Oleanolic acid (dht blocker ? )

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει πιο παλια , εχω παρει το frezyderm hair force shampoo το οποιο περιεχει Oleanolic acid και καπου διαβασα οτι ειναι dht blocker ,ισχυει η λεω μπουρδες και αν ισχυει ειναι δυνατο η οχι , εαν καποιος ξερει ας βοηθησει , ευχαριστω .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

punished.snake είπε:
Αν δε κανω λαθος ισχυει. Μην περιμενεις ομως πολλα απο κατι που μενει στο κεφαλι το πολυ 5 λεπτα.

λες ε !
αν λουζομουνα 2 φορες την ημερα θα ηταν λαθος η οχι γιατι η αγωγη λεει 3 φορες την εβδομαδα, παντως ευχαριστω για την απαντηση .

μα κανενας αλλος δεν εχει αποψη !!!

Κοιταξε, το εχω χρησιμοποιησει το σαμπουαν αυτο. Καλο ειναι να το πας 3 φορες τη βδομαδα γιατι ειναι και λιγο ακριβο αν θυμαμαι καλα. Αν λουζεσαι με καποιο ηπιο σαμπουαν μεχρι 2 λουσιματα τη μερα ειναι οκ. Αυτο που θελω να πω ειναι μην περιμενεις πολλα απο οποιαδηποτε σαμπουαν γιατι ο χρονος που μενει στο κεφαλι ειναι περιορισμενος.

shark3

New Member
φιλε μου το σαμπουαν ειναι πολυ καλο αλλα μη ξεφευγεις απο τη συνιστωμενη δοσολογια και δεν ειναι θεμα ακριβης τιμης (η ποσοτητα με την προτεινομενη χρηση κραταει 3 μηνες και κατι)
δινει πολυ καλη αισθηση καθαριοτητας στο τριχωτο και καλο οπτικο αποτελεσμα
εγω το συνδιαζω εναλλαξ με epicrin
παρολο που δεν κανω αλλη θεραπεια (περα απο ρολερ 0.5 μια φορα την εβδομαδα)σε βαθος 1 χρονου περιπου το μαλλι μου δειχνει αρκετα καλυτερο και δεν ειναι μονο ιδεα μου
ο πιο σκληρος κριτης μου(ο μικρος γιος μου)
μου ειπε:
μπαμπα τα μαλλια σου γιναν πιο πολλα
(οχι δεν κανω διαφημιση και δεν εχει καμια σχεση η δουλεια μου με φαρμακεια η κατι αναλογο)
υ.γ πιστευω οτι και το ρολερ επαιξε σημαντικο ρολο
οχι στο να κανω τζιβες αλλα στο να φαινονται εστω δυνατοτερα και πιο πυκνα

shark3 είπε:
φιλε μου το σαμπουαν ειναι πολυ καλο αλλα μη ξεφευγεις απο τη συνιστωμενη δοσολογια και δεν ειναι θεμα ακριβης τιμης (η ποσοτητα με την προτεινομενη χρηση κραταει 3 μηνες και κατι)
δινει πολυ καλη αισθηση καθαριοτητας στο τριχωτο και καλο οπτικο αποτελεσμα
εγω το συνδιαζω εναλλαξ με epicrin
παρολο που δεν κανω αλλη θεραπεια (περα απο ρολερ 0.5 μια φορα την εβδομαδα)σε βαθος 1 χρονου περιπου το μαλλι μου δειχνει αρκετα καλυτερο και δεν ειναι μονο ιδεα μου
ο πιο σκληρος κριτης μου(ο μικρος γιος μου)
μου ειπε:
μπαμπα τα μαλλια σου γιναν πιο πολλα
(οχι δεν κανω διαφημιση και δεν εχει καμια σχεση η δουλεια μου με φαρμακεια η κατι αναλογο)
υ.γ πιστευω οτι και το ρολερ επαιξε σημαντικο ρολο
οχι στο να κανω τζιβες αλλα στο να φαινονται εστω δυνατοτερα και πιο πυκνα
και εμενα μου φαινεται καλο σχεδον ενα μηνα που το εχω,αλλα αυτες οι ρημαδες οι τριχες οταν κανω μπανιο δεν σταματανε να πεφτουν, το ρολερ καθε ποτε το χρησιμοποιεις αδερφε .

shark3

New Member
το ρολερ μια φορα την εβδομαδα
και προσεξε δε λεω οτι το σαμπουαν μου ελυσε το προβλημα
αλλα οτι εχουν καλυτερη εικονα τα μαλλια
αν και κατι κανει στην τριχοπτωση αλλα μη περιμενεις θαυματα

Μπλουζα