No_hair, fue, 1016 grafts, 17/11/2012

no_hair

New Member
Καλημέρα σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη για την υποστήριξη. Μου πήρε πολύ χρόνο να το αποφασίσω αλλά και πολυ προσπάθεια να μαζεψω λεφτά! Την Παρασκευη πηγα τελικα και μιλησα με τον γιατρο ξανα. Με βαλανε χειρουργειο γυρω στις 9 παρα και το μεσημερι ειχα φυγει. Μπηκανε 1016 τριχοθυλακια σε α ζώνη με Directin αν δε κανω λαθος ετσι τη ειπαν την τεχνικη. Πληρωσα 2000 ευρωπουλακια.. Πηγα και χτες για να με λουσουνε μου ειπαν να ψεκαζω συνεχεια. Ολα καλα να πανε. Απλα εχω πολυ φαγουρα δεν κοιμηθηκα χτες καθολου...φοβαμαι μη ξυστω στον υπνο μου ρε παιδια. Θα κρατησει πολυ αυτο?
[attachment=4799]
[attachment=4800]
[attachment=4801]
[attachment=4802]

http://www.flickr.com/photos/95693538@N06/8731029894/ εχω βαλει λιγες ακομη εδω
 

Συνημμένα

  • f (3).JPG
    f (3).JPG
    96.4 KB · Προβολές: 1,489
  • f (6).JPG
    f (6).JPG
    78.5 KB · Προβολές: 1,561
  • f (1).JPG
    f (1).JPG
    77.5 KB · Προβολές: 1,493
  • f (5).JPG
    f (5).JPG
    82.4 KB · Προβολές: 1,357

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
RE: Μεταμφυτευση στην DHI στις 10-5-2013

Καλή επιτυχία No hair! Σε καμία περίπτωση μη τα ξυσεις αλλα νομίζω αν τα ακουμπησεις απλά απο πανω θα ανακουφιστεις! Ποσο χρονων είσαι αλήθεια; Πολύ μικρό πρόβλημα ειχες μου φαίνεται ..Ολα θα πανε καλά
 

n094

Active Member
RE: Μεταμφυτευση στην DHI στις 10-5-2013

Οπως λεει ο φλοσκ.... προσοχη τις πρωτες μερες στα μοσχευματα. Οταν λες φαγουρα, που εννοεις, στη δοτρια η στη ληπτρια? Για τη δοτρια μπορεις να χρησιμοποιησεις σκευασμα αλοης, το διαθετουν και στην DHI αλλα μπορεις να το παρεις και σε φαρμακειο. Η δουλεια δειχνει πολυ καλη και εχεις ολα εκεινα τα χαρακτηριστικα για ενα σουπερ τελικο αποτελεσμα. Υπομονη τωρα κ ειμαι σιγουρος οτι ολα θα πανε περιφημα.
 

no_hair

New Member
RE: Μεταμφυτευση στην DHI στις 10-5-2013

flosk είμαι 29 στα 30. Κρατιέμαι πραγματικά. Είναι μικρο το προβλημα αλλα ειμαι ετσι από τα 25 μου. Σε ευχαριστώ πολύ.

n094 Στη λήπτρια έχω τη φαγούρα. Μου είπανε όταν θα κάνω το ολικό λούσιμο θα μου περάσει και περιμενω αυτη τη στιγμη πως και πως.. Κι εμενα μου αρεσει μακαρι. Ευχαριστω
 

londonakis

New Member
RE: Μεταμφυτευση στην DHI στις 10-5-2013

Εγω λουζομουνα 2 φορες τη μερα και καθαρισε ο κεφαλι μου πιο γρηγορα συν οτι εφυγε και η φαγουρα. Σου συστηνω να κανεις το ιδιο. Καλη επιτυχια κι απο μενα.
 

tas

Member
RE: Μεταμφυτευση στην DHI στις 10-5-2013

no_hair καλή επιτυχία έχεις μικρό πρόβλημα και είμαι σίγουρος το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό
 

no_hair

New Member
RE: Μεταμφυτευση στην DHI στις 10-5-2013

Είχατε δίκιο το λούσιμο με βοηθησε. Βαζω μινοξιδιλη εχω αρχισει να βλεπω αποτελεσμα αλλα αυτο που με απασχολει ειναι οτι δεν μου πεσανε τριχες οπως μου ειπανε οτι θα γινει. Παραμεινανε στη θεση τους..ειναι φυσιολογικο αυτο?
 

n094

Active Member
RE: Μεταμφυτευση στην DHI στις 10-5-2013

όλες;;;; και αν ναι, μεγαλώνουν ήδη κανονικά;;;
αν ναι το πιο πιθανό είναι ότι θα πέσουν κάποιες μετά το δίμηνο που σημαίνει ότι θα έχεις αργή φύτρωση. Τώρα βέβαια υπάρχουν και κάποιοι τυχεροί που κρατάνε την πλειοψηφία των τριχών. Εγώ θα σου πρότεινα να το κουβεντιάσεις με τον γιατρό σου στην DHI.
 

vagelis

Member
Καλή επιτυχία φίλε μου εύχομαι να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.
Τελικά έχω μπερδευτεί η dhi πως χρεώνει με μοσχεύματα η με αριθμό τριχών;
Πάντως εγώ που ρώτησα μου είπαν για 3000 τρίχες σχεδόν διπλάσιο ποσό χρημάτων.
 

no_hair

New Member
Vagelis εγώ πηγα και το έκανα με την προσφορά των 2000 που διαφήμιζαν πέρισυ. Είχα δωσει 200 ευρω προκαταβολή και ειχα κλείσει την προσφορα και μαζευα λεφτα μετα. Το έκανα μηνες μετα αλλά άξιζε γιατί οικονομικά δεν είχα την ευχέρια.
Πήγα από την DHI μου έκαναν κάποιες μετρήσεις και κοίταξαν την περιοχή με μικροκάμερα και μου είπαν ότι το 40% των τριχών έχει πέσει. Μου είπαν ότι με τη νέα τεχνική που εφαρμόζουν τους τελευταίους μήνες έχουν παρατηρήσει σε πολλούς ασθενείς, είτε να ρίχνουν ένα πολύ μικρό ποσοστό των μεταμοσχευμένων τριχών (όπως εγώ δηλαδή) είτε να τα ρίχνουν πολύ γρήγορα και να φυτρώνουν ξανά πολύ γρήγορα. Σε γενικές γραμμές αυτό που μου είπαν είναι ότι βλέπουν πλέον το τελικό αποτέλεσμα να έρχεται πολύ νωρίτερα σε σχέση με τον χρόνο που ίσχυε παλιά. Τι να πω, μακάρι να είναι έτσι και να μην μου πέσει τίποτα. Μου φάνηκε ότι δεν είχαν πέσει πολλές.
 

Συνημμένα

  • u.JPG
    u.JPG
    259.3 KB · Προβολές: 950

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
Πας σουπερ nohair νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις το ψευδώνυμό σου. Τώρα για το αν πέσανε ή όχι το ξέρουν καλύτερα εκεί στην κλινική. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι οι μεταμοσχευμένες τρίχες, είτε πέσουν, είτε όχι πρέπει να κάνουν τον κύκλο τους (δηλαδή να πέσουν με φυσιολογικούς ρυθμούς όπως όλες οι τρίχες στο κεφάλι μας) για να ξαναβγούν στρωτές και στην πραγματική τους διάμετρο και υφή, γιατί αυτές που μένουν και μεγαλώνουν, έχω παρατηρήσει ότι διαφέρουν λίγο από τις επόμενες που έρχονται στη θέση τους Αυτές που μένουν δεν στρώνουν πολύ καλά και γενικά είναι λίγο άγριες. Οπότε είτε έμειναν είτε έπεσαν το τελικό αποτέλεσμα, κατά τη γνώμη μου, το βλέπει κανείς πάντα μετά τους 12 μήνες (εννοώ στην υφή κυρίως).
 

coleman_ts

New Member
δλδ φιλε no-hair αν δεν επερνες την προσφορα ποσο θα κοστιζε η μεταμοσχευση? ευχαριστημενος κ που την εκανες αθηνα?
 

no_hair

New Member
Μου είχαν πει πριν από 1 χρόνο για 3.000, οπότε όταν είδα τη διαφήμιση πήγα και την έκλεισα. Για την ώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος και αν βγει και ακόμα ένα 40% που μου είπαν ότι έχει πέσει, θα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, για να δούμε.
 

krhtikos21

Member
με μόνο 2000 ευρώ? είναι απίστευτη τιμή.και φαίνεται καλό αποτέλεσμα.είσαι και ξανθός και δε φαίνεται πολύ το πρόβλημα είσαι τυχερός
 

no_hair

New Member
Τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να τις προσπερνάμε, ιδιαίτερα σε τόσο δύσκολους καιρούς. Ελπίζω το αποτέλεσμα να δικαιώσει την επιλογή μου.
 

no_hair

New Member
Επισκεφτηκα την κλινικη χτες για να με δουνε και να δουνε και ενα φιλο μου που θελει να κανει. Δεν προλαβαμε να κανουμε πυκνομετρηση κτλ αλλα στα γρηγορα που με ειδανε μου ειπανε οτι παω πολυ καλα και να τους επισκεφτω σε 2 μηνες απο τωρα. Τους ζητησα να με τραβηξουν και 1 φωτο μιας και πηγα.
 

Συνημμένα

  • 1.JPG
    1.JPG
    36.4 KB · Προβολές: 833
  • 4.JPG
    4.JPG
    27.3 KB · Προβολές: 760

super7

Member
θεωτητικα ναι...λογω οπτικης βασικα...το μαλλι με το δερμα ειναι κοντα σε χρωματικη αποχρωση οποτε τα κενα φαινονται πιο δυσκολα σε σχεση με τους μελαχρινους που κανει εντονη αντιθεση
 
Μπλουζα