NW stage IIIv-IV - MET 31/7/2017 - 2300 F.Us - F.U.T. - Άνδρας

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η φύτευση στην hairline ήταν ασύμμετρη, πιο πολύ δεξιά (σε μήκος) όπως τον βλέπουμε παρά αριστερά οπού ουσιαστικά έγινε μόνο σε έναν λημνίσκο. Για αυτό και φαίνεται πιο "φορτωμένη" η δεξιά του πλευρά (που είχε όμως και περισσότερο μαμα μαλλί) από πανοραμική λήψη αφού το μήκος της τρίχας από μπροστά σκεπάζει και λίγο τις πίσω περιοχές κανοντάς τες να φαίνονται πιο πυκνές. Στο βίντεο φαίνεται πιο καθαρά και δίνει καλύτερη εικόνα του αποτελέσματος που είναι πολύ καλό από μπροστινές μετωπικές (ή και λίγο υπερυψωμένες) λήψεις. Από πάνω είναι λογικό να έχει αδυναμίες, για να μην έχει έπρεπε να γίνει μια πύκνωση τουλάχιστον 600-800g. Για την ηλικία του μια χαρά, αν δε αφήσει και το μαλλί πιο μακρύ θα καλύψει και τις πίσω ζώνες.

Για stand alone αποτέλεσμα με 2300g και την φιλοσοφία του γιατρού περί μαραθωνίου πολύ καλό.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Η ΜΕΤ δεν είναι σπρίντ.
Ειναι μαραθώνιος.
Πρέπει να κρατας "δυνάμεις
Aυτή είναι όλη η ουσία 100% αλλά υπάρχουνε και εξαιρέσεις (για σπρίντ) που μπορείς να επέμβεις και να κάνεις θαύματα αρκεί να πληρούνται οι προυποθέσεις αυτές (ηλικία,δότρια,αργή τριχόπτωση).
Στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα θεωρώ ότι η μη σωστή στρατηγική αφορούσε μόνο το κομμάτι του crown που πέσανε τα 500g.Aν πηγαίνανε όλα στο forlock θα μιλούσαμε για εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα που μαζί με τα μαμά μαλλιά θα το απογειώνανε.
Εκτός και ήταν και επιθυμία του πελάτη, αλλά σπαταληθήκανε g χωρίς ουσιαστικό λόγο.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα