minox κ κρεμούλα fingural. Αυτό που μου έλειπε ήταν ένα καλό καθημερινό σαμπουάν όπου αποφάσισα να πάρω το aloe pura herbal.
Στην κυριολεξία έφαγα όλα τα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης που υπάρχουν στο κέντρο και πιστέψτε με είναι αρκετά πολλά, όπως και τα hondos center δεν το είχε πουθενά !!! Σταματήσαν να το πουλάνε δε μπορώ να καταλάβω....;
Τελικά το παρήγγειλα μέσο ίντερνετ από ελληνικό φαρμακείο και το αναμένω στις επόμενες μέρες.
Αυτό που μου πρότειναν σαν εναλλακτικό ήταν το Palmolive Naturals Shampoo [Aloe vera & Seta (Πρωτεΐνες μεταξιού)], το οποίο κ με τη σειρά μου αγόρασα σε σχετικά φτηνή τιμή 3-4 €.
Το χρησιμοποιώ εδώ και λίγες μέρες δε μου κάνει όμως ιδιαίτερη αίσθηση αν και είναι λίγο νωρίς για να σχηματίσω γνώμη περί του προϊόντος. Δυστυχώς δε μπόρεσα να βρω γνώμες γι΄αυτό το σαμπουάν, υπάρχει κανείς που να γνωρίζει περί του θέματος; μπορώ να το χρησιμοποιώ ή να το αφήσω καλύτερα; εννοείται πως όταν έρθει το άλλο αυτό θα μείνει στην άκρη αλλά γενικός μιλάω σαν σαμπουάν πως σας φαίνεται θα το προτείνατε στα "καλά" περί καθημερινού λούσιμου; π.χ. τα προϊόντα με άργυρο (zink) δεν προτείνονται, όπως κάποια άλλα τα οποία ίσως να είναι βλαβερά ή να κάνουν περισσότερο κακό. Αυτό έχει τίποτα τέτοιο;
Παρακάτω έχω τα συστατικά του για όσους γνωρίζουν γιατί εγώ δεν έχω ιδέα αν τελικά κάνουν καλό ή κακό στη θεραπεία:
Aqua, Sodium C12-13 Pareth Sulfate, Cocomidea MEA, Sodium Chloride, Behenyl Alcohol, Dimethicone, Parfum, Clycol Disteorate, DMDM Hydontoin, Polyquatenium-7, Tetrasodium EDTA, Citiric Acid, Aloe Barbadensis, Prunus Persica, Chamomila Recutita, Mentha Aquatica, Lamium Album, Mel, Cedrus Atlantica, Hydrolyzed Silk, Alpha-Methyl Ionone, Bulyphemyl Methylpropional, Coumarin, Xexyl Cinamal, Limorene, Linalool.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

komgr

New Member
Απ: Palmolive Naturals aloe vera

Ο Ψευδάργυρος (Ζinc) δεν κάνει κακό απλά δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε σύντομο χρονικό διάστημα με μινόξ γιατί τότε η μινόξ δν δρα καθόλου ή δεν δρα όπως θα έπρεπε (δλδ είτε βάζεις είτε δεν βάζεις το ίδιο είναι).
Τώρα τα σαμπουάν δεν τα ξέρω αλλά από αυτά που βλέπω είναι οκ.
Καλή επιτυχία με την θεραπεία.Εγώ εδώ και 1,5 μήνα ξεκίνησα μινόξ-φίνα αλλά ακόμα δεν έχω δει και τπτ (δλδ νέες τρίχες να μεγαλώνουν).Έχει σταματήσει η τριχόπτωση αλλά οι νέες τρίχες που βγαίνουν δν μεγαλώνουν.Περιμένω και εγώ να δω γιατί ακόμα είναι νωρίς.

Nio

New Member

Κλασσικά ακομα ένας οχι επιβεβαιωμένος μύθος της AGA. η ΜΙΝΟΞ επιδρα με τον ψευδάργυρο κάτω απο ορισμένες συνθήκες (π.χ θερμοκρασία) μετά από αρκετή ώρα και όχι άμεσα. Μέχρι να γίνει αυτή η αντίδραση που όλοι εδώ μέσα φοβούνται τα συστατικά του σαμπουάν όπως και η μινόξ της βρίσκονται ήδη στους θύλακες χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα...

vayero

Member

αν ψαχνεσαι για ενα απλο καθημερινο σαμπουαν επειδη ψαχνω κι εγω ενα εναλλακτικο με το libroman το οποιο να ειναι οσο το δυνατον απαλλαγμενο απο διαφορα χημικα προσθετα sls, parabens, propylene glycol κλπ εχω βαλει στη λιστα υποψηφιοτητας μεχρι τωρα το allergenics και το teatree australian απλως κοιταζω μπας και βρω κατι καλυτερο (η αληθεια βεβαια ειναι οτι παντα δυσκολευομαι να επιλεξω) αν καποιος-α εχει να προτεινει κατι ή να μας πει αν εχει δοκιμασει καποιο απο αυτα, ας βοηθησει. ξεχασα να αναφερω οτι ειναι της optima ή αλλιως οπως το εχω δει να αναφερεται στο ιντερνετ και ως ranson και υπαρχουν και στην ελλαδα

ntinos04

Member

Heyya ναι αυτό είναι το παρήγγειλα από εκεί κ έχει κιόλας έρθει, πάρα πολύ καλό, απλά ήθελα να ξέρω αν γνωρίζει κανείς για αυτό της palmolive που ανάφερα παραπάνω...

orion

Member

tatini είπε:
Έχουν βγάλει και τα body shop σαμπουάν με αλόη. Δεν το έχω δοκιμάσει.

http://www.thebodyshop.com/_en/_ww/catalog/product.aspx?ParentCatCode=C_Hair&CatCode=C_Hair_Shampoo&prdcode=83609m

The Body Shop- Ice Blue Shampoo

Main Ingredients: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, PEG-5 Cocamide, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Menthol, Citric Acid, Benzyl Salicylate, Parfum, Benzophenone-4, Disodium EDTA, Linalool, Citronellol, Aloe Barbadensis Leaf juice, Cl 60730 and Cl 42090.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα