nanogen.gr

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Άκης

Administrator
Μου ζητήθηκε να δω αυτό το προϊόν/site που δεν το γνώριζα πραγματικά και να πω την γνώμη μου. Θα ήθελα να πείτε και τις δικές σας.
Καλό θα είναι να το γνωρίζετε και εσείς το συγκεκριμένο site, που είναι και Ελληνικό, άρα εξυπηρέτηση και λοιπά από τον τόπο σας.

Υπάρχουν τα προϊόντα Nanoguard, NANOCAPS, Nanogaine.
Τα υπόλοιπα που έχει (έχει και άλλα) κάνουν άλλη δουλειά, οπότε ας δούμε τα συγκεκριμένα που ασχολούντε με τριχόπτωση,DHT κλπ.

Nanoguard (26 € για 45 ημέρες)
Λέει:
# Ελαττώνει την τριχόπτωση
# Μειώνει την μετατροπή της Τεστοστερόνης σε Διϋδροτεστοστερόνη (Dihydrotestosterone, DHT)
# Μειώνει την δράση της DHT
# Προάγει την παραγωγή υγιούς τριχοφυΐας
# Περιέχει ψευδάργυρο Zn και Βιταμίνη B6
(P5P μορφή)

Περιέχει
# Saw Palmetto
# Pygeum Africanum
# Utrica Dioica
# Superoxide Dismutase
# Ψευδάργυρο σε συνδυασμό με vitamin B6 (Pyridoxal 5 Phosphate)

Γνώμη μου
Καλύτερο το Revivogen... Περιέχει πολλά περισσότερα συστατικά, είναι δοκιμασμένο (δείτε τις εικόνες μου).68€ το τρίμηνο πακέτο.
Επίσης, παρόμοιο προϊόν βγαίνει και το Super Zix II (~20€/χρόνο)...

Το NANOCAPS™ είναι μία από στόματος αγωγή κατά της τριχόπτωσης κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η σύνθεσή τους περιέχει φυσικά βοτανικά συστατικά με αποδεδειγμένα προστατευτικό ρόλο από τις αρνητικές επιπτώσεις της Dihydrotestosterone (DHT). (50 € για 30 ημέρες)

Λεει
# Σταματά την υπερβολική τριχόπτωση
# Μειώνει την συγκέντρωση Dihydrotestosterone (DHT)
# Επιβραδύνει την μετατροπή της Τεστοστερόνης σε DHT
# Προωθεί την ανάπτυξη υγιούς, δυνατής τριχοφυΐας
# Περιέχει Saw Palmetto, Ψευδάργυρο και Βιταμίνη Β6 σε P5P μορφή

Περιέχει
# Saw Palmetto Extract
# Pygeum Africanum Extract
# Utrica Dioica
# Green Tea Extract
# Zinc combined with vitamin B6 (Pyridoxal 5 Phosphate)

Γνώμη μου
Δεν νομίζω να σταματήσει την υπερβολική τριχόπτωση γιατί δεν υπάρχει έρευνα που να συνδέει το palmetto με την τριχόπτωση. Έχει μεν καλές αναφορές από χρήστες. Σε συνδιασμό με τα υπόλοιπα, ενδεχομένος να κάνει καλή δουλειά από τα σκέτα χάπια του εμπορίου με palmetto και pygeum, αλλά αν είναι να πάρετε χάπι, εννοειτε παρτε το proscar (15€ για πολλές ημέρες).

Nanogaine (70 € για 30 ημέρες)

Λέει
Τόσο το Μinoxidil (Regain®, Rogain®) όσο και το Nanogaine™ δρούν μέσω της αποδέσμευσης των μόριο του μονοξείδιου του αζώτου (ΝΟ), το οποίο ενεργεί ως χημικός αγγελιοφόρος στο θύλακα της τρίχας. Η ουσία Μinoxidil είναι δυστυχώς μόνο διαλυτή στο αλκοόλ και κατά συνέπεια δημιουργεί απίστευτη ξηροδερμία στο τριχωτό μετά από μακροχρόνια χρήση. Επιπλέον, αυτή η ξηρότητα έχει αποδειχθεί να επηρεάζει αρνητικά το ίδιο το τριχοθυλάκιο, με αποτέλσμα να αντισταθμίζει σχεδόν πλήρως την θετική δράση της Μinoxidil!

Περιέχει
Τι άλλο περιλαμβάνει το Nanogaine™ εκτός από την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας παροχή των πεπτιδίων SOD ;

H ουσία Capilecti ™ έχει δείξει οτι επιμηκύνει την Αναγενή φάση (ανάπτυξης ) και να συντομεύει τη Τελογενή φάση (ανάπαυσης) φάση κατά 17%.
Η Capilecti ™ είναι μια γλυκοπρωτεΐνη που συμβάλλει σημαντικά στην καλή υγεία του θύλακα.
Το Lo-Seb™ είναι ένα σύμπλεγμα homotaurine, πεπτιδίων βακτηριακού διηθήματος και θαλάσσιων εκχυλισμάτων sulphomucopolysaccharide. Το Capilecti ™ μειώνει την παραγωγή σμήγματος κατά 16% και είναι αποτελεσματικό στην ομαλοποίηση της λιπαρότητας που συχνά εμπλέκεται στην αλωπεκία. Το Capilecti ™ επίσης έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει το ποσοστό των τριχών στην Αναγενή φάση κατά 15% (από 74,6% έως 85,5%)

Γνώμη μου
Όπως και να το κάνουμε, η μινοξιδίλη πήρε το ΟΚ από το FDA για τριχοφυία και είναι και δοκιμασμένη. Το συγκεκριμένο, δεν το έχω δοκιμάσει για να δω τι λέει, αλλά στα λεφτά του είναι πανάκριβο. Με eBay και kirkland minoxidil στην τιμή των 50€ (12 MONTH Minoxidil 5%) και με 10€ το ζελέ αλόης για τις κοκκινίλες, πιστεύω δεν συγκρίνετε καν η τιμή.

Επίσης το καλύτερο (για ερεθισμούς) rogaine 5%, υπάρχει στην τιμή 34€/τρίμηνο από AmericaRX.

Θα ήθελα και την γνώμη σας σχετικά...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: nanogen.gr

εύκολα....
καλή η αντιγραφή,καλή η Ελλάδα,αλλά χωρίς μελέτες και αποτελέσματα + ακριβά προϊόντα = big3 και πάλι BIG 3....

Άκης

Administrator

Παιδιά, σε περίοδο οικονομικής κρίσης (αλλά και όχι μόνο), πιστεύω ότι το να "πετάς" τα λεφτά δεν είναι σωστό.
πχ
Big3
5 πακέτα proscar (για χρόνο) = 75€
kirkland minoxidil (για χρόνο) = 50€
Super Zix II (έτσι για επιπλέον, για χρόνο) = 20€
Από τα υλικά του Zix, μπορείτε να δυναμώσετε και την minoxidil για ελαφρώς καλύτερα αποτελέσματα.
Έχουμε λοιπόν 145€ για ένα χρόνο + τα μεταφορικά της kirkland. Με τον μοναδικό συνδιασμό που θα σώσει τα μαλλιά σας, δεκάδες φορές επιβεβαιωμένο από χρήστες σε όλο το κόσμο και φυσικά, FDA (στα 2 πρώτα).

Nanoguard 26€ για 45 ημέρες, άρα 210€ το χρόνο
NANOCAPS 50 € για 30 ημέρες, άρα 600€ το χρόνο
Nanogaine 70 € για 30 ημέρες, άρα 840€ το χρόνο.
Έχουμε λοιπόν 1650€ για ένα χρόνο και για προϊόντα που ΔΕΝ γνωρίζουμε αν κάνουν όντως δουλειά.
Οπότε και αν κάνουν , λέμε , δουλειά, ε, τα ποσά μιλάνε από μόνα τους...

Και θα διατηρείτε τα μαλλιά σας, αλλά θα σας μένουν ~1400€ για να βάλετε στην άκρη για καμιά μεταμόσχευση ή ταξιδάκι...

dim74

Member

NANOGEN NANOCAPS �
A non-drug formulation to help combat hair loss

Nanocaps are a patented oral hair loss treatment available without prescription. The formulation is derived from neutraceutical ingredients which have been shown to protect against the negative effects of DHT.

from £14.99

τιμη στο ευρωπαικο σαιτ £14.99 και στην ελλαδα 50ευρω!πως ειναι δυνατον?

Άκης

Administrator

Είναι δυνατόν γιατί στην Ελλάδα ότι έχει να κάνει με εμφάνιση χρεώνετε υπερβολικά, σε σχέση με έξω που σου χρεώνουν τι κοστίζει.
Δεν ξέρω τι παίζει με τις κάθε Ελληνικές αντιπροσωπίες ή πως και γιατί χρεώνουν τέτοια ποσά, αλλά το μόνο που ξέρω είναι ότι αφού μπορώ να το πάρω από έξω φτηνότερα, θα το πάρω.
Εδώ χρεώνουν το regain του ενός μήνα 30€ ενώ πχ το τρίμηνο πακέτο έξω έχει τόσο.

magic810

New Member

ΑΚΗ να σε ρωτησω κατι χωρις παρεξηγηση ετσι????οι διαφημισουλες που βλεπω να εμφανιζονται τι ακριβως ειναι?δεν εχω προβλημα απλα εγω το site το προτιμω ανεξαρτητο και full εξαρτημενο απο τους χρηστες του........φιλικα μιλαω παντα ισως να ηταν απο την αρχη αλλα ομολογω οτι το παρατηρησα τωρα.... 8)

Άκης

Administrator

Και καλά κάνεις ;)
Καλύπτει τα έξοδα hosting. Από την στιγμή που ο παλιός μου provider, μου έκανε "νούμερα", μεταφέρθηκα σε αλλο και έδωσα κάτι παραπάνω. Θα βγουν soon.
Δεν έχω καμμία σχέση με ότι εμφανίζει, το google εμφανίζει ότι βλέπει από τι "διαβάζει".
Τα links στο footer του portal είναι για να διαδωθεί το site και πρέπει να μείνουν για να βλέπει (πάλι το google) ώστε να με βγάζει πάνω πάνω.

dim74

Member

καταλαβαν μαλλον πως τα προιοντα τους ειναι ακριβα και εριξαν καπως τις τιμες...πχ τωρα το nanocaps εχει απο 50 34,9 ευρω!ουτε καν 35!

Άκης

Administrator

Όντως. Αν και το nanocaps, δεν κάνει για εμένα σαν προϊόν και παραμένει ακριβό για 35€/μήνα.
Σκέψου πόσα proscar "γραμμένα" σε ταμείο παίρνεις με τα ίδια λεφτά. Και είναι αποτελεσματικά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

το καλυψατε το θεμα παιδες δεν χρειαζεται να προσθεσω κατι

σαν γνωμη μου θα παω πως δεν ακουγενται ασχημα το προιοντα τους
αλλα δεν πιστευω να ειναι τοσο αποτελεσματικα οσο αυτα που περνουμε

επισης ειναι πανακριβα απλησιαστα
το παραδειγμα που εκανε ο ακης για εναν χρονο ειναι οτι καλυτερο μπορουσε να γινει για να καταλαβουμε τι παιζει

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ναι νομιζω καποιοι το ειχαν δοκιμασει η θελαν να το δοκιμασουν
αν θυμαμαι καλα καποιοι το υπερασπιζονταν κιολας

αν το δουν το ερωτημα σου ας σου απαντησουν οσοι το δοκιμασαν

cool11

Well-Known Member

Ναι παιδια, αν το δοκιμασει κανεις, ας πει την εμπειρια του. Να δουμε ποσο αξιζει να στηριζουμε προιοντα που τα φερνουν στην Ελλαδα, αλλα πανω απο ολα να ειναι αποτελεσματικα.

sovagg

New Member

[quote author=Άκης link=topic=333.msg4363#msg4363 date=1229016984]

Nanoguard (26 € για 45 ημέρες)
Λέει:
# Ελαττώνει την τριχόπτωση
# Μειώνει την μετατροπή της Τεστοστερόνης σε Διϋδροτεστοστερόνη (Dihydrotestosterone, DHT)
# Μειώνει την δράση της DHT
# Προάγει την παραγωγή υγιούς τριχοφυΐας
# Περιέχει ψευδάργυρο Zn και Βιταμίνη B6
(P5P μορφή)

Περιέχει
# Saw Palmetto
# Pygeum Africanum
# Utrica Dioica
# Superoxide Dismutase
# Ψευδάργυρο σε συνδυασμό με vitamin B6 (Pyridoxal 5 Phosphate)

Γνώμη μου
Καλύτερο το Revivogen... Περιέχει πολλά περισσότερα συστατικά, είναι δοκιμασμένο (δείτε τις εικόνες μου).68€ το τρίμηνο πακέτο.
Επίσης, παρόμοιο προϊόν βγαίνει και το Super Zix II (~20€/χρόνο)...

Aκη αυτο που αναλυεις ειναι το nanoguard B?Γιατι πηρα τηλ. να το παραγγειλω και μου ειπε η τηλεφωνητρια οτι δεν ειναι λοσιον,αλλα μαλακτικη κρεμα και οτι δεν περιεχει palmetto,zinc και vitamin B6 αλλα αλλα συστατικα(!!!) :-\

dim74

Member

αυτα που γραφει ο ακης σε αυτο που δειχνεις ειναι για το nanocaps...εχει κανει λαθος!το nanoguardB στο επισημο σαιτ δεν γραφει τι περιεχει!απο το http://www.pharmacy2u.co.uk/productdetail.aspx?code=NAGB50 βλεπω πως περιεχει Aqua (water), Hydrolyzed lupine protein, Magnesium chloride, Methylisothiazolinone, Benzyl alcohol, Magnesium nitrate, Phenoxyethanol, Metylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα