Oral minox εμπειρίες και απο πο αγοράζουμε

ΛΕΣ

Active Member
Καλησπέρα, παιρνω 1mg φινα τα τελευταια 6 χρονια και με εχει κρατησει οπως ημουν + καποιο γκροουθ. Θα ηθελα να ενταξω και την οραλ μινο γιατι απο οτι ακουω εχει αποτελεσματα χωρις τα ασχημα της τοπικης. Εχω χρησιμοποιησει τοπικη στο παρελθον και ηταν ενα δραμα, λαδωνε τα μαλλια, βρωμιζε τα μαξιλαρια, ερεθισμος, πριξιμο. Οπότε θα ηθελα τι γνωμη σας απο που προμηθευστε οραλ μινο, ποια ωρα την παιρνετε και γενικοτερα αλλα τιπσ. Σκεφτομαι να ξεκινησω με τα 2,5 mgως αρχικη δοση και βλεπουμε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

myphone

New Member
Εγώ άρχισα πρόσφατα, 2.5 mg. Αγόρασα από ένα φαρμακείο στην Βούλα που το παραγγέλνει από ένα εργαστήριο. Κάπου 9-10€ τα 30 χάπια. Απ ό,τι έχω καταλάβει τα πιο πολλά φαρμακεία φτιάχνουν. Παίρνω το χάπι πριν κοιμηθώ.

Επίσης όπως μου εξήγησε ο Λορενζο, το συκώτι του κάθε ανθρώπου μεταβολίζει σε διαφορετικό βαθμό τη μινοζ στην δραστική της ουσία. Επομένως η δοσολογία μπορεί να μην ίδια για τον καθένα. Πχ αν πάρεις 5mg και μετρήσεις την πίεση σου μετά από 2-3 ώρες και εχει πέσει εμφανώς, τότε μεταβολίζει σε μεγάλο βαθμό την μινοξ και μπορείς να πας σε χαμηλότερη δόση. Αντίστοιχα μπορεί να χρειάζεσαι και μεγαλύτερη. Τουλάχιστον έτσι τα κατάλαβα.

Τελευταία επεξεργασία:
Εγώ άρχισα πρόσφατα, 2.5 mg. Αγόρασα από ένα φαρμακείο στην Βούλα που το παραγγέλνει από ένα εργαστήριο. Κάπου 9-10€ τα 30 χάπια. Απ ό,τι έχω καταλάβει τα πιο πολλά φαρμακεία φτιάχνουν. Παίρνω το χάπι πριν κοιμηθώ.

Επίσης όπως μου εξήγησε ο Λορενζο, το συκώτι του κάθε ανθρώπου μεταβολίζει σε διαφορετικό βαθμό τη μινοζ στην δραστική της ουσία. Επομένως η δοσολογία μπορεί να μην ίδια για τον καθένα. Πχ αν πάρεις 5mg και μετρήσεις την πίεση σου μετά από 2-3 ώρες και εχει πέσει εμφανώς, τότε μεταβολίζει σε μεγάλο βαθμό την μινοξ και μπορείς να πας σε χαμηλότερη δόση. Αντίστοιχα μπορεί να χρειάζεσαι και μεγαλύτερη. Τουλάχιστον έτσι τα κατάλαβα.
ναι αυτο εχει πολυ σημασια ,συμπληρωματα οπωσ το msm μπορουν να αθξησουν το ενζυμο στο σικοτι αλλα αθξαμονται και οι παρενεργεισ ,γιαθτο με το να περνεισ χαπι μινοηιδιλησ μπορει να βαζεισ και τρετινοινη τοπικα μια δθο δορεσ την εβδομαδα ωστε να αθξηθει και στο τριχωτο ,δεν εξαρταται μονο απο το ποσο sulta1 εχει στο σικοτι σοθ ειναι ενα 80-20 Η 90-10 .παλια λεγανε οτι εχει σημασια 100 τισ εκατο ποτπ τ σθκοτι

Μπλουζα