ntinos04, fue 5113 grafts, 07/05/2019, ahc Θεσσαλονίκη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ntinos04

Member
Παιδιά καλησπέρα. Με συγχωρείται αλλά λόγο εργασίας παραμέλησα να ενημερώσω το νήμα. Λοιπόν τις φωτογραφίες τις τράβηξα σήμερα, σε 1 εβδομάδα θα βρίσκομαι στον 5ο μήνα από την μμ. Να προσθέσω ότι το τελευταίο κούρεμα ήταν πριν περίπου 2 εβδομάδες (μηχανή 2η σκάλα).
Η δότρια πως σας φαίνεται; Να περιμένω και άλλη φύτρωση ή έδωσε ότι ήταν να δώσει; Γενικά πως βλέπετε την εξέλιξη;
 

Συνημμένα

  • 1.jpg
    1.jpg
    911.6 KB · Προβολές: 858
  • 2.jpg
    2.jpg
    769.3 KB · Προβολές: 874
  • 3.jpg
    3.jpg
    872.1 KB · Προβολές: 905
  • 4.jpg
    4.jpg
    822.7 KB · Προβολές: 951
  • 5.jpg
    5.jpg
    586.2 KB · Προβολές: 981
  • 6.jpg
    6.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 983
  • 7.jpg
    7.jpg
    824.1 KB · Προβολές: 839
  • 8.jpg
    8.jpg
    783.7 KB · Προβολές: 790
  • 9.jpg
    9.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 832
  • 10.jpg
    10.jpg
    955.4 KB · Προβολές: 795
Τελευταία επεξεργασία:

koumparos

Well-Known Member
Για πέμπτο μήνα νομίζω πας πολύ καλά.Φαντασου ότι τώρα μέχρι και τον όγδοο θα είσαι σε φουλ εξέλιξη.Αφησε τα μαλάκια να μεγαλώσουν από εδώ και πέρα.
 

makis25

Well-Known Member
Αφου κουρευεις το μαλλι πολυ κοντο ( δευτερη σκαλα ) τοτε την επομενη φορα αμεσως μετα το κουρεμα μπορεις να βγαλεις μια φωτογραφια , αντιστοιχη των δεκα ημερων που εχεις στην προηγουμενη σελιδα και θα μπορεις και μονος σου να κρινεις ποση φυτρωση εχεις μεχρι τωρα. Η φωτογραφια των δεκα ημερων αντιπροσωπευει το ιδανικο , ιδεατο αποτελεσμα , μιας και εχει καθαρισει το κεφαλι σου και δεν εχουν ξεκινησει ακομα να πεφτουν τα μοσχευματα . Να πω πως καλυψες πολυ μεγαλη περιοχη , θα πω με το ματι 200 τετραγωνικα εκατοστα , οποτε η μεση πυκνοτητα που βλεπουμε στη φωτογραφια των δεκα ημερων ειναι γυρω στα 26 μοσχευματα cm2 . Σε αυτες τις πυκνοτητες συνηθως φυτρωνει το μαλλι πιο γρηγορα . Αυτη τη στιγμη δεν εχουν φυτρωσει ( ακομα; θα δουμε) 26 μοσχευματα ανα εκατοστο . Επιασε βεβαια το ματι μου μερικα μοσχευματα που μολις τωρα ξεκιναν να βγουν , και φυσικα πολλα που ξεκινησαν να βγαζουν τριχα αλλα ειναι πολυ λεπτη η τριχα ακομη .
 

Georgie

Well-Known Member
Πας για πολυ καλο αποτέλεσμα φίλε
Μη τα κουρευεις τοσο κοντα ακομα , αν και σου παει !
Εννοείται οτι η φυτρωση ειναι σε εξέλιξη
Καλή συνέχεια
 

dimitris50423

Well-Known Member
πολυ καλη η φυτρωση σου για το μηνα που βρισκεσαι και γενικα. στα περισσοτερα περιστατικα της ahc βλεπουμε πολυ γρηγορη φυτρωση.
Επισης στο ζουμ που εκανα στη φωτο φαινεται οτι σκανε πολλα μοσχευματα τωρα.
Εισαι απο τους λιγους που δειχνουν αποτελεσμα με τοσο κοντο μαλλι. Αν αργοτερα το αφησεις λιγο πιο μακρυ θα εχεις πολυ καλη καλυψη.. αναμενουμε τη συνεχεια..
 

felaini

Active Member
Πολυ σημαντικη φυτρωση κ εχει να δωσει ακομη αρκετα..περιτο να πω πως αλλαξε το κεφαλι σου εντελως..
εχω καποιες αμφιβολιες πως θα διχνει η χερλαιν οταν ολοκληρωθει τ αποτελεσμα καθως στα ματια μου απο τωρα δε δειχνει τοσο natural..μπορει κ να κανω λαθος τωρα ξυπνησα.. σιγουρα ομως η δοτρια απο τωρα δειχνει αραιωμενη αρκετα.. καλη συνεχεια
 

spi

Well-Known Member
Η δοτρια είναι κάπως αλλά πιστεύω είναι λογικό καθώς βγήκαν παρά πολλά μοσχεύματα για να καλύψουν πολύ μεγάλη επιφάνεια. Προς το παρόν έχεις καλή φυτρωση ελπίζω σε ένα ικανοποιητικότατο αποτέλεσμα ήδη πιστεύω έχει αλλάξει η ψυχολογία σου
 

ntinos04

Member
Παιδιά ευχαριστώ όλους για τα σχόλια σας. Πραγματικά μου δίνετε θάρρος.
Δε τα ξανακουρεύω τώρα να δούμε πως θα είναι σε 2-3 μήνες. Ελπίζω να βγούνε και άλλα μοσχεύματα αν και με το μάτι φαίνεται να βγήκαν όσα ήταν να βγούνε. Με το χέρι όταν πασπατεύω το δέρμα νιώθω όμως σα να τσιμπάει από κάτω, σαν να έχει κάτι επιπλέον που θέλει να βγει. Ξέρω είναι πολύ νωρίς ακόμα, ας δούμε λοιπόν στον 8ο μήνα...
Να προσθέσω ότι δεν χρησιμοποιώ τίποτα απολύτως ούτε μίνοξ ούτε φίνα. Ο λόγος: Έβαλα Μίνοξ στις αρχές και πρήστηκα άσχημα. Μάλλον αλλεργία από ότι μου είπε και ο γιατρός. Προσπάθησα να την εφαρμόσω έστω κάθε δεύτερη μέρα αλλά πάλι τα ίδια. Γενικός όμως είμαι της άποψης πώς ίσως φέρνει πιο γρήγορα αποτελέσματα αλλά μετά από 14 μήνες το τελικό αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο βάλω δε βάλω μίνοξ. Άμα κάνω λάθος παρακαλώ να με διαψεύσετε. Φίνα αντιθέτως δε θέλω για τους γνωστούς λόγους. Ήθελα prp είναι η αλήθεια για να βοηθήσω ίσως στο αποτέλεσμα αλλά το θεωρώ πεταμένα λεφτά, ίσως βοηθήσει στην ανάπτυξη κατά το ελάχιστο αλλά στο τελικό αποτέλεσμα βάση όσα διάβασα τα αποτελέσματα θα είναι ακριβός τα ίδια κάνω δεν κάνω prp. Και πάλι άμα ψεύδομαι παρακαλώ να με διορθώσετε.
Ελπίζω να μην επηρεάζετε το τελικό αποτέλεσμα λόγου του ότι δε παίρνω τίποτα από τα παραπάνω.
Αυτό ως προς πληροφορία στο ότι ίσως η ανάπτυξη/ φύτρωση μου να είναι κάπως πιο αργή από ότι θα έπρεπε.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gerassis

Well-Known Member
Φίλε έγινε πολύ καλή δουλειά στο κεφάλι σου. Η φύτρωση θα βελτιωθεί σημαντικά τους επόμενους μήνες και θα ολοκληρωθεί περίπου στους 8+. Ενδιάμεσα θα αρχίσουν να σκάνε επίπλεον τρίχες στις ήδη υπάρχουσες ρίζες και θα φυτρώσουν τα δί-τριχα και τα τρι-τριχα. Μέχρι τους 12 η περιοχή θα συνεχίσει να μαυρίζει λόγω παχύνσης της τρίχας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς η δουλειά σου έγινε και με το παραπάνω. Όσο για τη δότρια μη σκας. 5000+ grafts σου πήρανε.
Το Prp θα σε βοηθήσει στην γρηγορότερη επούλωση των grafts και θα δώσει και ένα boost στη φύτρωση. Θα δυναμώσει επίσης αδύναμες ρίζες σου αλλά το κόστος είναι μεγάλο σε σχεση με το αποτέλεσμα που δινει. Χρειάζεται 4-5 τον 1ο χρόνο και μετά 2 ανα έτος για συντήρηση.
Η μίνοξ θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τα υπόλοιπα μαλλια στο κεφάλι σου θα αυξήσει την διάρκεια της αναγενής φάσης με αποτέλεσμα να δεις μια πύκνωση της τάξης του 15% στο υπόλοιπο κεφάλι. Αν την σταματήσεις σε 3-6 μηνες θα πας εκει που θα ησουν αν δεν είχες πάρει ποτέ.
 
Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Reactions: spi

Adriano

Well-Known Member
Από τα πραγματικά όμορφα αποτελέσματα της κλινικής και συγχαρητήρια σε όλους. Πολύ ειλικρινείς φωτογραφίες και με κοντό κούρεμα που δεν προσπαθούν να κρύψουν τίποτα. Συγχαρητήρια Ντίνο. Είσαι μια χαρά και με κοντό μαλλί. Θα φαίνεσαι και πολύ πιο νέος.
 

renos espresso

Active Member
Πολυ ωραιο μεχρι τωρα το αποτελεσμα σου..
βοηθησε πολυ και οι πολυ ψηλες γεφυρες που εχεις..
Γενικα η ahc σε περιπτωσεις σαν την δικη σου κανει πολυ καλες δουλειες
 

Anoteros69

New Member
Ωραίο thread, συγχαρητήρια για την καλή επιλογή. Θέλουμε ανανέωση να δούμε το αποτέλεσμα σήμερα και εμείς που το σκεφτόμαστε!
 

Nik.Mos

Well-Known Member
Ακομη ενα περιστατικο που εμεινε ημιτελες και δυστυχως πολυ μεγαλου ενδιαφεροντος.
Λεω δυστυχως γιατι η εξελιξη τετοιων περιστατικων,με εκτεταμενο προβλημα και μεγαλο αριθμο grafts ,εχει μεγαλη αξια για το φορουμ,τετοια περιστατικα τα χρειαζομαστε παση θυσια.
Παρακαλω τον φιλο @ntinos04 να μας ενημερωσει για την κατασταση του οποτε μπορεσει
 
Μπλουζα