NW stage VI - ΜΕΤ 5/10/2020 - Το βιντεο..

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
https://www.youtube.com/watch?v=xysUjKZ7L6E

Screenshot 2021-08-04 at 17-40-21 Hairloss Forum- Πασχάλης 4000+ τριχοθυλάκια-7,5 μήνες μετά τ...png

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member

Τρεις προσωπικες παρατηρησεις:

Α) Το αποτελεσμα ειναι καλο. Καλη πυκνοτητα, καλη φυτρωση.

Β) Για τους πλεον παρατηρητικους:

Γιατι, κ. Αναστασακη, γραφετε και λετε αρκετες ανακριβειες; Ειναι επαγγελματικα ορθο αυτο που κανετε; Αραγε, που βρισκεται η αληθεια; Τι να πιστεψουμε απο οσα γραφετε και λετε στα νηματα παρουσιασεων και στα video. Χθες σε μια αλλη παρουσιαση σας επισημανα οτι στο νημα γραφατε για 2400 grafts, ενω στο video της ιδιας παρουσιασης 2700 grafts. Και δεν μπηκατε καν στον κοπο να απαντησετε στις ανακριβειες που εσεις ο ιδιος αναφερατε!!!

Στο παρον, λοιπον, περιστατικο...

Στο νημα της μεταμοσχευσης (μπορει ο καθενας να παει και να διαβασει) γραφετε οτι οι φωτογραφιες ειναι στους 9 μηνες.

Αντιθετα, στο παραπανω video λετε οτι ειναι στους 7,5 μηνες!!! Που βρισκεται η αληθεια;

Μαλιστα, στο video λετε την περιφημη ατακα...εχει ακομη 30% να δωσει ως αποτελεσμα!!! Ποιο; Αυτο που βρισκεται στους 9 μηνες!!! Μα αυτο ειναι πλεον ολοκληρωμενο. Ποιον κοροϊδευετε;

Προσοχη! Μην αρχισετε τις δικαιολογιες...οτι δηθεν οι φωτογραφιες ειναι στο 9μηνο, ενω το video στο 7μηνο. Οι παρατηρητικοι θα δουν οτι ο πελατης φορα ακριβως τα ιδια ρουχα, εχει ακριβως το ιδιο μηκος μαλλιου και χτενισμα και στις φωτογραφιες και στο video. Αρα, το υλικο παρθηκε την ιδια ημερα στο γραφειο σας.

Που βρισκεται, λοιπον, κ. Αναστασακη, η αληθεια; Γιατι αυτες οι ανακριβειες;

Γ) Ο φιλος oreo και ο αγαπητος Cvial εκαναν μια παρατηρηση που προσωπικα την εχω κανει σε πολλα νηματα της κλινικης σας. Μια παρατηρηση που αφορα διασπαρτες αντιαισθητικες τριχες στη hairline.

Screenshot_20210804-152934.png

Εχω ξαναγραψει οτι ενα σοβαρο λαθος, κατα την προσωπικη ταπεινη γνωμη, που διαπραττει ο κ. Αναστασακης, ειναι οτι, ενω "χτιζει" ψηλα τις hairline (περιπου 9 cm απο τα φρυδια), αφηνει διασπαρτες φυσικες τριχες να ανεμιζουν στο κουτελο των πελατων.

Ειναι αισθητικα ωραιο αυτο που βλεπουμε στην παραπανω φωτογραφια; Ποιος ο λογος να μην εχουν αφαιρεθει οι τριχες μπροστα απο την οριοθετημενη hairline; Τι προσφερουν; Φυσικοτητα; Ισα-ισα. Μαλλον, προδιδουν απο μακρια την επεμβαση που εχει γινει.

Επαναλαμβανω...δεν ειναι συμπτωση. Δεν ειναι τυχαιο περιστατικο. Τα μονιμα μελη του forum θα θυμουνται οτι στο παρελθον και σε άλλα νηματα της κλινικης εχω παρεμβει και εχω επισημανει το συγκεκριμενο λαθος τακτικης του κ. Αναστασακη.

aeratos28

Just aeratos
Ο πελάτης είναι ευχαριστημένος tol

Γιατι, κ. Αναστασακη, γραφετε και λετε αρκετες ανακριβειες; Ειναι επαγγελματικα ορθο αυτο που κανετε; Αραγε, που βρισκεται η αληθεια; Τι να πιστεψουμε απο οσα γραφετε και λετε στα νηματα παρουσιασεων και στα video. Χθες σε μια αλλη παρουσιαση σας επισημανα οτι στο νημα γραφατε για 2400 grafts, ενω στο video της ιδιας παρουσιασης 2700 grafts. Και δεν μπηκατε καν στον κοπο να απαντησετε στις ανακριβειες που εσεις ο ιδιος αναφερατε!!!

Στο νημα της μεταμοσχευσης (μπορει ο καθενας να παει και να διαβασει) γραφετε οτι οι φωτογραφιες ειναι στους 9 μηνες.

Αντιθετα, στο παραπανω video λετε οτι ειναι στους 7,5 μηνες!!! Που βρισκεται η αληθεια;

Μαλιστα, στο video λετε την περιφημη ατακα...εχει ακομη 30% να δωσει ως αποτελεσμα!!! Ποιο; Αυτο που βρισκεται στους 9 μηνες!!! Μα αυτο ειναι πλεον ολοκληρωμενο. Ποιον κοροϊδευετε;

Προσοχη! Μην αρχισετε τις δικαιολογιες...οτι δηθεν οι φωτογραφιες ειναι στο 9μηνο, ενω το video στο 7μηνο. Οι παρατηρητικοι θα δουν οτι ο πελατης φορα ακριβως τα ιδια ρουχα, εχει ακριβως το ιδιο μηκος μαλλιου και χτενισμα και στις φωτογραφιες και στο video. Αρα, το υλικο παρθηκε την ιδια ημερα στο γραφειο σας.

Γ) Ο φιλος oreo και ο αγαπητος Cvial εκαναν μια παρατηρηση που προσωπικα την εχω κανει σε πολλα νηματα της κλινικης σας. Μια παρατηρηση που αφορα διασπαρτες αντιαισθητικες τριχες στη hairline.

Προβολή συνημμένου 38712

Εχω ξαναγραψει οτι ενα σοβαρο λαθος, κατα την προσωπικη ταπεινη γνωμη, που διαπραττει ο κ. Αναστασακης, ειναι οτι, ενω "χτιζει" ψηλα τις hairline (περιπου 9 cm απο τα φρυδια), αφηνει διασπαρτες φυσικες τριχες να ανεμιζουν στο κουτελο των πελατων.

Ειναι αισθητικα ωραιο αυτο που βλεπουμε στην παραπανω φωτογραφια; Ποιος ο λογος να μην εχουν αφαιρεθει οι τριχες μπροστα απο την οριοθετημενη hairline; Τι προσφερουν; Φυσικοτητα; Ισα-ισα. Μαλλον, προδιδουν απο μακρια την επεμβαση που εχει γινει.

Επαναλαμβανω...δεν ειναι συμπτωση. Δεν ειναι τυχαιο περιστατικο. Τα μονιμα μελη του forum θα θυμουνται οτι στο παρελθον και σε άλλα νηματα της κλινικης εχω παρεμβει και εχω επισημανει το συγκεκριμενο λαθος τακτικης του κ. Αναστασακη.

• Like
Reactions: tol

vlafo

Well-Known Member
Οι διάσπαρτες τρίχες είναι ότι πιο αντιαισθητικό και τονίζουν τη μμ.
Με λέιζερ πρέπει να βγαίνουν όλες δεν είναι τίποτα.
Χερλάιν στα 9 εκατοστά είναι επιεικώς απαράδεκτη,ακόμα και να μη βγαίνουν τα κουκιά πρέπει στα 8 να ξεκινάει το πολύ.

vag25

Well-Known Member
To υψος της hairline μου φαινεται πολυ καλο.
Απλα η κανονικη του ηταν πολυ χαμηλα.
Γενικα ωραιο αποτελεσμα, κουμπωνει στην ηλικια του αψογα με τα λευκα.
Η hairline επισης πολυ φυσικη.

manly_Man

Well-Known Member
Χερλάιν στα 9 εκατοστά είναι επιεικώς απαράδεκτη,ακόμα και να μη βγαίνουν τα κουκιά πρέπει στα 8 να ξεκινάει το πολύ.
όντως φαίνεται άσχημο να προεξέχουν μπροστά ξέμπαρκες τρίχες και τονίζουν την υποχώρηση της hairline. Το καλύτερο είναι να αφαιρεθούν τελείως κατά την επέμβαση με το punch, γιατί με laser είναι ταλαιπωρία καθώς θες επαναλαμβανόμενες συνεδρίες για να φύγουν τελείως.

makis25

Well-Known Member
ρε παιδια εμενα δε μου φαινεται να ειναι στα 9 εκατοστα η hairline παντως . Οντως ειναι προβλημα οι τριχες πιο κατω κρατησε καποιες απ τη νεανικη παλια του hairline .Εγω δε θα τις εβγαζα θα τις λυπομουν . Παντως εκανα μερικους προχειρους υπολογισμους . σκεφτηκα γυρω στα 180cm2 καλυψη με 4100 μοσχευματα . Δηλαδη μεση πυκνοτητα 23 /cm2 .( προφανως καμια 30κατι μπροστα και κατω απο 20 ανα εκατοστο προς τα πισω) Με δεδομενο πως φυτρωσαν ολα καλο να χουμε στο νου μας πως με αυτη την ποιοτητα μαλλιου , αυτη την εικονα εχει μια φυτρωμενη μεση πυκνοτητα αναμεσα στα 20-25 graft ανα εκατοστο2 . Αν ειναι οντως στα 9cm η hairline ανετα τον παιρνει να τη βαλει και ενα εκατοστο πιο κατω, και θα βελτιωθει και η εικονα με τις διασπαρτες τριχες . Με μια πυκνοτητα 35 ανα εκατοστο θα ξοδεψει γυρω στα 600 μοσχευματα . Παντως δε θελω να λεω γνωμη για αποτελεσμα για ο,τι και οσα δεν ειναι αλλα για αυτο που ειναι . Ενα μεγαλο νοργουντ με 4Κ+ μοσχευματα . Με αυτα τα δεδομενα ειναι πολυ καλο το αποτελεσμα . Δε μπορω να σκεφτω καποιον τροπο που με τα ιδια graft θα μπορουσε να ειναι καλυτερο . Μονο με περισσοτερα . Αν υπηρχε δυνατοτητα ή και θεληση απ τον πελατη για ενα στριπακι ακομα γυρω στα 2500 graft , τοτε ενα ποντο κατω το hairline και τα υπολοιπα αυξηση πυκνοτητας απο μπροστα ως πισω και θα ταν μετα το τελειο .

koumparos

Well-Known Member
Με άλλη μια επιτυχημένη θα μιλάμε για σούπερ επαναφορά.Εγω θα ξυλωνα ότι μπορούσα και θα νικαγα την φαλάκρα.Αν και νομίζω ο κύριος είναι ήδη ευτυχισμένος με αυτήν την εικόνα.

andy.k

Active member
Οι τρίχες πρέπει να βγουν οπωσδηποτε. Είναι άλλο πράγμα μπροστά από τη hairline να υπάρχουν μερικές τριχουλες που ξέμειναν και να δινουν μια αίσθηση υποχώρησης, που λες "δείχνει φυσικο, υποχωρησε λίγο η hairline λόγω ηλικιας" και άλλο αυτό που βλέπουμε εδώ. Εδώ υπάρχουν τρίχες 1 εκατοστό μη πω και παραπάνω κάτω από τη hairline και μάλιστα χωρίς να αραιώνουν καν με φυσικό τρόπο, σταδιακα. Δε δείχνει σα μια hairline που έχει υποχωρήσει. Αντιθέτως Προδίδει ότι η πίσω hairline είναι ανακατασκευή και οι μπροστινές τρίχες ανήκουν στην καμιά hairline και δεν αφαιρέθηκαν. Πάντως η νεα hairline, εμένα δε μου φαίνεται ότι είναι πολύ ψηλά. Για το πρόβλημα που είχε ο άνθρωπος δε νομίζω ότι θα μπορούσε να πάρει πολύ πυκνό αποτελεσμα με τόσα μοσχευματα. Επίσης παρατήρησα ότι έχει δυνατη δοτρια και αν έκανε και μια ακόμα καλή fue για πυκνωση (γτ τώρα οκ, υπάρχει κάλυψη αλλά δε το λες και πολύ πυκνο το αποτέλεσμα) θα μπορούσε να έχει πολύ καλύτερη εικονα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση και λόγω ηλικιας και λόγω ηδη nw6 σχεδόν προ της μμ, και λόγω μη χαμηλης οριοθέτησης της hairline, νομίζω ότι μπορεί με ασφάλεια να προχωρήσει σε πύκνωση. Πιστεύω με 2-2,5Μ ακόμα θα βλέπαμε εντυπωσιακό αποτελεσμα. Εξαρτάται βέβαια και πόσο θέλει να το κυνηγήσει και ο ιδιος...

aeratos28

Just aeratos
Όντως καλός είναι ο κύριος..μην λέμε και ανακρίβειες.εγω andy.k λέω πως αν μπει ποτέ για δεύτερη επέμβαση,δεν θα έπρεπε να μπει απλά για πύκνωση .αν πυκνώσει μόνο σε ότι σημείο έβαλε στην πρώτη,θα φαίνεται περίεργο..θα πρέπει αναγκαστικά να κατεβάσει το τωρινό hairline ..oπωσδηποτε.σκεψου πολύ πυκνό το υπάρχον hairline όλοι θα κοιτάνε το σημείο αυτό.μπαμ θα κάνει .ένα εκατοστό κατέβασμα θα χρειαστεί..αν μπει για δεύτερη.
Οι τρίχες πρέπει να βγουν οπωσδηποτε. Είναι άλλο πράγμα μπροστά από τη hairline να υπάρχουν μερικές τριχουλες που ξέμειναν και να δινουν μια αίσθηση υποχώρησης, που λες "δείχνει φυσικο, υποχωρησε λίγο η hairline λόγω ηλικιας" και άλλο αυτό που βλέπουμε εδώ. Εδώ υπάρχουν τρίχες 1 εκατοστό μη πω και παραπάνω κάτω από τη hairline και μάλιστα χωρίς να αραιώνουν καν με φυσικό τρόπο, σταδιακα. Δε δείχνει σα μια hairline που έχει υποχωρήσει. Αντιθέτως Προδίδει ότι η πίσω hairline είναι ανακατασκευή και οι μπροστινές τρίχες ανήκουν στην καμιά hairline και δεν αφαιρέθηκαν. Πάντως η νεα hairline, εμένα δε μου φαίνεται ότι είναι πολύ ψηλά. Για το πρόβλημα που είχε ο άνθρωπος δε νομίζω ότι θα μπορούσε να πάρει πολύ πυκνό αποτελεσμα με τόσα μοσχευματα. Επίσης παρατήρησα ότι έχει δυνατη δοτρια και αν έκανε και μια ακόμα καλή fue για πυκνωση (γτ τώρα οκ, υπάρχει κάλυψη αλλά δε το λες και πολύ πυκνο το αποτέλεσμα) θα μπορούσε να έχει πολύ καλύτερη εικονα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση και λόγω ηλικιας και λόγω ηδη nw6 σχεδόν προ της μμ, και λόγω μη χαμηλης οριοθέτησης της hairline, νομίζω ότι μπορεί με ασφάλεια να προχωρήσει σε πύκνωση. Πιστεύω με 2-2,5Μ ακόμα θα βλέπαμε εντυπωσιακό αποτελεσμα. Εξαρτάται βέβαια και πόσο θέλει να το κυνηγήσει και ο ιδιος...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Όντως καλός είναι ο κύριος..μην λέμε και ανακρίβειες.εγω andy.k λέω πως αν μπει ποτέ για δεύτερη επέμβαση,δεν θα έπρεπε να μπει απλά για πύκνωση .αν πυκνώσει μόνο σε ότι σημείο έβαλε στην πρώτη,θα φαίνεται περίεργο..θα πρέπει αναγκαστικά να κατεβάσει το τωρινό hairline ..oπωσδηποτε.σκεψου πολύ πυκνό το υπάρχον hairline όλοι θα κοιτάνε το σημείο αυτό.μπαμ θα κάνει .ένα εκατοστό κατέβασμα θα χρειαστεί..αν μπει για δεύτερη.

Αν βγαίνουν τα κουκιά, δε θα διαφωνήσω, ένα κατέβασμα στη hairline πάντα είναι καλοδεχούμενο...Πάντως όταν έγραψα για πυκνωση,οκ δεν ήμουν πολύ συγκεκριμένος, αλλα δεν εννοουσα να πυκνώσει άλλο τη hairline...Τη hairline τη θεωρώ επαρκώς πυκνη. Πιστεύω οτι κυρίως θα έπρεπε να ρίξει αρκετά μοσχεύματα στο πανω μέρος β-γ ζωνη , crown, ώστε να "σβήνει" όσο γίνεται πιο ομαλά η ένωση ληπτριας με δοτρια. Αυτό εμένα μου "χτυπάει πολύ"... Από μπροστά δε φαίνεται τπτ, αλλά από πίσω κάνει μπαμ. Υπολείπεται ομοιογένειας το αποτέλεσμα όπως είναι τώρα.

aeratos28

Just aeratos
Βγαίνουν δεν βγαίνουν τα κουκιά αν μπει ποτέ για δεύτερη θα πρέπει να γίνει οπωσδήποτε κατέβασμα.οποια πύκνωση γίνει στα ήδη υπάρχοντα μαλλιά θα τονιστεί φουλ το άδειο κούτελο που είναι και μεγάλο..πάντως αν έκανε μια ακόμα με 3-3.5k grafts θα γινόταν άλλος άνθρωπος..θα έκλεινε κάθε θέμα που έχει τώρα .το χρειάζεται σίγουρα,το θέμα είναι αν θέλει να το κάνει και αν ξέρει τι μπορεί να πάρει με μια ακόμα
Αν βγαίνουν τα κουκιά, δε θα διαφωνήσω, ένα κατέβασμα στη hairline πάντα είναι καλοδεχούμενο...Πάντως όταν έγραψα για πυκνωση,οκ δεν ήμουν πολύ συγκεκριμένος, αλλα δεν εννοουσα να πυκνώσει άλλο τη hairline...Τη hairline τη θεωρώ επαρκώς πυκνη. Πιστεύω οτι κυρίως θα έπρεπε να ρίξει αρκετά μοσχεύματα στο πανω μέρος β-γ ζωνη , crown, ώστε να "σβήνει" όσο γίνεται πιο ομαλά η ένωση ληπτριας με δοτρια. Αυτό εμένα μου "χτυπάει πολύ"... Από μπροστά δε φαίνεται τπτ, αλλά από πίσω κάνει μπαμ. Υπολείπεται ομοιογένειας το αποτέλεσμα όπως είναι τώρα.

oreo

Well-Known Member
Εμένα μου αρέσουν αυτές που ξεκινάνε στα 5-5.5 cm, παίζει όμως ρόλο κ το κεφάλι κ το πρόσωπο.

oreo

Well-Known Member

Προβολή συνημμένου 38712

tol έτσι μου έρχεται να βρώ τον συμπαθέστατο κύριο, να του επιτεθώ με τσιμπιδάκι και να του καθαρίσω το μέτωπο.

• Like
Reactions: tol

Legwg James

Well-Known Member
Αυτές οι περιττές τρίχες που λέτε πάντως φαντάζομαι μπορεί να τις παίρνει και ο ίδιος με μία μηχανή ή shaver. Βέβαια γιατί να το κάνει όταν θα μπορούσαν να είχαν αφαιρεθεί θα μου πείτε και δε θα διαφωνήσω. Πάντως δε μου φαίνεται ''προβλημα''. Βέβαια δεν είμαι και σχετικός του αθλήματος οπότε δε θα προβώ σε κάποια βαρύγδουπη δήλωση. Φαίνεται όμορφο το αποτέλεσμα του.

Georgie

Well-Known Member
Εμένα μου αρεσει το αποτέλεσμα .
Θα συμφωνήσω με τον @Andy και με τον @oreo και θα εξηγήσω το γιατι .

Με τον Andy για το πλάνο για μια επαναληπτική για πύκνωση με σβήσιμο στις πίσω ζωνες .
Με τον Oreo οτι δεν ταιριάζουν όλα σε ολους !

Αισθητικά το υψος της hairline το βρίσκω ταιριαστό με τα χαρακτηριστικά του προσώπου .
Δε θα μπορούσα να φανταστώ το φίλο με πιο χαμηλή και νεανική hairline .

Για τις τρίχες στο μέτωπο θα συμφωνήσω με τον @tol .

Overall όμως τεράστια αλλαγη
Well done

Τελευταία επεξεργασία:

andy.k

Active member
Βγαίνουν δεν βγαίνουν τα κουκιά αν μπει ποτέ για δεύτερη θα πρέπει να γίνει οπωσδήποτε κατέβασμα.

Αέρατε, για να μην υπαρχει παρανοηση, λέγοντας "κουκιά" εννοώ μοσχεύματα, όχι χρηματα! Για να πήγε στον Αναστασάκη ο συγκεκριμένος οπου πιστευω θα εδωσε ένα δεκαρικό πάνω κάτω, πιθανότατα μπορεί να διαθεσει χρήματα και για μια δεύτερη μμ. Θα συμφωνούσα λοιπόν ότι πρέπει να κατεβάσει τη hairline εφοσον έχει αρκετά μοσχεύματα και για επαρκη πυκνωση και για κατέβασμα. Αλλά εάν δεν έχει όσα χρειάζονται, νομίζω ότι προέχει η πύκνωση όπως την περιέγραψα παραπάνω και όχι το κατέβασμα. Από το βίντεο δε μου φάνηκε και τόσο ψηλά η hairline, γι'αυτό και επιμένω. Πόσο χαμηλά να την πάει στα 50φευγα ο κύριος?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα