NW stage IIIv-IV - MET 4/9/2019 - 2500 FUs - F.U.T. - Άνδρας 30 ετών

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Συγγνωμη, αλλά, μαλλον, δεν εχετε διαβασει τα πολλα σχολια σχετικα με το συγκεκριμενο θεμα που εχω γραψει στο forum (λογικο αλλωστε...ποιος ειμαι, ωστε τα σχολια μου να τυχαινουν ευλαβικης αναγνωσης ; ).

Σας ενημερωνω, λοιπον, οτι πολλες φορες εχω στηλιτευσει αυτες τις τακτικες αποκρυψης της αληθειας απο πολλες κλινικες. Μελη του forum που, ισως, τα εχουν διαβασει, μπορουν να το επιβεβαιωσουν. Καθε φορα που παρατηρουσα σε μια παρουσιαση περιεργες ληψεις φωτογραφιων, το αποδοκιμαζα αμεσα.

Επιπλεον, συμφωνω οτι οι δικες σας παρουσιασεις ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ σε συγκριση με πολλες κλινικες, ειδικα τις εγχωριες.

Ωστοσο, εξακολουθω να εχω τις ενστασεις μου σε καποιες παρουσιασεις σας. Επειδη εχω την απαραιτητη εμπειρια, επιμενω οτι η επιμελημενη χρηση toppik δεν ειναι ευκολα αντιληπτη. Χρειαζεται εμπειρο ματι, για να την προσεξει. Το 90% μη χρηστων toppik δεν μπορει να την αντιληφθει.




Προς απαντηση και προς επιρρωση των γραφομενων μου, ανεβαζω φωτογραφιες που τραβηξα πριν απο 5 λεπτα, με καλο φωτισμο και χρηση toppik...περιορισμενη μεν χρηση (με καθημερινη χρηση η συσκευασια των 55 gr μου φθανει για πεντε μηνες), αλλά αρκετη, για να βελτιωσει την ηδη καλη κατασταση του μαλλιου μου.

Ρωτω, λοιπον, ποσοι ανθρωποι βλεποντας αυτες τις φωτογραφιες θα αντιλαμβανονταν την χρηση toppik;

Ή για να θεσω το ερωτημα υπο αλλη βαση...συγκρινοντας τις δικες μου φωτογραφιες με αυτες του πελατη στο συγκεκριμενο νημα, για ποιον θα βαζατε το χερι στη φωτια οτι δε χρησιμοποιει ινες;

Ευχαριστω πολυ για την κατανοηση σας!

Προβολή συνημμένου 28545

Προβολή συνημμένου 28546

Προβολή συνημμένου 28547

Προβολή συνημμένου 28548

Ειναι πολυ ενδιαφέρον που μπήκατε σε όλη αυτη την διαδικάσια.
Με την εμπειρία που έχετε στην άναλυση φωτογραφιών ειμαστε βεβαιοι πως θα συμφωνησετε πως οι φωτογραφιες σας
δεν έχουν καμια σχέση και εστιαση με αυτες ποιυ ανεβασαμε.
Και παρόλα αυτα, το Tοππικ φαίνεται!
Ειναι σωστό αυτο που λετε, η χρηση Τοππικ δεν γινεται ευκολα αντιληπτή.
Σε macro φωτογραφιες γινεται.
Και ειδικα σε αυτες που ανεβαζοει η Anastasakis Hair Clinic.

Ελπίζουμε κάποια στιγμή οι εκατονταδες που διαβαζουν τα σχόλια και πραγματικά ενδιαφερονται να κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών και αναζητούν κλινική (αλλά δεν γραφουν στο φορουμ) να μπορέσουν να διαβάζουν κυρίως, ή και μόνο, πόστς που να ασχολούνται με το ζητούμενο, που ειναι η μεταμόσχευση μαλλιών και το περιστατικό που αναρταται. Με άσχετα πόστσ, θεωρίες, εικασίες, φωτογραφίες μελών μέσα σε ποστ κλινικής για να υποστηρίξουν το όποιο επιχείρημά τους, τα μέλη που έχουν ανάγκη να μάθουν για την μεταμόσχευση καταλήγουν να χάνονται, να γίνονται αδίκως καχύποπτοι και να μην προχωράνε.
Ειναι άδικο προς όλους αυτούς τους νέους και μη ...φανερούς, να αφήνουμε την ουσία και να ασχολούμαστε με άσχετα θέματα.
Θα ήταν πολύ ευχαριστο να χρησιμοποιούσαμε όλοι μας το χρόνο μας σε πιο χρήσιμα πράγματα από το να κατηγορούμε έμμεσα μια κλινική για απάτη αγαπητε @tol κάνοντας ολόκληρο αναπαράσταση. Τροφή για σκέψη....
 

vlafo

Well-Known Member
Βλέπω το μαλλί του tol πραγματικά είναι τοπ class.
Ένας από τους λόγους να κάνω μμ ,είναι βλέποντας πως μπορει να ξαναγίνει το μαλλί κάποιου σαν 20χρονου -υπό προϋποθέσεις βέβαια.
 
Μπλουζα