my therapy from us

Lazos0711

New Member
Καλησπερα παιδια!

Παρακολουθω το φορουμ σας εδω και πολυ καιρο και αποφασισα να ακολουθησω τις συμβουλες που γραφετε και να εγραφω και εγω στην παρεα σας.
Αρχικα να σας αναφερω πως ειμαι σχεδον 21 χρονων κ οι γονεις μου εχουν το μαλλι τους :p ( ο μπαμπας λιγο με τους κροταφους δεν τα παει καλα χεχε)

Μεχρι τα 18,5 περιπου ειχα κανονικα τα μαλλια μου & απο τοτε περασα ενα καλο σοκ με ενα θεμα υγειας και γαμηθηκαν τα παντα! το μαλλι αραιωσε η τριχα μου ειναι γενικα ιδιαιτερα λεπτη και οι κροταφοι σχεδον εμειναν χωρις μαλλι

Στην αρχη πηγα σε δερματολογο επειδη ειχα σπυρακια και φαγουρα στο μαλλι και μου εδωσε oliprox και κατι αμπουλες να βαζω... καπως εφυγε η λιπαροτητα αλλα δεν ειδα καποια διαφορα στην τριχοπτωση.
Μετα δοκιμασα solgar βιταμινες, μετα Nioxin μετα κατι προιοντα της Kerastase με καποια να εχουν καποιες φορες μια μικρη βελτιωση αλλα οχι κατι ιδιαιτερο. Οποτε αποφασισα να ακολουθησω το εξης προγραμμα ετσι οπως το ειδα απο εσας εδω

Πρωι - βραδυ regain 5% 6 ψεκασμους κυριως στο μπροστα τμημα και τους κροταφους.
Fungoral μερα παρα μερα καθως εχω λιπαρο μαλλι, σμηγμα και σπυρακια.
Και πηρα να βαζω και 3 φορες την εβδομαδα την μασκα της frezyderm την task force.

Αυτο που θα ηθελα και δεν εχω εντοπιοσει ακομη εδω αν και για τα 2 θεματα υπαρχουν απειρες σελιδες εναν dht blocker τοπικο κ ενα σαμπουαν για καθημερινη χρηση. Δεν τα παω καλα με τα σπιτικα οποτε δυσκολο να φτιαξω εγω κατι .
οποτε σκεφτηκα ειτε να παρω το σαμπουαν της αντιστοιχης σειρας της frezyderm ειτε καποιο με αλοη βερα απλο απ το φαρμακειο.

Και επισης το βρισκεται αναγκαιο να ξεκινησει κανεις dht blocker εστω και τοπικα ή με αυτη τη θεραπεια θα δω καποιο αποτελεσμα και θα ειμαι ενταξει;
Σκεφτηκα να επαιρνα δαφνελαιο ή κατι αλλο φυσικο αλλα μηπως ειναι υπερβολη να βαζω και τοσα πραγματα στο κεφαλι;

για βιταμινες μαλλιων δεν αναφερω καθως εχω καταλαβει πως ειναι χαμενα χρηματα :p
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα