nanoxidil για γυναικες

rannia61

New Member
Διαβασα εδω οτι η nanoxidil εχει αποτελεσμα σε μερικουσ θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να χρησιμοποιηθει απο γυναικεσ με ανδρογενετικη αλωπεκια το πιο εξελιγμενο που αναφερθηκε το dnc n αν δεν κανω λαθος αν ξερει καποιος να μου απαντησει please!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: nanoxidil για γυναικες

Ναι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από γυναίκες.

rannia61

New Member
RE: Απ: nanoxidil για γυναικες

Fenimore είπε:
Ναι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από γυναίκες.
θα ηθελα σε παρακαλω να σε ρωτησω αν εχει παρενεργειεσ για τριχοφυια στο προσωπο γιατι η μινοξιδιλη μου δημιουργησε μεγαλο προβλημα σε παρακαλω απαντησε μου

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
RE: Απ: nanoxidil για γυναικες

rannia61 είπε:
θα ηθελα σε παρακαλω να σε ρωτησω αν εχει παρενεργειεσ για τριχοφυια στο προσωπο γιατι η μινοξιδιλη μου δημιουργησε μεγαλο προβλημα σε παρακαλω απαντησε μου

Αυτό δεν νομίζω ότι μπορεί να στο απαντήσει κάποιος με απόλυτη σιγουριά. Δεν το έχουν χρησιμοποιήσει πολλά άτομα εδώ, και όσοι το χρησιμοποίησαν όλοι ήταν άντρες και στην πλειοψηφεία έχοντας ιστορικό χρήσης μινοξιδίλης.

Υπάρχουν 2 εκδοχές... Ή πιστεύεις την εταιρεία που το φτιάχνει ότι έχει λιγότερα sides από τα original διαλύματα μινοξιδίλης... ή πιστεύεις τα διάφορα reviews που έχουν ως θεωρία το ότι λόγο του μοριακού βάρους θα αποροφάτε πολύ καλύτερα στο δέρμα και θα έχει ως συνέπεια περισσότερες παρενέργειες...

Πάντως όπως και να έχει πρόκειτε για διάλυμα 5% , και τα 2% (των κλασικών διαλυμμάτων μινοξιδίλης) συνήθως χρησιμοποιούντε από γυναίκες. Αν το nanoxidil έχει τόσο τεράστια διαφορά με την κλασική μινοξ δεν το γνωρίζω.

Μπλουζα