My case

karampalikis

Active Member
Σαν πολλοι μαζευτηκαν με αυξημενα ενζυμα. Τυχαιο;; Εγω λεω οτι πρεπει να λαμβανεται με παρακολουθηση ιατρου και αιματολογικες εξετασεις και οχι σαν καραμελα.
Αν περιμενει καποιος μονο παρενεργειες για να ελεγχθει μπορει να εχει προβλημα.
Στον μηνα απο τη ληψη του εξετάσεις οπως γίνεται και με ενα απλο χαπι για τη χοληστερινη.
Ελπιζω να μην διαφωνουμε σε αυτο.
Σωστά. Δεν λέμε μην παίρνετε το χάπι, αλλά αν το παρετε να κάνετε εξετάσεις για να είστε σίγουροι ότι όλα είναι καλα. Μην περιμένετε να αρχίσουν οι ενοχλησεις για να τις κάνετε. Ειδικά όσοι το παίρνουν από μόνοι τους, χωρίς την επίβλεψη κάποιου γιατρού.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Symbiote

New Member
Μάκη
το ρεβιβοτζεν κυκλοφορει 15-18 χρονια; τα περιορισμενα anecdotals θα επρεπε να σε προβληματιζουν , τοσα χρονια θα επρεπε πλεον να υπαρχει τεκμυριωση πως οντως δουλευει ομως δεν υπαρχει . Κρατα τα χρηματα σου . Για το σαμπουαν σωστα μιλας για τη δοσολογια . Ελπιζω η φινα να δουλεψει . Αλλιως ειναι πιθανο (100% :)) τα σχεδια σου να αποτυχουν . Η μινοξ θα καθυστερισει τη ζημια απο 2 ως 5 χρονια . Growth offset https://pdfs.semanticscholar.org/9117/e67609dc493c15b02c5e4a1f33a67f9da19e.pdf
Μάκη σε περίπτωση που πάλι έχω θέμα με φινα εσύ σαν blocker τι θα πρότεινες;
 

makis25

Well-Known Member
S5 cream ψαξε google . Ελλαδα δε ξερω απο που . Μη περιμενεις κανενα θαυμα απο κανενα τοπικο αντιανδρογονο . Επισης οταν μια θεραπεια δουλευει , συνηθως προσωρινα , για μερικες εβδομαδες η 2-4 μηνες αυξανει την τριχοπτωση . Πολλοι παρεξηγουν αυτη τη προσωρινη αυξηση και νομιζουν πως τα πραγματα χειροτερευουν ενω συμβαινει το αναποδο , καθως αλλαζουν φαση οι τριχες και περναν σε φαση αναπτυξης . Αν ξεκινησεις μαζεμενες θεραπειες να χεις στο νου σου πως μπορει να σου συμβει αυτο.

Τωρα δε ξερω αν ειναι εφικτο να πας σε κανενα φαρμακοποιο δικο σου και να του ζητησεις να σου φτιαξει κρεμα σπιρονολακτονης 5% . Ισως μπορουμε να βρουμε απο το προιον του εμποριου στο εξωτερικο τα συστατικα ακριβως .
 
Μπλουζα