natural hair loss treatments

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

barman

Member
ποια ειναι η γνωμη σου ακη για το hair genesis (εχω διαβασει καλα σχολια), και για τα σκευασματα του fabao, με την ονομασια fabaos 101.. στα site αναφερονται σαν all natural...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: natural hair loss treatments

Για το hair genesis αν λες αυτό, πιστεύω είναι καλό. Περιέχει απόστημα saw palmetto και πράσινου τσαγιού. Αλλά όπως βλέπω επικεντρώνεται στο να περιέχει αρκετά ήδη βοτάνων.
Δεν έχω διαβάσει και πάρα πολλά όμως σχετικά.

Για το Fabao 101 το θεωρώ snake oil...
 

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: natural hair loss treatments

μετριο προς καλουτσικο το βλεπω
αξιζει παντος μια δοκιμη
απο εκει που δεν το περιμενεις και τοσο απο εκει βλεπεις καμια φορα σημαντικα αποτελεσματα
αν το δομικασεις πες μας και εμας
 

Ntia

New Member
Απ: natural hair loss treatments

To hairgenesis φαίνεται ενδιαφέρον, φαντάζομαι δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα, έτσι?
 

barman

Member
Απ: natural hair loss treatments

δεν κυκλοφορει φυσικα ελλαδα..χρονολογειται σαν προιον απο τοτε που βγηκε και το revivogen..οταν ψαχνομουν για φαρμακα απο εξωτερικο, ημουν αναμεσα σε αυτα τα 2.. βεβαια revivogen.οποτε δεν ξερω για το hair genesis.εχουν βεβαια παρομοια ιστορια δημιουργιας...απο γιατρο κ τα δυο κλπ κλπ..
 

Άκης

Administrator
Απ: natural hair loss treatments

Saw palmetto έχουν σχεδόν τα περισσότερα σήμερα. Ακόμη και σαμπουάν.
Παίζει ρόλο τί άλλα ενεργά συστατικά έχει.
Πχ το revivogen περιέχει την "τεχνολογία" όπου μεταφέρει τα υπόλοιπα ενεργά συστατικά στην ρίζα απευθείας, ώστε να υπάρχει περισσότερη πιθανότητα να ενεργήσει.
 

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: natural hair loss treatments

παραθέτω άρθρο που ανακάλυψα(με κάκιστη μετάφραση!!!)


Saw Palmetto για τη θεραπεία της αλωπεκίας androgenetic.

Κλινική παρουσίαση του ANDROGENETIC αλωπεκία

Αλωπεκία είναι ένας γενικός όρος για την απώλεια μαλλιών και απαιτεί περαιτέρω περιγραφή. Androgenetic αλωπεκία (AGA) είναι η πιο κοινή αιτία τριχόπτωσης, που παρουσιάζουν απώλεια των μαλλιών ως άνω αρχή (κορυφή) και το μπροστινό κεφάλι μέσα του χώρου (διεύρυνση λεπτή γραμμή), στις πληγείσες ανδρών. Ο όρος androgenetic αλωπεκία, υποδηλώνει ότι τόσο η γενετική προδιάθεση και η παρουσία των ανδρογόνων είναι απαραίτητο να προκαλέσει έκφρασης. AGA αναφέρεται επίσης ως πρότυπο για τους άνδρες και τριχόπτωση συνήθως αρχίζει σταδιακά σε άνδρες εκεί 20s με αυξανόμενη συχνότητα εμφάνισης 10% ανά δεκαετία.

Παρουσία Ανδρογόνων πρέπει να είναι παρόντες για να παρουσιαστεί τριχόπτωσης

Για αιώνες, έχει παρατηρηθεί ότι η παρουσία των ανδρογόνων ήταν αναγκαία για Androgenetic Αλωπεκία να εκφραστεί. Σε 400 π.Χ. Ο Ιπποκράτης παρατήρησε ότι eunuchs (ευνουχισμένα αρσενικά) δεν γίνεται φαλακρός. Αριστοτέλειο παρατηρήσει αυτό επίσης. (1) Μέσα από την ιστορία αναφέρεται ότι ήταν επίσης παρατηρηθεί ότι η ιταλική Castrati (αγόρια ότι τα ευνουχισμένα για να εκπαιδεύσει τους ως ενήλικοι σοπράνο τραγουδιστές, μια πρακτική η οποία έληξε με Πάπας Λέων ΧΙΙΙ το 1878) δεν έγινε ποτέ φαλακρός. Οι ερευνητές γνώριζαν ότι AGA έπρεπε να συνδέεται με την ανδρική ορμόνη τεστοστερόνη. Δεν προξενεί έκπληξη το γεγονός ότι η τρέχουσα έρευνα δείχνει ότι το δέρμα της κεφαλής balding περιέχει miniaturized τριχών και αύξηση των ποσών του DHT σε σύγκριση με το τριχωτό δέρμα της κεφαλής. Αυτό δείχνει ότι είναι η υπερβολική παρουσία των dihydrotestosterone στον ιστό του τριχωτού της κεφαλής που προκαλεί στους ασθενείς, AGA γενετική προδιάθεση.

Παθοφυσιολογία της Androgenetic αλωπεκία

Στο σώμα της τεστοστερόνης είναι κατανεμημένες ανά κλήση ενός ενζύμου 5 α-Αναγωγείς να dihydrotestosterone. (DHT). DHT, ένας ισχυρός μεταβολίτης της τεστοστερόνης προκαλεί η σταδιακή, προοδευτική συρρίκνωση κατά τη διάρκεια και το διαμέτρημα των γενετικά προγραμματισμένος τριχών. Η διαδικασία αυτή καλείται miniaturization. Miniaturization αποτελέσματα από τη μείωση των anagen φάσης και μείωση του κάθονται δερματική θηλή της και μήτρα των κυττάρων του όγκου. Κατά συνέπεια, κάθε επόμενη μαλλιά κύκλου αποτελέσματα στην παραγωγή των μικρότερων, λεπτές τρίχες που συμβάλει λιγότερο στην συνολική εμφάνιση και την πυκνότητα των μαλλιών. Αυτές οι βιοχημικές γεγονότα συμβαίνουν σε κυτταρικό επίπεδο των μαλλιών ωοθυλάκιο. Επειδή η δερματική θηλή είναι πολύ αγγειακά, είναι συνεχώς λουσμένο στο πλαίσιο της κυκλοφορίας των ανδρογόνων. Έχει αποδειχθεί ότι η δερματική θηλή είναι πλούσια σε ανδρογόνα υποδοχείς και είναι ο πρώτος στόχος της δράσης ανδρογόνα. (Choudhry et al., 1996) των κυττάρων σε γενετικά προγραμματισμένος τριχών περιέχουν το ένζυμο άλφα Αναγωγείς 5. 5 άλφα Αναγωγείς μετατρέπει την τεστοστερόνη σε DHT πιο ισχυρός (Chen, Ζουμπούλη & Ορφανός, 1996). 5 άλφα Αναγωγείς βρίσκεται σε υψηλότερες ποσότητες σε ωοθυλάκια του τριχωτού της κεφαλής των ανδρών που επλήγησαν. (Sawaya & Price 1997) ανδρογόνα υποδοχείς στα κύτταρα του δέρματος που κυκλοφορούν θηλή δεσμεύει με DHT, που αποτελούν ανδρογόνα υποδοχέων συγκροτήματα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα ανδρογόνα επιπτώσεις της miniaturization για τα μαλλιά ωοθυλάκιο. (Randall et al., 1992)

Εν κατακλείδι, αναστέλλοντας την κατανομή της τεστοστερόνης σε DHT, απώλεια μαλλιών μπορεί να προληφθεί ή τουλάχιστον να περιορίζεται στο ελάχιστο.

Θεραπείες για Androgenetic αλωπεκία

5 Alpha Αναγωγείς αναστολείς

Ναρκωτικά σε αυτή την κατηγορία εργασιών μέσω της αναστολής της ενζύμου 5 Αναγωγείς άλφα, η οποία περιορίζει τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε DHT (Chen et al., 1996) Finasteride (propecia) είναι το πρώτο φάρμακο αυτής της κατηγορίας να υποβληθεί σε εκτενείς κλινικές δοκιμές σε άντρες. Finasteride έχει εκλεκτική δράση έναντι 5 άλφα Αναγωγείς. Ως αποτέλεσμα, ορού και τα επίπεδα DHT ωοθυλακική έχουν μειωθεί σημαντικά (Dallob et al., 1994).

Saw Palmetto απόσπασμα

Μελέτες έχουν δείξει ότι είδε φοίνικας των δυτικών ινδίων είναι μια αποτελεσματική αντι-ανδρογόνα. Ενεργεί κατ 'ανάλογο τρόπο με ότι propecia κάνει. Πρώτον, μειώνει τα επίπεδα της DHT στο σώμα από το κλείδωμα 5 alpa-Αναγωγείς. Δεύτερον Saw Palmetto μπλοκ υποδοχέων τοποθεσίες στις κυτταρικές μεμβράνες των κυττάρων που απαιτείται για να απορροφήσει DHT. Μολονότι δεν έχουν διεξαχθεί μελέτες σχετικά με είδε φοίνικας των δυτικών ινδίων και τη σχέση της με τριχοφυία, έχουν πραγματοποιηθεί μελέτες σχετικά με τη χρήση του Saw Palmetto στη θεραπεία της καλοήθους νόσου, που είναι παρόμοια με androgenetic αλωπεκία σε ότι εξαρτάται επίσης από την παραγωγή dihydrotestosterone. Όλες οι μελέτες που έχουν διεξαχθεί μέχρι σήμερα δείχνουν ότι Saw Palmetto είναι μια αποτελεσματική αντι-ανδρογόνα και έχει δείξει με πειστικό για να είναι αποτελεσματική στη θεραπεία της καλοήθους νόσου.

Ένας μπορεί να θεωρήσει ότι, εφόσον από αυτό το Saw Palmetto είναι μια αποτελεσματική αντι-ανδρογόνα και χρησιμοποιείται στη θεραπεία της νόσου στη συνέχεια, μπορεί επίσης να είναι αποτελεσματική στη θεραπεία της androgenetic αλωπεκία.

Βιταμίνες

Ορισμένες βιταμίνες έχουν δείξει ότι αναστέλλουν τη δραστηριότητα της 5ης Αναγωγείς άλφα και μετέπειτα παραγωγή του DHT. Αυτές οι βιταμίνες, ως εκ τούτου, μπορεί να ωφελήσει σημαντικά στη θεραπεία της androgenetic αλωπεκία ή πρόληψη τριχόπτωσης. Υπήρξε μελέτες στις οποίες ο ψευδάργυρος φαίνεται να αναστέλλει 5 άλφα Αναγωγείς δραστηριότητα και, ως εκ τούτου, το συμπέρασμα ότι ψευδαργύρου είναι ευεργετική στην νόσου και διαταραχών που σχετίζονται με την καθ 'υπέρβαση σε DHT. Υπήρξε επίσης μελέτες που έχουν δείξει ότι η βιταμίνη B6, ψευδαργύρου και Αζελαικόν συνδυάζονται μαζί ακόμα και σε χαμηλές συγκεντρώσεις οδήγησε σε 90% αναστολή της 5ης άλφα Αναγωγείς δραστηριότητα.

Συστάσεις

Propecia έχει ελεγχθεί και διαπιστώθηκε ότι είναι αποτελεσματική στη θεραπεία της AGA. Ωστόσο, η λίστα με πιθανές παρενέργειες περιλαμβάνουν σεξουαλική ανεπιθύμητες ενέργειες. Επίσης επηρεάζει τα επίπεδα PSA, που είναι ο έλεγχος ασφαλείας δείκτης για τον καρκίνο κατάκοιτος.

Saw Palmetto έχει αποδειχθεί ασφαλές για χρήση. Δεν έχει καμία γνωστή αλληλεπιδράσεις και είναι καλά ανεκτή από τους περισσότερους ανθρώπους. Το μόνο σημειώνεται ανεπιθύμητη ενέργεια σε ένα πολύ μικρό ποσοστό των ατόμων που είναι στομαχικές διαταραχές. Saw Palmetto, μπορεί να λαμβάνονται με ψευδάργυρο, βιταμίνη B6, και Αζελαικόν οξύ για μια συνεργιστική δράση.
Συμπέρασμα

Κανονική υγιή μαλλιά μεγαλώνει περίπου ½ ίντσα τον μήνα. Μπορεί να χρειαστούν αρκετοί μήνες πριν από τις οποιεσδήποτε επιπτώσεις είναι παρατήρησα. Όταν η περιοχή είναι εντελώς φαλακρός, τα μαλλιά δεν μπορεί να αυξηθεί, αν το ωοθυλακίων είναι νεκροί. Χρειάζονται χρόνια για τα μαλλιά να λεπτό, οπότε πρέπει κανείς να υποθέσει ότι θα χρειαστεί χρόνος για να αντιστραφεί η διαδικασία. Κρατώντας την περαιτέρω αραίωση των μαλλιών είναι από μόνο του επιτυχία.
 

Άκης

Administrator
Απ: natural hair loss treatments

Thanks για το post σου, αν και η μετάφραση ήταν χάλια. Πρέπει να είναι από αυτά τα sites που έχουν ένα κείμενο σε Αγγλικά και το μεταφράζουν εκείνη την ώρα σε όλες τις γλώσσες, έ;

Το πήρε κανείς τελικά; (το hair genesis).
 

geofish

New Member
Απ: natural hair loss treatments

Το fabao 101 η αλλιως formula 101 είναι ένα άλλο snake oil , είχε κάνει την εμφάνιση του στις αρχές της δεκαετίας το 90. Ο εφευρέτης του κάποιος Κινέζος Dr. Zhangguang Zhao είχε πει ότι βρήκε το φάρμακο για την φαλάκρα. Έδωσε μάλιστα την ονομασία 101 γιατί μετά από εκατό πειράματα χωρίς αποτελέσματα που έκανε το 101 ήταν το οριστικό και θαυματουργό, Μάλιστα για αυτό τιμηθηκε από την κινεζική κυβέρνηση. Είχε κάνει μεγάλη διαφήμιση στην Ελλάδα και μάλιστα το γράψανε και οι εφημερίδες. Κυκλοφόρησε και στα φαρμακεία. Τώρα μάλλον έχει σταματήσει να πωλείται. 3 γνωστοί μου πάντως που το δοκίμασαν δεν είδαν κανένα απολύτως αποτέλεσμα.
Snake oil με τα όλα του και μάλιστα από τα ακριβά.

Συμπέρασμα όλα αυτά τα θαυματουργά προϊόντα (snake oilς) που κυκλοφορούν κατά καιρούς να αναφέρονται εδώ έτσι ώστε να γλιτώσει ο κόσμος τα λεφτά του και από τις ψεύτικες ελπίδες.
 

dim74

Member
Απ: natural hair loss treatments

εγω το θυμαμαι ως φουρμουλα 101,κυκλοφορησε πριν 15 χρονια περιπου.εκεινη την εποχη εγω μαζι με το regaine εβαζα καποιο πενταντεκαν!το θυμαται κανεις?μεγαλη μαπα μαλλον και τοτε εκανε 10,000 δραχμες(το πενταντεκαν)!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: natural hair loss treatments

Geofish, προσθέτουμε συχνά πολλά snake oils, αλλά είναι υπερβολικά πολλά τα άτιμα.
Ειδικά εδώ, δεν έχουμε και λίγα. Μια λίστα είχα φτιάξει και εδώ.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα